esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SaLuSa, 5-dec-2012


SaLuSa, 5-dec-2012Channeler Mike Quinsey


(Traducere primita prin Internet, fara sa se specifice cine a facut-o)Cu doar cateva zile inainte de a intra in prima parte a procesului de inaltare, va indemnam sa incercati sa va pastrati calmul si increderea si sa va conservati capacitatea de a va relaxa. Ar fi important si memorabil ca procesul de Inaltare sa fie trait in stare de deplina constienta (stare de veghe) pentru ca, ulterior, sa va puteti aminti cat mai in detaliu toate etapele prin care ati trecut. Va fi cu atat mai interesant, cu cat fiecare fiinta umana va trai acest eveniment, in modul ei personal.

Unii dintre voi se vor trezi din somn inainte de ora 11.11, ora universala, (Nota C.M: cred ca este vorba de ora 23 din noaptea de 11 dec, adica cu o ora inainte de momentul producerii impactului energiilor aduse de portalul 12.12. Amintesc ca energiile vor fi receptionate in doua valuri, in ziua de 12 dec.: primul val, intre orele 0-6 dimineata si, al doilea, intre orele12-15). Altii vor trece prin aceste momente in starea de somn, dar majotitatea dintre ei vor avea vise extrem de puternice, sub influenta acestor unde energetice. Important este faptul ca toti vor primi acele energii.


In zilele care vor urma celei din 12 dec., adica dupa consumarea primei etape a inaltarii, majoritatea dintre voi veti trai experiente deosebite, mai cu seama la nivel spiritual, ca urmare a modificarii si amplificarii simturilor; aceste trairi vor fi inca o dovada ca ati fost inclusi in procesul inaltarii, efectele urmand a va fi revelate treptat, in perioada care va urma. Veti incepe sa percepeti calitatea si intentiile celor din jurul vostru, ii veti intelege mai bine si veti trai sentimente profunde de pace si de iluminare. Va veti apropia mai mult de sufletul si Spiritul vostru Superior, dar, in mod empatic, si de sufletele celorlalti. Starea de stres care, eventual, va domina inainte, se va estompa in mod evident - sau chiar va disparea complet. Veti incepe sa va simtiti mai bine in societatea in care va aflati si o stare de deplinatate si bucurie se vor instala in viata voastra. Va inceta orice tentatie de a va certa cu cineva, indiferent de natura situatiei


Daca sunteti unul dintre cei la care schimbarile par a fi minore, nu va descurajati, deoarece ele se produc diferit de la o persoana la alta, ca urmare a metabolismului particular al fiecaruia, precum si in functie de stadiul de transformare la care v-a surprins momentul inaltarii. Efectele procesului de inaltare se vor amplifica in perioada urmatoare. Oricum, va fi un proces accelerat de schimbare. Modul in care aceste schimbari vor aparea in fiinta si in realitatea voastra este, mai mult ca sigur, diferit de la o persoana la alta. Dragilor, asteptati cu calm sa se intample caci, oricum, este vorba de evolutia si nu de involutia fiintei voastre. Ea poate veni in feluri diferite, asa ca multe modalitati neasteptate de manifestare raman deschise si nu are sens va apucati voi sa faceti scenarii.


In ceea ce priveste debarcarea fiintelor din alte lumi, va putem spune ca multe tari si-au dat acordul si au declarat ca vom fi bineveniti pe Pamant. In plus, avem cereri de a accepta vizite ale pamanenilor pe navele noastre spatiale, ceea ce dovedeste ca mare parte din teama si retinerea initiala au disparut. Noi avem insa nevoie de o acceptare la nivel global, pentru a putea trece la infaptuirea acestui proiect, atat de asteptat de ambele parti. Suntem constienti ca, desi progresele sunt evidente, mai exista inca un sentiment de teama, in sufletul unor pamanteni.


In urmatoarele cateva zile, oamenii vor incepe sa vorbeasca tot mai intens intre ei, despre procesul de Inaltare, dupa ce au auzit ca ceva major urmeaza sa aiba loc. Va fi o oarecare confuzie, deoarece ei nu vor sti cui sa se adreseze, pentru a afla adevarul si, probabil, nu va exista nicio autoritate care sa-si asume acest rol, din cauza unei stupide temeri de a nu cadea in ridicol, daca stirile nu s-ar adeveri, cumva.


Acesta este motivul pentru care Lucratorii intru Lumina sunt invitati sa-si intre cu aplomb in rolul de indrumatori ai celor dezorientati, tematori sau neincrezatori. Dar trebuie sa nu supralicitati, sa evitati orice amplificare a sentimentelor de deruta. Spuneti simplu despre ce este vorba si tratati problema ca pe un eveniment extrem de benefic, pentru fiecare dintre voi. Lamuriti oamenii ca nu e vorba de sfarsitul lumii, ci de un moment inaltator al unui nou si minunat inceput, intr-o lume mai buna si mai dreapta. Inaltarea nu va fi un cataclism, ci o minunata schimbare. Ea nu aduce nenorociri, boala si foamete ci, dimpotriva, vine cu bunastare, alinare si bucurie.


Data fiind noua structura a corpului uman, omul nu va mai avea nevoie sa ingurgiteze cantitati impresionante de hrana materiala, deoarece multe din necesitatile sale vor fi asigurate de energia infinita a universului, care va fi prelevata fara dificultati, de corpul uman. Mama Pamant, in structura ei noua, va fi in continuare cea care se va ingrijii de fiii sai care, de data aceasta, nu-i vor mai provoca distrugeri si poluare, caci noii constiinte ii sunt straine asemenea manifestari si concepte.


Pe masura ce vor incepe sa inteleaga, oamenii vor inlocui ura si teama, cu iubire si certitudine, caci ei au fost creati din iubire si pentru iubire. Ei vor fi adevarati dumnezei incarnati. Starea normala a fiintei umane nu este dualitatea, ci multidimensionalitatea. Mai intai, veti incepe prin a va iubi pe voi insiva, fara a va reprosa nimic pentru ceea ce nu sunteti, deoarece veti fi fericiti sa fiti asa cum sunteti. Va veti transforma, astfel incat, la iubirea pe care altii o vor manifesta fata de voi, veti raspunde cu de zece ori mai multa iubire. Veti avea deplina incredere unii in altii si niciodata minciuna nu va mai exista intre voi.


In noua voastra stare vibrationala superioara, nu numai ca veti opri procesul de imbatranire, dar veti putea reintineri. In lumea noastra, este ceva obisnuit ca fiecare sa-si aleaga varsta si fizionomia pe care si le doreste si pe care sa le mentina oricat vrea. (Realizam ca aceasta este o veste buna, mai ales pentru cei care acum au depasit o anumita varsta sau care au anumite dizabilitati) Starea de sanatate perfecta va fi permanent asigurata, caci, in dimensiunile superioare, boala nu poate exista. Nicio infirmitate nu va mai afecta fiinta umana. Perfectiunea in taramurile mai inalte este un dat si o constanta de viata si de forma. In dimensiunile in care va veti inalta, a discuta (telepatic) cu orice copac sau vietuitoare, va fi o banalitate.


In ceea ce priveste vremea, in planurile in care veti ajunge, nu veti mai intalni mari variatiuni de temperatura, lumina, umiditate, care se mai intalnesc acum pe Pamantul dimensiunii a 3-a. Mediul in care se va desfasura viata va fi unul al conditiilor climatice temperate, daca nu cumva, la nivel individual, restrans, anumite fiinte vor dori sa-si creeze, pe termen limitat, alte conditii climatice decat cele generale. Intre zi si noapte vor fi mici diferente de luminozitate, aceasta pornind si de la faptul ca fiinta umana nu va mai avea nevoie de odihna prelungita. Doar cateva minute de relaxare vor fi suficiente pentru a va reconforta. Veti practica, in schimb, ”odihna activa”, careia ii veti afecta o mare parte din timp.

Pe navele noastre spatiale nu veti gasi decat mici rezeve de hrana si acestea mai mult pentru a ne satisface unele hobi-uri, in momente de relaxare, caci, asa cum am spus, universul este plin de energie, din care putem lua oricat, pentru a ne hrani. Evident ca, pentru aceasta, structura corpurilor trebuie sa fie diferita de cea a trupurilor voastre actuale, la care veti renunta si voi, nu peste prea mult timp. Imaginati-va cat de inutile vor fi atunci bucatariile, camarile, spatiile de depozitare, aragazul si frigiderul, cuptorul cu microunde, magazinele alimentare, industria alimentara etc, etc..

Cu bine, dragilor!

Sunt SaLuSa de pe Sirius.

SURSA: http://treeofthegoldenlight.com/
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
SaLuSa din Sirius


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SaLuSa din Sirius

SaLuSa din Sirius
Oriunde v-ati afla bucurati-va, deoarece schimbarile sunt pe cale sa treaca pe un nivel superior. Voi deja puteti simti ceea ce se petrece si pentru Illuminati ceea ce era de neconceput, se petrece.


Ei credeau ca sunt invincibili, insa acum afla ca ei se destrama chiar sub ochii lor si asa va continua pana ce activitatile lor vor fi aduse cu totul in lumina. Noi deja stim intreaga poveste si daca este necesar avem dovezi care sa arate ce s-a petrecut de mult, mult timp.


Fructele eforturilor lor ajung sa ii urmareasca si nu exista nici o posibilitate ca ei sa scape de responsabilitatile lor. Pentru moment justitia nu reprezinta grija principala, desi aceasta este inevitabila.


Dorim sa vedem libera calea pentru ca vechiul sistem sa fie inlocuit, de tot ceea ce in mod gresit v-a fost negat. Este pregatit si nici o secunda nu va fi pierduta, odata ce putem incepe.


Oamenii, care nu sunt la curent in legatura cu schimbarile, pot fi deranjati de acestea. In ciuda haosului, este pierderea a tot ceea ce a devenit familiar acestora si care le cauzeaza neliniste.


Noi va vom asigura desigur ca activitatile noastre sunt anuntate si in curand se va putea vedea ca ele sunt spre binele tuturora.


Pentru oamenii care sunt legati de Ascensiune va fi cu siguranta important ca ei sa fie asigurati ca ei pot ascensiona si sa stie ca noi ne aflam aici pentru a ajuta si nu pentru a ingreuna acest proces.

De fapt Ascensiunea incununata de succes este telul Federatiei Galactice si protectia noastra va va acompania pe voi toti pana la capat.


Experimentand vibratiile joase noi insine, suntem uimiti de abilitatea voastra de a ramane cu fermitate dedicati telulilor voastre atunci cand adesea experimentati oboseala si extenuarea. Hotararea voastra nu cunoaste egal si este ceva ce ati invatat de-a lungul a multe vieti, pentru a va asigura supravietuirea.


Acum aceeasi mare putere de atentie va va ajuta sa treceti prin ultimele incercari pe care dualitatea inca le mai are pentru voi.

Cei care vor fi afectati depinde partial de zona in care locuiti, deoarece unele zone ale lumii vor fi mai active decat altele, acolo unde schimbarile la nivel fizic sunt asteptate.

Noi inca supraveghem aceste evenimente si telul nostru este de a ajuta la diminuarea lor. Mamei Pamant trebuie sa i se permita sa isi urmeze propriile conditii, ea stiind cel mai bine ce trebuie schimbat.


Energii negative atarna asupra Pamantului si noi vom ajuta la ruperea atasamentelor care hranesc vibratiile joase. Acele suflete implicate vor trebui sa fie curatate pentru a fi inaltate, daca e sa aibe vreo sansa la a fi pregatite sa ascensioneze.


Voi pur si simplu nu veti putea intra in vibratiile mai inalte daca nu veti renunta la atasamentele voastre. Nu este cazul sa spunem ca v-ati abatut de pe calea voastra pentru a vi le insusi, insa aceasta este o acumulare de-a lungul a multor vieti, care voi nu ati fost capabili sa o abandonati.

Odata cu perioada prezenta in care atat de multa Lumina este directionata catre Pamant, nu veti mai avea niciodata o asa ocazie minunata de a va elibera de ele.


Daca va hotarati in inima voastra sa faceti aceasta, voi imediat veti atrage spre voi ajutorul multor Lucratori ai Luminii. Fiti siguri ca Dumnezeu doreste sa vada pe cati mai multi dintre voi cu putiinta, reintorsi la Lumina, inainte ca sfarsitul vremurilor sa vina.


Egoul vostru poate sa va fie cel mai bun prieten daca este controlat, altfel el actioneaza ca fratele vostru mai mare care va dirijeaza atentia spre a se asigura ca veti fi pe primul loc.


Cu siguranta noi promovam ideea auto-prezervarii si iubirea propriei fiinte, insa nu pe spezele altor suflete. In vremuri de mult apuse egoul vostru v-a asigurat supravietuirea, insa aceasta nu mai este necesar, intrucat este Lumina voastra cea care va protejeaza acum.


Cu cat mai mult ganditi si actionati in Iubire si in Lumina, cu atat mai mult le veti atrage, plasandu-va astfel dincolo de atentia Celor intunecati.

Poate ca puteti vedea cum civilizatia voastra se divide in doua tabere, si va aflati intr-o perioada in care acestea doua se vor departa si mai mult una de cealalta.

Chiar si modul vostru de a gandi devine chiar diferit atunci cand permiteti Luminii sa preia comanda. Dintr-o data sunteti Una cu intreaga viata chiar si atunci cand diferentele ajung sa fie exagerate, si in ceea ce priveste oamenii puteti sa ii vedeti asa cum ei sunt dincolo de carapacea exterioara.

Pastrati-va calmul si aveti incredere in cei care tin viitorul vostru in mainile lor, deoarece perioada voastra finala in dualitate se va incheia foarte repede iar voi veti inainta in concordanta cu planul vietii voastre asupra caruia ati cazut de acord in prealabil.


Voi inca nu aveti nivelul de constiinta care sa va permita cunoasterea deplina a asemenea detalii, insa in mod firesc va veti simti confortabil cu ceea ce simtiti subconstient, cunoasterea fiind inlauntrul vostru.

Ea poate avea legatura cu cei care simt ca au venit pe Pamant pentru a lucra pentru Lumina, insa nu au aflat exact ce trebuie sa faca.


Noi am spune sa fiti atenti la ce se petrece in jurul vostru si atunci cand se vor ivi oportunitati, acceptati-le, chiar daca ele nu corespund cu ce v-ati imaginat.

O deschidere poate conduce la alta, care sa fie mai pe placul vostru si oricare ar fi acesta, fiti siguri ca fiecare farama conteaza.


In viitorul apropiat calitatile organizationale vor fi la mare pret, deoarece multa activitate va veni din partea oamenilor la a-si ajuta comunitatile lor sa lucreze si sa se adapteze la schimbari. Noi cunoastem abilitatile voastre si puteti fi siguri ca atunci cand ele vor fi necesare, vor fi folosite.


Contactul cu voi va avea loc regulat, mai ales in cazurile in care vom lucra impreuna. Aveti deja niste minti sclipitoare pe Pamant, si ele se afla acolo deoarece vom avea nevoie de cei ce vor putea intelege cu rapiditate tehnologiile avansate.


De exemplu am fost capabili sa influentam asemenea minti, care in schimb gandesc in termeni ce deja inteleg noile dispozitive care va vor fi accesibile voua. Unele, cum ar fi energia libera, au fost deja proiectate si patentate si noi ne vom asigura ca ele vor fi repede aduse pe pietele voastre.


Noi stim ca aceasta va va multumi, deoarece voi experimentati costurile crescande ale energiei. Universul abunda de energie libera, iar voi va veti putea folosi de ea.


Urmatoarele trei pana la patru luni sunt destinate sa va deschida ochii si voi veti stii cu siguranta ca schimbari majore sunt pe cale sa se petreaca. Dupa toate anul se accelereaza si inainte sa stiti veti fi in magicul an 2012.


Deci pregatiti-va sa va puneti centurile si bucurati-va de calatorie. Ea poate fi vazuta pe atat de buna ori rea pe cat voi doriti ca ea sa fie, deci concetrati-va atentia asupra telului propus si nu asupra manierei in care el va fi atins.

Tot ceea ce trebuie sa stiti este ca toate vor converge catre ceea ce v-a fost promis. Va fi o perioada incredibila in care surprizele se vor succede una dupa alta si celebrari vor avea loc.

Sunt SaLuSa din Sirius si va spun ca navele noastre se aduna pentru marele anunt, care ne va permite sa aterizam pe Pamantul vostru in urma invitatiei.Iti multumesc SaLuSa. Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine