esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Scorpionul si alte zodii

Scorpion--Berbec


Cand Berbecul si Scorpionul se alatura, ambii parteneri se intreaba cum au putut trai pana atunci fara sa se fi intalnit. Ambii parteneri iubesc puterea si ambii invata sa lucreze impreuna decat unul impotriva celuilalt. Scorpionul este mult mai concentrat si mai indarjit decat Berbecul, in timp ce acesta din urma face in asa fel incat lucrurile sa fie pe placul amandurora. Desi Berbecul poate fi neloial, Scorpionul are un devotament mai adanc si mai complex fata de relatia lor.


Aceasta poate fi o relatie orientata spre succes. Tinde sa fie una foarte pasionala si plina de discutii contradictorii pentru ca ambii parteneri tind sa fie foarte gelosi. Scorpionul incearca sa fie mai rabdator, dar este si mai posesiv decat Berbecul. In ciuda diferentelor, ambii iubesc risul si provocarile: aceasta nu va fi o relatie plictisitoare! Berbecul si Scorpionul pot avea multe aventuri impreuna. Pot trece si prin perioade in care nu se iteleg pentru ca Berbecul este un extrovertit, foarte deschis, in timp ce Scorpionul este un introvertit in legatura cu sentimentele sale. Ambii parteneri au nevoie sa se intalneasca pe un teren neutru si sa gaseasca drumul de mijloc. Ambele zodii sunt guvernate de planeta Marte, dar Scorpionul este guvernat si de Pluto. Cand cele doua persoane cu energie de la Marte se intalnesc este asemanator cu doi jucatori care se intalnesc pe campul de lupta. Pot fi ori aliati ori cei mai invrajbiti dusmani. Marte reprezinta pasiunea. Amandoi sunt foarte incapatanati si de aceea este normal sa existe certuri -- impacarea este un lucru la care trebuie sa spere amandoi! Pluto este cel care adauga un plus de intensitate acestei relatii.


Berbecul este un semn de foc, iar Scorpionul sta sub semnul apei. Aceste doua elemente pot fi o combinatie foarte buna daca lucreaza impreuna. Scorpionul este un strateg si il poate invata pe Berbec sa o ia mai usor si sa invete cum sa planuiasca o batalie inainte sa o inceapa. Berbecul il invata pe Scorpion sa treaca mai departe atunci ceea ce fac este in zadar. Scorpionul tinde uneori sa fie prea posesiv: prea multa apa varsata Peste entuziasmul Berbecul. De asemenea, focul arde si poate fierbe apa si il poate determina pe Scorpion sa caute razbunarea. Berbecul si Scorpion trebuie sa invete sa lucreze impreuna si sa pastreze echilibrul.


Berbecul da Scorpionului initiativa de a face lucruri doar pentru experienta decat sa aiba mereu planuri ascunse. Scorpionul il poate invata pe Berbec sa fie mai stabil si sa duca lucrurile la bun sfarsit. Ambii sunt loiali si devotati si inteleg ca pot fi amandoi "seful" relatiei -- Berbecul ca initiator si Scorpionul ca lider emotional.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Scorpion este combinatia celor doua forte. Pot realiza multe daca au incredere. Sunt amandoi invingatori si nu vor renunta niciodata.Cand cei doi se intalnesc rezulta o unire a doua zodii opuse. Ei formeaza un intreg, fiecare completand punctele slabe ale celuilalt. Ei simt o puternica atRactie unul fata de celalalt. Taurul si Scorpionul au foarte multe in comun, dar din cauza ca au personalitati foarte puternice, aceasta relatie poate fi fie una plina de pasiune, fie una plina de ura.


Scorpion--Taur


Taurului si Scorpionului le place sa lucreze impreuna pentru a dobandi lucruri. Taurului ii place sa posede lucruri, iar Scorpionului as aiba putere. Ambele semne iubesc bogatia. Pe amandoi ii pasioneaza orice in legatura cu viata. Se comopleteaza reciproc pentru ca Taurul este mult mai preocupat de sine, in timp ce Scorpionul este mai putin egoist. Pe langa asta, Taurul este mult mai direct decat misteriosul Scorpion. Din cauza diferenteleor, ambele semne pot invata unul de la celalalt si pot invata sa faca compromisuri.


Taurul este condus de Venus, iar Scorpionul este condus de Marte si Pluto. Aceasta combinatie este foarte intensa datorita influentei lui Pluto. Unirea acestor persoane are foarte multe din relatia ideala -- iubirea lui Venus si pasiunea lui Marte. Venus inseamna frumusete si romantism, iar Marte inseamna pasiune. Scorpionul este intens, iar Taurul este atras de aceasta intensitate. In schimb, Scorpionul este atras de devotamentul Taurului.


Taurul este un semn de pamant, iar Scorpionul de apa. Scorpionul este un semn foarte profund. Taurul si Scorpionul sunt foarte loiali, un rezultat al dorintei lor de siguranta. Un lucru il au diferit -- Taurul este deschis, iar Scorpionul misterios. Scorpionul ii poate arata Taurului semnificatia profunda a lucrurilor, in timp ce Taurul poate invata Scorpionul multe lucruri care ii lipsesc acestuia.


Atat Scorpionul, cat si Taurul sunt semne fixe. Cand au un tel comun, nimic nu le sta in cale. Daca au pareri diferite, vor fi intr-un permanent conflict. Este foarte important pentru fiecare partener sa spuna celuilalt ce este important pentru ei, pentru a ajunge la un compromis. Cand Scorpionul invata sa aiba incredere in Taur si va intelege implicatiile unei relatii stabile, pot obtine orice.


Cel mai bun aspect al relatiei este puterea pe care o au ca echipa. Cand Scorpionul isi va da seama ca Taurul este implicat in relatie, legatura dintre ei poate inflori. Hotararea care este specifica amandurora face ca aceasta relatie sa fie una incredibila.


Scorpion--Gemeni


Atunci cand Gemenii si Scorpionul se alatura, daca rezolva diferentele dintre ei pot avea parte de o forta de neinvins. Scorpionul este mai concentrat si mai determinat decat Gemenii, in timp ce acestia din urma se adapteaza mai usor si este mult mai dezinvolt ca Scorpionul. Scorpionul are o loialitate foarte adanca fata de partener, in timp ce Gemenii sunt mult mai relaxati in legatura cu viata. Fiecare partener are teluri diferite, dar cand lucreaza in echipa pot obtine orice.


Aceasta poate fi o relatie orientata spre rezultate, una pasionala. Pot aparea foarte multe discutii datorita naturii geloase a Scorpionului, in timp ce Geamanul poate parea indiferent, placandu-i sa se certe doar din amuzament. Scorpionul poate fi mult mai rabdator, fiind in acelasi timp mult mai posesiv decat Gemanii. In ciuda diferentelor, ambilor parteneri le place riscul. Gemenii si Scorpionul pot avea multe aventuri impreuna. Sunt momente cand vor avea probleme in a se intelege, pentru ca Gemenii sunt extrovertiti si deschisi, in timp ce Scorpionul este un tip misterios. Ambii parteneri trebuie sa se linisteasca din cand in cand si sa discute pe un teren neutru.


Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Scorpionul de Marte si Pluto. Abilitatile comunicative ale Gemenilor pot aplana conflictele care apar din cauza Scorpionului care uneori este inaccesibil emotional. Amandurora le plac provocarile, astfel incat dezbaterile aprinse nu-i vor speria pe nici unul dintre ei. Acestor converstii li se va adauga un plus de dinamism datorita lui Pluto.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Scorpionul unul de apa. Aceste elemente pot fi o foarte buna combinatie daca lucreaza impreuna, folosind emotiile si intelectul pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Scorpionul este un bun strateg, lucru care ajuta Geamanul sa incetineasca si sa planuiasca bataile inainte sa sara in ele. Gemenii invata Scorpionul sa renunte si sa mearga mai departe cand eforturile lor sunt in van. Un defect al Scorpionului este ca are o tendinta de manipulare. Geamanul si Scorpionul trebuie sa planuiasca lucrurile si sa lucreze impreuna decat sa fie separati.


Geamanul permite Scorpionului sa aiba spatiul de care are nevoie pentru a experimenta. Scorpionul il indeamna pe Geaman spre lucruri stabile si spre terminarea a ceea ce a inceput. Ambii sunt devotati si atasati fata de celalalt si-si dau seama foarte usor de ceea ce le ofera celalalt. Gemenii aduc putere intelectuala, iar Scorpionul este cel care se foloseste de aceasta putere.


Cel mai bun aspect este puterea lor de a functiona ca un tot. Sunt amandoi invingatori si nu vor renunta in a face din relatia lor cel mai bun lucru, pentru ca nu se multumesc niciodata cu inlocuitori.


Scorpion--Rac


Cand Racul si Scorpionul se intalnesc formeaza o relatie care aduce impreuna doua semne foarte sentimentale. Semne ca acestea deseori se imbina bine, punctele forte ale unui partener Balansand slabiciunile celuilalt. Aceste semne au o puternica atRactie sexuala si cand se afla impreuna, temperatura din camera are tendinta sa creasca. Racul si Scorpionul au multe lucruri in comun, fapt ce face relatia foarte puternica.


Racului si Scorpionilor le place sa lucreze impreuna pentru a crea un spatiu de locuit confortabil. Racul vrea siguranta si Scorpionul vrea putere. Ambele semne sunt concentrate pe bunuri domestice. Sunt pasionati si foarte sentimentali cu privire la multe aspecte ale vietii. Se completeaza unul pe celalalt deoarece amandoi se ingrisesc de casa si sunt foarte loiali grupului familial.


Racul este guvernat de Luna si Scorpionul de Marte si Pluto. Acesta combinatie este foarte intensa datorita influentei lui Pluto, dar este un bun echilibru intre energie masculina si feminina. Cele doua semne vin din bazele relatiei umane - dragostea protectiva a Lunii si pasiunea lui Marte. Luna si Marte se inteleg foarte bine; Luna e caracterizata de crestere si renastere si Marte caracterizat de pasiunea dragostei. Racul este atras de intensitatea sentimentelor Scorpionului, iar acestuia il place faptul ca Racul il adora.


Atat Racul cat si Scorpionul sunt semne de apa. Ambele sunt semne foarte adanci, care le place oceanul; nu poti vedea niciodata fundul. Scorpionul si Racul se retrag sentimental in ei insisi, ca apoi sa iasa cu o forta intimidanta. Ei sunt foarte loiali celuilalt ca efect al dorintei comune de siguranta emotionala. Scorpionul il poate face pe Rac sa treaca de suprafata si poate invata de la el sa nu-i fie frica de sentimentele proprii. In plus, Scorpionul apreciaza pragmatismul Racului si este apreciat de catre Rac pentru gelozia lui - aceasta dovedeste ca Scorpionul il iubeste cu adevarat.


Cand isi stabilesc acelasi scop, acesta se va indeplini datorita eforturilor lor. Cu toate acestea, daca opiniile lor sunt contrare, pazea ! Racul va fi primul care va instiga o cearta, iar Scorpionul va fi cel care o va termina. Deseori pare ca Racul e cel care castiga si ca este partenerul dominant, dar asta nu este intotdeauna adevarat. Nici unul dintre ei nu se va sfii sa foloseasca manipularea sentimentala pentru a se razbuna. Este important pentru acesti parteneri sa discute lucrurile mari pentru a ajunge la un compromis echitabil. Odata ce Scorpionul si Racul invata sa aiba incredere unul in celalalt, formeaza o echipa care poate indeplini orice scop prin simpla vointa. Relatia va esua doar daca cei doi parteneri nu pot trece de latura lor incapatanata.


Cel mai bun aspect al relatie Rac-Scorpion este lucrul in echipa cand se inteleg asupra scopurilor comune. Cand Racul intelege ca Scorpionul vrea o relatie de durata si ca parteneriatul este productiv sentimental, relatia va inflori. Vointa lor face ca relatia sa fie de o putere formidabila.


Scorpion--Leu


Cand Leul si Scorpionul se intalnesc se creeaza o relatie puternica si viguroasa. Ei se inteleg foarte bine si isi inteleg de asemenea si nevoile; Scorpionului ii place sa fie respectat si dorit, in timp ce Leului vrea sa fie adorat si sa i se faca complimente. Ei sunt foarte loiali, adesea posesivi. Ambii parteneri sunt capabili sa ofere celuilalt exact ce ii trebuie si sa se bucure de puterea celuilalt.


Leului vrea confort si lux. Scorpionului ii place acest lucru si de aceea ii ofera Leului posibilitatea de a obtine aceste lucruri. Datorita faptului ca ambele semne sunt foarte concentrate asupra telurilor lor, amandoi trebuie sa lucreze mult si sa se respecte reciproc.


Leul este condus de Soare, in timp ce Scorpionul este condus de Marte si Pluto. Soarele reprezinta ego-ul si sinele si radiaza de caldura si lumina -- acest lucru se vede cu adevarat la Leu care emana energie si entuziasm. Marte inseamna razboi, iar Pluto este cel care il indeamna pe Scorpion sa aiba multe ganduri ascunse. Pluto influenteaza pe Scorpion si din punct de vedere sexual, domeniu foarte important in viata acestuia. Datorita faptului ca aceste planete emana energie masculina, Leului si Scorpionului le va fi foarte usor sa aplaneze conflictele si sa se sustina reciproc. Soarele reprezinta viata, Marte si Pluto insemnand ambitie si ganduri ascunse; atata timp cat se inteleg reciproc, aceasta relatie este una pozitiva si ambitioasa.


Leul este un semn de foc, iar Scorpionul unul de apa. Leul vrea libertate pentru a se socializa, in timp ce Scorpionul are o personalitate schimbatoare. Ambele semne vor sa fie conducatori in moduri diferite, acest lucru ducand la conflicte. Ca elementele care-i conduc, acestia se pot distruge reciproc. Sunt vremuri cand aceasta relatie poate sa fie foarte nearmonioasa. Ei o pot transforma daca renunta la ego-uri permitand ca relatia sa fie pe rpimul loc.


Ambii pot fi rigizi, incapatanati si rezistenti la schimbare. Ambii sunt perseverenti cand lucreaza impreuna spre un tel. Daca au un plan, il vor duce la bun sfarsit. Amandoi doresc o relatie stabila. Daca au pareri diferite in legatura cu un subiect, acest lucru poate fi o problema deoarece nici unul nu vrea sa cedeze. Scorpionul nu-si va schimba parerea pentru ca el considera acesta un semn de slabiciune, iar Leul il poate vedea pe Scorpion ca fiind intolerant. Pot rezolva acest conflict doar daca isi dau seama ca sunt de aceeasi parte a baricadei.


Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Scorpion este dedicatia pentru celalalt si pentru proiectele in care sunt implicati. Ambele semne au personalitati foarte puternice si strategic diferite. Sunt vazuti de ceilalti ca fiind o pereche puternica, iar dorinta comuna de a-si indeplini planurile fac din aceasta relatie una cu multe parti pozitive.


Scorpion--Fecioara


Cand Fecioara si Scorpionul se intalnesc, relatia rezultanta aduce impreuna doua semne care sunt opuse in zodiac. Relatia Fecioara Scorpion este bazata pe loialitate si legaturi puternice si adanci. In general, acesti parteneri se distreaza foarte mult singuri si nu le place foarte mult sa mearga la petreceri, sa danseze, si altele.


Fecioarei si Scorpionului le place sa munceasca impreuna pentru a-si atinge scopurile: Fecioarei ii plece ordinea, iar Scorpionul doreste puterea. Aceste doua semne inseamna resurse si atuuri; ambii sunt orientati in a ajuta lumea din jurul loor, fiind cunoscuti ca niste persoane pe care se pot baza multi la nevoie. Fecioara poate fi timida si rezervata. Din cauza diferentelor, ambele semne pot creste si pot invata unul de la celalalt daca se hotarasc sa se intalneasca pe un teren neutru.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Scorpionul este condus de Marte si Pluto. Aceasta combinatie este foarte intensa datorita influentei lui Pluto. Unirea acestor doua semne formeaza fundatia cea mai puternica, demna de invidiat -- dorinta de comunicare a lui Mercur si pasiunea lui Marte. Mercur si Marte sunt doua planete compatibile: Mercur inseamna o persoana constiincioasa, iar Marte inseamna pasiune si romantism. Scorpionul este intens si Fecioara este atrasa de aceasta intensitate. Scorpionul iubeste devotamentul si simtul practic caracteristice pentru Fecioara.


Fecioara este un semn de pamant, iar Scorpionul unul de apa. Scorpionul este o zodie foarte profunda, este un ocean si prea multa suparare va cauza o furtuna violenta. Dorinta reciproca de siguranta emotionala inspira loialite amandurora. In timp ce Fecioara este simplista, placandu-i lucrurile clare, Scorpionul este concentrat pe lucrurile ascunse. Scorpionul invata pe Fecioara sa vada si subintelesurile lucrurilor, iar aceasta este foarte atenta la ceea ce i se spune. Scorpionul apreciaza simtul practic al Fecioarei, iar aceasta din urma iubeste devotamentul Scorpionului.


In momentul in care au un tel comun, nimic nu le poate sta in cale. Cand opiniile acestor doi partenri sunt diferite, Fecioara este destul de abila sa faca un pas in spate pentru a evita certurile. Este necesar pentru cei doi parteneri sa discute ceea ce este cu adevarat important pentru ei, astfel incat sa aiba roluri egale. In aceasta relatie conflictele nu dureaza, pentru ca ambii doresc mai mult sa lucreze impreuna decat sa se certe.


Cel mai bun aspect al relatiei este puterea lor atunci cand au teluri comune. Hotararea si reciproca si o buna organizare fac ca aceasta relatie sa aiba o putere incredibila.


Scorpion--Balanta


Cand Balanta si Scorpionul se alatura poate rezulta o relatie stimulanta atat pe plan mintal cat si emotional. Energia echilibrata a Balantei poate contRacara caracterul zbuciumat al Scorpionului. Daca abilitatile exceptionale ale Balantei in problemele interpersonale pot fuziona cu determinarea Scorpionului, cei doi pot ridica relatia pe culmi uimitoare. Scorpionul are mai multa concentrare decat Balanta, iar Balanta poate face ca lucrurile sa fie pe placul amandurora. Balanta si Scorpionul sunt foarte loiali unul altuia. Relatia lor este una orientata spre teluri. Tinde sa fie atat foarte incarcata atat emotional cat si intelectual, astfel legatura fiind foarte adanca. Scorpionul este mai rabdator, dar are o dorinta de control mai pronuntata decat Balanta. In ciuda acestor diferente, ei iubesc foarte mult riscurile. Asta nu va fi cu siguranta o relatie plictisitoare! Balanta si Scorpionul se pot distra foarte mult impreuna, ambii fiind foarte sarmanti. Uneori au dificultati in intelegerea reciproca deoarece Balanta este deschisa in timp ce Scorpionul este misterios. Ambii au nevoie de niste reguli pe care sa le respecte.


Balanta este condusa de planeta Venus, iar Scorpionul este condus atat de Marte cat si de Pluto. Inclinatia Balantei catre frumusete si romantism, tempereaza problemele care pot aparea din cauza secretosului si incapatanatului Scorpion. Marte reprezinta pasiune, deci energia Scorpionului face ca timpul petrecut de cei doi impreuna sa fie extrem de placut. Nici unuia nu-i place sa se certe. Balantei nu-i plac conflictele, iar Scorpionul este adeptul razbunarii ascunse. Solutia conflictelor va fi gasita de cele mai multe ori de Balanta. Balanta sta sub semnul aerului, iar Scorpionul sta sub semnul apei. Aceste doua elemente se combina foarte bine daca lucreaza impreuna si isi folosesc vointa si intelectul pentru a face lucrurile sa mearga.


Scorpionul este un strateg si o poate ajuta pe Balanta sa o ia mai usor si o poate invata sa testeze mai intai apa inainte sa se arunce. Balanta il invata pe Scorpion sa se relaxeze si sa nu-si mai indrepte eforturile catre teluri zadarnice. Totusi Scorpionul poate fi manipulant din punct de vedere emotional: prea multa apa Peste entuziasmul de foc al Balantei. De asemenea prea mult aer poate supara Scorpionul (aflat sub semnul apei). Balanta si Scorpionul trebuie sa-si faca planul impreuna pentru a putea mentine echilibrul in relatia lor.


Balanta aduce o idee noua, iar Scorpionul o intretine. Ambii au nevoie de mare devotament intr-o relatie. Scorpionul poate conduce Balanta catre stabilitate si o poate convinge sa termine un lucru inceput in loc sa sara din proiect in proiect fara sa termine nici unul. In relatia lor Balanta aduce ratiunea, iar Scorpionul aduce pasiunea.


Cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Scorpion este puterea pe care le-o confera unitatea. Pot indeplini orice, indiferent daca tine de sfera romantica, financiara sau oricare alta. Ambii sunt invingatori si nu vor renunta niciodata.


Scorpion--Scorpion


Cand Scorpionii se alatura, izbucneste o furtuna de pasiune. Amandoi sunt obsedati de celalalt, iar aceasta relatie progreseaza foarte repede. Aceasta relatie poate fi fie cea mai frumoasa experienta din viata clor doi, fie una care-i va distruge.


Unirea celor doi Scorpioni poate scoate la iveala ce e mai frumos din ei, amandoi folosindu-si natura emotionala si intuitiva pentru a iubi foarte profund pe celalalt. Hotararea si vointa puternica ii va tine pe cei doi impreuna. Cat timp cei doi se dedica celuilalt, nimeni nu-i poate desparti. Acestia vor lucra foarte bine impreuna atata timp cat isi canalizeaza energia spre un scop eficient.


Scorpionul este condus de Marte si de Pluto. Marte este zeul vechi al razboiului, intotdeauna mergand inainte plin de pasiune, agresivitate si curaj. Pluto reprezinta controlul oferit de putere. Aceste doua planete invata sa se retraga dupa o pierdere tragica.


Scorpionul este un semn de apa, de aceea primul lui raspuns la orice situatie este unul sentimental. Cea mai buna calitate a Scorpionului este puterea de a-si imblanzi latura razbunatoare si de a sarbatori momentele bune si a uita momentele proaste. Spune ceea ce vrei cu adevarat ! Daca tii sentimentele ascunse, ele pot strica structura stabila care sustine relatia. Deoarece amandoi sunteti devotati, gelozia poate fi o problema. Fii puternic si treci de aceasta problema impreuna cu partenerul.


Doi nativi ai acestei zodii isi pot da idei unul altuia. Ca echipa veti putea rezolva multe lucruri. Aceasta este o buna combinatie atat pentru afaceri cat si una personala. Sunteti foarte bun la investitii. Scorpionul este cel care investigheaza cu rigurozitate inatinte sa treaca la o noua idee stralucitoare. Nu veti avea nici o problema in a duce la bun sfarsit un proiect odata ce v-ati dedicat lui.


Cel mai bun aspect al relatiei Scorpion-Scorpion este intensitatea dragostei pe care o simt. Sunteti foarte bine orientati catre scopuri si puterea voastra va poate face un duo imbatabil. Devotamentul vostru asigura faptul ca relatia va dura mult timp.


Scorpion--Sagetator


Cand Scorpionul si Sagetatorul se intalnesc trebuie sa aiba grija sa nu o ia prea repede. Rabdarea va da roade. Sagetatorul se simte bine daca are varietate, inovatie si optimism in jurul lui. Scoripionul pune valoare pe experienta, lucru care intareste legaturile emotionale ale cuplului. La inceputul relatiei Sagetatorul se poate simti oarecum constrans de asteptarile Scorpionului, dar, daca Scorpionul isi poate controla sentimentele, perechea poate avea o relatie puternica si incitanta.


Atat Scorpionul cat si Sagetatorul au o privira exploratoare asupra vietii. Le place sa aiba aventuri impreuna. Sagetatorului i se poate parea ca Scorpionul este incapatanat si inflexibil. Scorpionul poate crede ca Sagetatorul este cateodata prea exagerat in reactiile emotionale. Impreuna pot invata despre noi lucruri sau pot vedea noi locuri. Relatia lor e mereu pe drum.


Scorpionul este guvernat de Pluto si Marte iar Sagetatorul este guvernat de Jupiter. Marte este zeul razboiului, facand din Scorpion o persoana hotarata si curajoasa. Cand Marte se combina cu Pluto, reprezinta renasterea si reinnoirea. Jupiter se concentreaza pe filozofie, cunostinte superioare, expansiune, optimism, noroc si calatorie. Impreuna aceasta combinatie de crestere si expansiune, energie masculina, este motivul pentru care se admira si se pot sustine unul pe celalalt.


Scorpionul este un semn de apa si Sagetatorul este un semn de foc. Sagetatorul initiaza proiecte din pura spontaneitate, pe cand motivele Scorpionului sunt mai gandite. Pentru acesti parteneri poate fi dificil cateodata sa inteleaga de unde vine inspiratia celuilalt. Cu toate acestea, daca ambii parteneri sunt de acord ca relatia este importanta, atunci devotamentul si dragostea vor oferi cel mai valoros suport.


Ambele semne au tendinta sa se concentreze pe mai multe proiecte, dar doar sub ghidarea scoripionului vor fi acestea duse la capat. Sagetatorul ii place sa sara din proiect in proiect. Din fericire este usor pentru Sagetator sa aprecieze eforturile Scorpionului, deoarece Scorpionul este mai incapatanat si are standarde mai clare. Pe de alta parte Scorpionul trebuie sa-i ofere Sagetatorului libertatea de a-si explora propriul spatiu si interese. Scorpionul poate duce ideile Sagetatorului pana la capat chiar daca aceste si-a pierdut interesul si a trecut mai departe. Sagetatorul poate invata pe Scorpion ca flexibilitatea este cateodata mai buna decat hotararea acerba.


Cel mai bun aspect al relatie Scorpion-Sagetator este siguranta si flexibilitatea pe care si-o pot oferi unul celuilalt. Ei formeaza un cuplu compatibil in momentul cand invata sa priveasca lumea prin ochii celuilalt si isi pot deschide sufeltul catre celalalt. Atata timp cat comunica si isi accepta diferentele de opinii, relatia lor va fi una extrem de pasionala.


Scorpion--Capricorn


Cand Scorpionul si Capricornul se intalnesc se pot ajuta unul pe celalalt in maturizarea ca individ si in a invata valoarea unei relatii plina de iubire. Timiditatea si neincrederea in ceilalti poate estompa impactul initial al acestei relatii. Dureaza ceva pana acest duo se poate deschide sentimental unul in fata celuilalt. Cu toate acestea, odata ce au invatat sa aiba incredere, sa-si imparta sentimentele si sa tina la cealalta persoana, aceasta relatie va fi sigura si puternica.


Socrpionul si Capricornul au multe de invatat unul de la celalalt cat si multe diferente de opinii de rezolvat. Scorpionul poate invata sa-si tempereze emotiile de la compartamentul stabil al Capricornului. Cu toate acestea Scorpionul poate deveni iritat de aparenta lipsa de adancime emotionala a Capricornului. Capricornul poate invata sa se autoanalizeze mai adanca si sa analizeze viata dincolo de suprafata. Ambelor semne le place sa se dedice unui scop.


Scorpionul este guvernat de plantele Marte si Pluto si Capricornul este guvernat de planeta Saturn. Marte si Pluto reprezinta agresivitatea, curajul, energia sexuala, renasterea si innoirea. Saturn da marile lectii in viata - multa munca, ambitie si responsabilitate. Semnele combinate formeaza o puternica uniune a sentimentelor Scorpionului si ale actiunilor ambitioase ale Capricornului. Aceasta este o echipa dinamica in afaceri dar si personal.
Scorpionul este un semn de apa si Capricornul un semn de pamant. Pamantul este in legatura cu lucrurile practice si posesiile materiale. Acesta este un echilibru bun pentru elementul de apa care are tendinta sa ia forma oricarei situatii intr-un mod sentimental. Daca ambii sunt stabili si flexibili atunci fiecare va fi capabil sa imparta cunostintele si calitatile cu persoana iubita.


Capricornul incepe, de obicei, proiecte noi si folositoare pentru el insusi si pentru lumea din jurul lui. Scorpionul poate urma usor ideile partenerului cat timp i se permite sa-si introduca propriile idei. Ar fi inteligent din partea Capricornului sa se opreasca un moment si sa asculte ideile partenerului. Ambele semne sunt incapatanate si aceasta poate duce la conflicte. Scorpionul este mult mai implicat sentimental in relatie, poate chiar mai multe decat poate Capricornul. Ambii parteneri trebuie sa recunoasca acest lucru si sa-l accepte daca vor ca relatia sa aiba succes.


Cel mai bun aspect al relatie Scorpion-Capricorn este hotararea asupra ideilor comune si devotamentul fata de celalalt. Relatia lor este excelenta pentru afaceri si se pot invata unul pe altul despre diferitele modalitati de perceptie a lucrurilor.Cand un Scorpion si un Varsator se intalnesc are loc o imbinare de idei diferite si filozofii diferite. Scorpionul face fata vietii cu ajutorul unei intensitati sentimentale puternice. Varsatorul are o privire asupra vietii extrem de idealista si de neobisnuita. Cand Scorpionul prefera sa fie mai introvertit si sa ramana singur cu persoana iubita, Varsatorul vrea sa iasa in oras cu prietenii. Poate parea ca au putine interese comune dar amandoi poseda o dorinta puternica; cand isi unesc fortele pentru un scop comun, succesul este asigurat.


Scorpion--Varsator


Atat Scorpionul cat si Varsatorul pot fi neascultatori si incapatanti. Le place ca lucrurile sa mearga asa cum dicteaza ei, fara a se pune intrebari. Scorpionul cauta sa inteleaga lucrurile pana la cel mai mic detaliu pe cand Varsatorul este modern si uraste detaliile. Scorpionul va gasi pe Varsator ca fiind incitant, desi se poate simti frustrat incercand sa penetreze mintea acestui revolutionar. Varsatorul nu va aprecia posesivitatea Scorpionului sau nivelul de atentie de care acesta are nevoie, dar va gasi devotamentul Scorpionului ca fiind un mare suport.


Scorpionul este guvernat de planetele Marte si Pluto, iar Varsatorul este guvernat de Saturn si Uranus. Marte este o energie masculina, radicala, agresiva si curajoasa si Pluto lumineaza aceste impulsuri adaugand renasterea. Saturn este o energie rece si Uranus este caracterizat de neobisnuit. Marte este sentimental, reactionand fara sa se gandeasca la consecinte; aceasta este natura Scorpionului. Pentru Varsator, Saturn este caracterizat de munca si disciplina pentru atingerea scopurilor in timp ce Uranus determina gandirea inovatoare. Scorpionul va invata pe Varsatoru in legatura cu viata realizata pe implusuri sentimentale si ce inseamna sa treci de suprafata lucrurilor. Varsatorul poate invata pe Scorpion sa fie mai detasat si sa nu se bage in situatii incontrolabile, reevalunandu-si scopurile daca s-a pierdut.


Scorpionul este un semn de apa iar Varsatorul este un semn de aer. Varasatorul trece prin viata prin explorare inventiva, in timp ce Scorpionul este mai analitic. Scorpionul cauta motiv iar Varsatorul cauta stimulare. Poate fi dificil pentru parteneri sa inteleaga originea gandirii celuilalt. Problemele pot aparea daca Scorpionul este prea posesiv sau daca Varsatorul pare prea rece si nu-i ofera Scorpionului asigurarea sentimentala de care acesta are nevoie. Ambii trebuie sa inteleaga ca vad lumea intr-un mod diferit si ar trebuie sa accepte aceste diferente.


Ambele semne pot fi rigide si incapatanate. Ei tind sa persevereze cand lucreaza pentru un scop comun. Daca au un plan se vor tine de el pana cand vad rezultate. Odata ce si-au dat seama ca sunt prieteni buni nu-si vor schimba niciodata parerea, dar daca au pareri diferite pot descoperi ca Scorpionul este mai tenace, mai dogmatic si nu se va da inapoi de la manipularea sentimentala a celuilalt. Daca amandoi cred in valoarea relatiei vor trece Peste orice diferenta de opinie.


Cel mai bun aspect al relatie Scorpion-Varsator este capacitatea de succes prin uniunea lor. Ambele semne au personalitati foarte puternice asa ca nici una nu o va domina pe cealalta pe fata. Odata ce isi rezolva diferentele de opinie si se pun de acord asupra rolului fiecaruia in echipa, pot da rezultate foarte bune.


Scorpion--Pesti


Cand Scorpionul si Pestii se intalnesc se bucura de o uniune splendida. Ei impart acelasi element, apa, si de aceea se pot intelege usor unul pe celalalt. Scorpionul este foarte contemplativ si acoperit, deseori preocupat prea mult cu propriile planuri secrete, in timp ce Pestii sunt idealisti si cauta nuantele unei situatii. Cu toate acestea nativul Pesti are tendinta de a se retrage in propria minte si il poate ierta pe Scorpion ca este misterios si retras cateodata.


Ambele semne sunt caracterizate de intuitie si inteleg subtilitatile inteRactiei umane. Scorpionul il poate ajuta pe Pesti sa-si indeplineasca visurile si ambitiile - sa transforme ideile in realitate. El poate oferi o baza stabila in jurul careia relatia se poate dezvolta. In schimb, Pestii ofera blandete pe care Scorpionul o admira si o apreciaza. Scorpionul e interesat in anumite conforturi materiale si drame emotionale intense. el nu poate cateodata intelege atitudinea simplista, caritabila a Pestilor. Planurile lor de viitor pot fi complet diferite. Odata ce inteleg si trec Peste aceste diferente de opinie, relatia lor va fi foarte reustia.


Scorpionul este guvernat de plantele Marte si Pluto si Pestii sunt guvernati de Jupiter si Neptun. Marte este anticul zeu al razboiului si Scorpionul este dovada agresivitatii, curajului si indraznelii acestuia. Cand este combinata cu Pluto, aceasta planeta formeaza un ciclu care simbolizeaza renasterea si noi inceputuri. Scorpionul este capabil sa reziste mai multor abuzuri si sa-si revina. Pestii sunt guvernati si de Juptier. Aceasta planeta reprezinta filozofia, expansiunea si excesele. Influenta lui Neptun aspura Pestilor le ofera acestora o aura visatoare si o iubire pentru cultura si media. Aceasta energie visatoare il inmoaie pe Scorpion. Natura acestei combinatiei planetare ofera o relatie complementara imbibata in intriga emotional. Cu toate acestea Scorpionul trebuie sa aiba grija sa nu sufoce Pestii cu prea multe cerinte.


Scorpionul si Pestii sunt ambele semne de apa. In general ei sunt foarte compatibili. Pestii s-au nascut ca sa conecteze omenirea si cand se unesc cu tenacitatea si intriga Scorpionului formeaza o legatura foarte puternica. In plus Scorpionul are o viziune absolutista asupra vietii; totul este alb sau negru. Pestii il pot ajuta sa descopere mai multe posibilitati decat una singura. Scorpionul se poate plictisi de instabilitatea Pestilor, care la randul lor pot simti ca Scorpionul este egoist si insensibil la nevoile lor. Va fi destul de usor pentru ei sa geseasca un compromis.


Scorpionul are tendinta sa se concentreze asupra unui singur proiect in timp ce Pestilor le place sa sara de la proiect la proiect dupa cum simt la momentul respectiv. Pestii pot deveni usor o parte integranta a timpului liber cat si a proiectelor Scorpionului. In schimb Scorpionul trebuie sa ofere Pestilor libertatea de a urma interese personale. Pestii ii pot arata Scorpionului ca flexibilitatea este cateodata mai buna decat hotararea acerba si ca compromisul poate da rezultate. Cele doua semne zodiacale se hranesc bine cu energia celeilalte si ar trebui sa fie compatibile in dragoste si afaceri.


Cel mai bun aspect al relatiei dintre Scorpion si Pesti este similitudinea naturii lor emotionale. Ei se completeaza unul pe celalalt foarte bine. Devotamentul amandurora este lucrul care tine legaturile stranse si de mare durata.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine