esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SaLuSa 14 octombrie

SaLuSa 14 octombrie


Poate va intrebati uneori de ce diferite surse, care fac channeling, uneori aduc propriile lor date pentru anumite evenimente si mai mult, nu au obiectii la datele date de celelealte surse, si care sunt diferite de ale lor. Desi exista o retinere in a da date, uneori circumstantele dicteaza ca o data ferma sa fie recunoscuta, sa zicem o data care a fost data in mod divin. Motivul pentru aceasta este ca exista mai multe linii temporale pentru majoritatea evenimentelor, insemnand ca mai mult de un deznodamant este posibil, deci data finala “corecta” pentru voi este partial dependenta de alegerea voastra. Prin urmare am fi reticenti la a nega alegerea altcuiva, deoarece facand aceasta am putea afecta procesul respectiv si se poate cataloga drept interferenta. Deci in cazul in care sunt doferite mai multe date pentru aproape toate evenimentele importante, noi v-am sugera sa va concentrati pe aceea care va satisface intelegerea voastra.


Evenimentele financiare vor umple primele pagini ale ziarelor si cu fiecare ocazie se pare ca lucrurile se inrautatesc mai mult, decat sa se imbunatateasca. Nu putem spune ca sutem surprinsi, eforturile fiind orientate pentru a pastra vechiul sistem in picioare, in loc de a aborda problemele dintr-un complet alt unghi. Motivul de baza al acestei dezbinari este inteles de catre o parte din oameni, insa acestia nu se afla neaparat intr-o pozitie in care sa poata influenta ceea ce se petrece. Schimbarile care vor matura totul si care sunt necesare vor avea loc doar atunci cand se va recunoaste faptul ca vechile cai nu mai sunt functionale. Aceasta este o directie in care ii sustinem pe aliatii nostri, pentru a avea rezultate cat mai curand posibil. Gradul de cooperare pe care il primim in diferite tari este incurajator si el va atinge un punct in care va exista o majoritate covarsitoare, care va sustine schimbarile necesare si aceia vor merge mai departe.


Cei intunecati nu mai au nici o indoiala de seriozitatea noastra si invingerea lor este doar o chestiune de timp. Cei Luminati sunt rabdatori si isi dau seama ca alegerea unei sincronizari temporale corecte va face posibila o trecere usoara de la vechi la nou. Cu energia si nevelurile de constiinta de pe Pamant care cresc in continuu, nu poate exista nici un dubiu ca schimbarile sunt iminente. Putem vorbi de saptamani, mai mult decat de luni si aceasta reflecta increderea pe care noi o avem in viitor. Oricum, am prefera ca voi sa va folositi propria voastra intuitie si veti fi surprinsi de cat de des aceasta este capabila sa surprinda adevarul. In unele cazuri datele exacte nu sunt atat de importante, deoarece atunci cand un eveniment este pe cale sa se petreaca, voi veti fi constienti de aceasta oricum.


In prezent suntem ocupati cu a pastra in permanenta un ochi asupra evenimentelor de pe Pamant, fie ele cauzate de om, fie naturale, pentru a ne asigura ca nimic nu scapa de sub control. Ne aflam pe cerurile voastre din motive diverse si in mod regulat participam la curatirea Chem-Trails-urilor (darele de chimicale nocive pentru sanatatea umana, ce sunt eliminate de unele avioane. Contrails sunt darele de condensare, cele care dispar foarte repede dupa ce avionul a trecut ; pe cand ChemTrails sunt darele nocive care persista foarte mult dupa ce avionul din care au fost emise a trecut si care ajung sa aiba aparenta unei cete (daca e mai aproape de sol) / nor transparent, n.t.) si pentru echilibrarea tiparelor meteorologice astfel incat anotimpurile sa poata fi pastrate. Pe termen lung ele vor fi mai moderate si mai temperate, si odata ascensionati ele (anotimpurile) nu vor mai fi un factor necesar pentru productia hranei. Schimbarile dimensionale vor fi in cele din urma atat de ample incat conditiile vor fi constante. Intr-adevar, in corpul vostru mai rafinat voi nu veti mai fi supusi la ravagiile timpului, ale bolilor sau ale altor factori degenerativi. Ascensiunea asa cum o intelegeti acum, este in desfasurare si ea doar incepe cu incheierea ciclului in Dualitate.


Pe cat am incerca noi sa va transmitem ce va rezerva viitorul, cuvintele chiar sunt insuficiente uneori. Pentru a intelege frumusetea, armonia si echilibrul din dimensiunile mai inalte voi trebuie sa fiti acolo si cum ar putea cineva sa descrie cu adevarat modul in care energia te dezmiarda si te face sa te simti atat de minunat. Oboseala este ceva ce experimentati pe Pamant pe masura ce corpul vostru ajunge sa fie secatuit de energie, pe cand in dimensiunile mai inalte aceasta nu se petrece niciodata, deoarece voi veti absorbi in permanenta energie din jurul vostru. Toate acele probleme legate de a avea un corp fizic nu vor mai exista deloc. Oricum, noi am sarit inainte, dar toate acele schimbari va asteapta la momentul potrivit.


Pentru oamenii mai in varsta care se afla printre voi si care ascensioneaza aceasta va insemna mult, deoarece asa cum se petrece cand treceti de la moarte in Nivelurile Astrale, voi veti fi rapid capabili sa va “ganditi” la voi insiva ca avand un trup mai tanar, unul eliberat de efectele varstei inaintate. Puteti sa va formati gradat o imagine despre cum va fi sa ascensionati, si poate cel mai important castig este acela de a “vorbi” cu oricine in mod telepatic indiferent de distanta. Acest proces este experimentat de voi uneori si acum fara a va da seama, atunci cand se pare ca propria voastra voce vorbeste cu voi. Un alt dispozitiv care va face viata cu atat mai mult mai usoara va fi translatorul de voce, care va va permite sa ascultati orice limba, ca si cum ar fi a voastra. O parte din tehnologia noastra este atat de avansata incat ea este considerata de voi doar ca o posibilitate, deoarece voi inca nu aveti cunostiintele de a o reproduce voi insiva. Acela este momentul in care vom face posibil pentru voi sa faceti un salt cuantic inainte, care va va aduce la nivelul nostru de existenta.


Continuam sa vorbim despre vremurile pline de schimbari uimitoare care vor veni in viitor si consideram ca ele va vor elibera de robia care trebuie sa fie astfel. Oricum, nu este doar ca inlocuiti o experienta a vietii cu o alta, ceea ce o face cu mult mai superioara. Este un stil de viata pe care l-ati lasat in urma cu eoni de timp in urma, pentru a experimenta timpul si spatiul in Dualitate. Voi v-ati castigat cu adevarat dreptul de a iesi din ea si ca si civilizatie ati reusit in sfarsit sa depasiti atractia energiilor joase. V-a luat mult timp, dar toate acestea vor fi uitate chiar repede, pe masura ce le veti lasa in urma si va veti bucura de noua voastra viata.


Sunt SaLuSa din Sirius si as mentiona ca unele dintre Navele noastre Mama mai mici sunt pozitionate putin mai aproape de Pamant, permitandu-ne sa ajungem la voi cu navele noastre de cercetare mai repede. Nevoia de a-i urmari pe Cei intunecati si activitatile lor este vital in aceste faze de sfarsit, care duc la inlaturarea lor. Astfel ii putem opri de la a mai atenta inca un nou incident major menit sa mai intarzie sfarsitul lor. Noi consideram ca ei sunt suficient de lipsiti de putere pentru a preveni astfel un incident, dar ramanem vigilenti si concentrati asupra responsabilitatilor pe care le avem fata de voi. V-am ghidat si v-am protejat de multi, multi ani si este foarte satisfacator pentru noi sa stim ca v-am ajutat sa va atingeti telul. Am avut grija de voi ca si cum am fi avut grija de familia noastra si nu am stat niciodata departe nicicand. In curand noi vom fi chiar si mai aproape, pana la Primul Contact, cand vom fi cu adevarat printre voi. Va lasam cu gandul ca daca ati ales sa ascensionati, nu va conta daca va aflati pe Pamant sau nu, pentru a experimenta aceasta, voi inca veti face aceasta. Fiecare suflet are o alegere de facut si in curand cu totii vor intelege pe deplin implicatiile acesteia.Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine