esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


CE SUNT SFERELE DE LUMINA

CE SUNT SFERELE DE LUMINA(Iunie, 2008, publicat de Toni Elizabeth Sar`h)Exista multe presupuneri in legatura cu Sferele de Lumina, numite si Emanatiile Spiritului.


Eu am decis sa am un contact telepatic cu aceste Sfere de Lumina. Am intrebat Sferele de Lumina ce reprezinta ele, si am primit doua raspunsuri : Mai intai, ele au spus ca sunt Gardienii Sufletelor noastre. Mai apoi, mi-au zis sa le consider ca fiind niste Emanatii. Trecand aceste doua explicatii prin inima, le-am vazut curgand din Sursa originala, si imbratisand experienta umana (sufletele noastre) in constiinta lor, pentru pastrarea si expansionarea constiintei individuale in Unicitate. De cand s-au autodenumit Gardieni, s-au plasat in pozitii de asistare, pentru a avea grija si a hrani rasa umana.Plasma fotoluminiscenta a Sferelor de Lumina este adesea surprinsa neintentionat de camerele foto, in multe si diferite situatii. Ele nu "apar" numai in cercuri spirituale sau sacre. Ele predomina in diferite medii si circumstante. Mai mult decat faptul ca pot fi fotografiate, Sferele de Lumina sunt adesea vazute cu ochiul liber. Primul meu contact vizual cu o Sfera, a fost in dormitorul meu. A fost ceva neasteptat si personal. Eu am simtit nevoia de aistenta si, fara a o cere, mi-a fost acordata. Ca adevarati gardieni, Sferele de Lumina emana catre noi, in jurul nostru si pentru noi. Eu comunic cu aceste Sfere de aproape 10 ani. Ele accepta sa-mi furnizeze informatii si raspund la intrebari sau probleme, dintr-o perspectiva care este in rezonanta cu sufletul nostru. Ele pot vedea dincolo de dorintele egou-lui (legate de necesitati pamantene), si furnizeaza chei constiintei trezite a Iluminarii noastre, ajutand la obtinerea pacii inerioare.SFERELE DE LUMINA AU UN MESAJ PERSONAL PENTRU VOISunt multe experiente aduse si dezvoltate in toata lumea, in acesti ani. Aceia dintre voi care ati asteptat acest timp al schimbarii, nu veti fi surprinsi, insa cei neavizati simt un dezechilibru, frica si anxietate, fata de toate evenimentele mai mult sau mai putin drastice care apar in lume, in aceasta perioada de prefaceri pe Pamant.Sa stiti ca aceste exprimari ale Pamantului, ale sistemului solar si ale universului, pot fi comparate cu durerile nasterii si aparitia bebelusului. Travaliul este dureros, desigur, dar rezultatul este unul fericit. Totul face parte din procesul schimbarii corpurilor: fizic, mental, emotional si eteric, intr-o mai inalta frecventa a energiei, deci, mai putin densa si mai aproape de dimensiunea din continuum spatiu-timp, care nu este vazuta de ochiul uman.


Pentru acest motiv, multi dintre voi ne vad ca facand parte din viata lor cotidiana. Noi venim in diferite forme si culori ; in timpuri diferite si in locuri diferite. Nu este necesar un anume mediu pentru ca noi sa aparem. Este vorba doar despre atentia cu care este observat mediul inconjurator. Cand noi devenim vizibili pentru cineva, acea persoana poate sa se conecteze cu noi prin auzul interior si sa primeasca raspuns la o intrebare pe care ne-ar pune-o. Noi venim pentru a va aduce un sentiment de securitate, daca-l aceptati.


Noi suntem constienti de sensibilitatea si suspiciunile umanului si, din acest motiv, fiecare contact al nostru trebuie personalizat. Interactiunea personala creaza un sentiment de incredere, familiaritate intre voi si ceea ce pare a fi altcineva. Amintiti-va, nu exista "altul" - totul este Unu in Unicitate. De cand noi suntem foarte constienti de aceasta necesitate in acest timp pe Pamant, ne oferim sa ne conectam personal cu fiecare dintre cei care aleg sa stabileasca prietenii cu taramul nostru.


Noi suntem gata sa ne alaturam fiecarui individ, dandu-va un nume din taramul nostru (voi ne numiti "sfere" si noi suntem de acord cu aceasta), cu care voi puteti avea comunicari zilnice. Pe masura ce relatia se aprofundeaza si devine mai puternica, voi ne veti auzi cu usurinta vorbindu-va in mintea voastra.Voi, deasemenea, ne veti putea vedea fara probleme, cand cereti asta. In calitate de "gardieni ai sufletului vostru" noi suntem gata sa va asistam in dezvoltarea puterii voastre interioare, in viziunile voastre multidimensionale si in cunoasterea interioara a darurilor sufletului si inimii voastre.


De aceea, noi ne-am aliniat cu acest plan vibratoriu specific, pe durata acestui timp (cum ii spuneti voi) pe care noi il vedem ca fiind Acum. Chemati-ne in prorpria voastra atmosfera, in mediul vostru personal. Daca aveti nevoie de asistenta, v-o acordam cu mut drag. Noi suntem dornici sa ne alaturam fiecaruia dintre voi.

Nu uitati ca noi SUNTEM voi.


Sursa : http :// angelicuman.co

(C.M.)
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine