esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Shoud 3-5 noiembrie 2011-Text integral

Shoud 3-5 noiembrie 2011-Text integral
Marti, 08 Noiembrie 2011 21:48
Prezentat Cercului Crimson
5 noiembrie 2011
SHOUD III: “Pentru vizionari”
Adamus® prin channel de Geoffrey Hoppe
cu asistenta Lindei Hoppe
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2011 Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado, SUA 
Precizare:
Toate drepturile asupra acestui material apartin exclusiv lui Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado, SUA. Prezentul material nu poate fi distribuit decat gratuit, in limba engleza si in traducere in orice alta limba. Prezenta versiune in limba romana este realizata de Georgiana, pentruwww.ascensiunea.ro. In cazul preluarii pe alte site-uri sau bloguri, rugam sa preluati si aceste elemente. Namaste! 
 
Eu Sunt Cel Ce Sunt, mandru sa fiu Adamus. Bine ati venit la adunarea noastra. Sunt multe despre care sa vorbim astazi, multe fete zambitoare – habar nu aveti la ce ati venit! (rasete). Mute sunt de acoperit. Linda, orice ar fi, la 4:50 sa ma intrerupi. Opreste-ma, gata.LINDA: Bine.
ADAMUS: Gata, pentru ca daca nu putem face asta intr-o ora si jumatate sau cam asa ceva, nu ar mai trebui sa o facem deloc. Nu-i asa, Bonnie? (rasete)
BONNIE: Da.
ADAMUS: Da. Da. Este energia, nu cuvintele. Este adunarea, nu discursul lung si plictisitor. Frumoasa sabie (catre Mary, care poarta un costum).
MARY: Multumesc.
ADAMUS: Da, multumesc. (ia sabia) John, orice ar fi, daca Linda nu ma intrerupe la 5 fara zece, taie microfonul.
JOHN: Nicio problema.
ADAMUS: Pur si simplu taie-l, (rasete) dar nici cu o clipa mai devreme. 


 
Senzualitate


Astfel ca aceasta este adunarea noastra spirituala lunara. Intrebarea mea de la inceputul zilei este: cum e senzualitatea voastra? Imi place asta (se joaca cu sabia). Cum este senzualitatea voastra? O sa avem nevoie de microfon, te rog. Haide.
EDITH: Sex.
ADAMUS: Nu am spus sex, Edith!
EDITH: Stiu ca nu ai spus.
ADAMUS: Asta este intre noi! Eu am spus senzualitate! (rasete)
LINDA: (o imbratiseaza pe Edith) Imi pare rau. Nu-ti da pace, Edith. Nu-ti da pace.
ADAMUS: Senzualitate. Cum este senzualitatea ta?
JOSHUA: Pe partea mai scazuta in ultimul timp.
ADAMUS: Mai scazuta. Bun, bun. Multumesc pentru sinceritate. De ce? (tacere) Oh! Stii de ce.
JOSHUA: Mai intai de toate, e alegerea mea, dar e o lipsa de atentie.
ADAMUS: Poate… poate – scuza-ma, Aandrah – poate gandesti un pic cam prea mult? Asta o sa distruga o zi foarte senzuala. Oh, te rog! (flutura sabia; rasete, caci se opreste ca sa o lase pe Linda sa treaca) Ok, multumesc. Multumesc. Cum este senzualitatea voastra? Frumoasa esarfa – iubesc sabia asta! (rasete) – frumoasa esarfa. Cum e senzualitatea ta?
JOYCE: As spune ca este foarte buna in ceea ce priveste natura. De restul nu sunt sigura.
ADAMUS: Bun, bun. Natura – foarte, foarte senzuala. Toate acele vibratii, toate acele simtiri, toate ganganiile de acolo, toata energia din padure. Oh, poti sa o iei inapoi temporar (da sabia lui Mary). Absolut. Cum e senzualitatea ta?
LINDA: Ohhh…
ADAMUS: Ahhh… Da.
SHAUMBRA 1 (o femeie): Chiar grozava.
ADAMUS: Adevarat… bun, bun, bun. Absolut. A mea o sa fie mai buna acum, cu ceva de mancat (se uita la mancarea din spatele salii). Nu ma bagati in seama; continuati-va intalnirea. De ce nu mai e ciocolata?
LINDA: Stii, ar trebui sa aduca fiecare cate ceva, dar ai observat ca nu prea este ciocolata?
ADAMUS: Nu e ciocolata. E dezamagitor!
LINDA: Nimeni nu aduce ciocolata. Nu stiu ce mai e si asta.
ADAMUS: Da, bun. O sa imi iau ceva pentru mai tarziu. (ia o farfurie plina de gogosi) Va intreb despre senzualitatea voastra… pentru cazul in care ni se face foame (se refera la gogosi). Mi-e foame! Nu avem mancare pe partea cealalta. (rasete) Trebuie sa vin aici ca sa mananc ceva bun! Multumesc, Linda. Ia mainile de acolo.
LINDA: Nicio problema.
ADAMUS: (musca din gogoasa) Mm. Mm. (rasete) Pentru toti cei care asculta online, suntem intr-o pauza de cafea. (rasete) Sandra …
LINDA: Si mai si vorbesti cu gura plina.
ADAMUS: … Zana Padurii … Nu-mi pasa. Nu e gura mea! (rasete) El pare prost, nu eu! (se refera la Cauldre)
LINDA: Plescaie din buze ca sa stiu ca nu e Geoff. (rasete)
ADAMUS: Zana Padurii, niste cafea cu frisca, te rog? Multumesc. Asa ca… poruncesc energiilor sa ma serveasca, asa cum ar trebui sa faceti si voi. Va intreb despre natura voastra senzuala acum – cum este natura voastra senzuala? – pentru ca de multe ori o suprimati. O tineti la pamant. Nu credeti ca o meritati sau ca va va tine blocati pe aceasta planeta. Nu este asa. Nu este. Cea mai mare bucurie pe care un maestru ascensionat o realizeaza inainte de a ascensiona este ca e foarte, foarte senzual.
Puteti face lucruri pe aceasta planeta, chiar aici, pe care nu le puteti faceti nicaieri altundeva. Nu puteti manca o farfurie de gogosi. Garantez ca nu mai exista gogosi altundeva nicaieri in univers. Doar aici.
EDITH: Zau!
ADAMUS: Zau. Absolut. (Sandra ii aduce cafeaua) Multumesc. Multumesc. Multumesc. esti o zana a padurii foarte buna. Nu exista loc precum Pamantul, in care sa puteti bea o cafea in timp ce face o astfel de transmisie prin Internet. Nu exista nici un loc in care sa puteti zambi, sa puteti rade si sa simtiti obrazul (isi atinge obrazul de cel al Lindei) altui om. Exista tendinta de a suprima natura senzuala.


Ingerii, prin natura lor, sunt foarte, foarte senzuali. Ei iubesc culoarea si sunetul. Adora textura si arta, orice le ofera experienta senzuala. Nu vorbesc doar despre “sexual,” desi si asta este foarte unic pentru aceasta planeta, modul in care va gasiti in aceasta uniune frumoasa, fizica, spirituala, energetica. Ca este doar cu voi insiva, ca este si un partener, nu conteaza.


Astfel ca va intreb astazi la inceput: cum este senzualitatea voastra? Fiindca va va afecta absolut nivelul energiei. Cu adevarat. Atunci cand suprimati acea senzualitate, atunci cand blocati simturile , cele fizice si cele spirituale, in esenta inchide fluxul energiei. Daca sunteti pe setarea mentala – ganditi si procesati mult – veti fi foarte obositi, pentru ca ati restrictionat acel flux natural. Nu radiati catre campul tuturor energiilor ca vreti mai mult. Sunteti foarte prinsi aici (arata spre cap), corpul devine apoi mai incet, mintea are tendinta de a supragandi. Cu totii ati avut experienta – “Ce nu e in regula cu mine?” – analizati, va asezati si incercati sa pricepeti “Ce nu e in regula? Ce nu e in regula? Ce nu e in regula?”


Ei bine, ceea ce nu este in regula este ca nu va dati voie sa fiti o fiinta senzuala, cu fiecare simt pe care il aveti, atat de cufundati in viata incat sa nu va pese daca va pierdeti, pentru ca nu va fi asa. Cu adevarat nu va veti pierde. Atat de cufundati in voi insiva, atat de cufundati in Eu Sunt incat sa nu va pese unde va duceti sau ce se petrece, deoarece sunteti intr-o calatorie senzuala in voi insiva si, prin urmare, cu altii.


Clar exista o rezistenta fata de cufundarea in voi. Este ca si cum ati spune: “ei bine, suna egoist”. Suna ca si cum ar trebui sa faceti totul pentru toti ceilalti. Absolut ca nu, iar astazi vom vorbi despre asta pe mai multe cai.
A va da voie sa fiti atat de mult in voi, atat de nebuneste iubindu-va pe voi insiva – asta schimba aceasta planeta. Asta va aduce bucuria experientei pe planeta. Absolut.


 
De ce sunteti aici?Urmatoarea intrebare. Microfonul este aproape, pregatit.


LINDA: Super.
ADAMUS: Urmatoarea intrebare. Oh, o sa mergem la noii veniti. Avem un rand intreg, in fata, aliniat pentru mine. Ahhh, da! Doamne frumoase, toate venite aici pentru prima data. Camera este acolo si mai este una acolo, in caz ca incercati sa fugiti (rasete) – asa o sa va vada toata lumea. Asa ca de ce sunteti aici? O sa mergem de-a lungul randului. De ce esti aici? Microfonul, iar daca vrei, te rog sa te ridici.
VILI: Ei bine, asa cum s-a spus, este timpul noilor inceputuri, iar eu mereu am vrut sa fiu aici. E prima data pentru mine si sunt iarasi in perioada noilor inceputuri. Incep noi experiente si…  
ADAMUS: Da. De ce esti pe Pamant, vreau sa spun. Nu de ce esti astazi aici! (rasete) Vreau sa spun…
VILI: Oh, asta!
ADAMUS: Pun o intrebare larga. Un moment. Eu… (rasete, caci se duce la camera, unde face niste gesturi) Incercam din nou. Hai sa taiem partea asta.
VILI: Hai sa o luam de la inceput.
ADAMUS: Hai sa o luam de la inceput. Draga mea – ah, daca pot sa ti-l iau un moment (da Lindei microfonul) – draga mea (ii saruta mana), de ce esti aici?
VILI: Ca sa ma bucur mult de mine.
ADAMUS: E grozav! Este minunat – sa te bucuri. Realizezi ca acum cinci ani tu si multi altii nu ati fi putut spune asta?
VILI: Nu, deloc.
ADAMUS: Nu puteati spune “Sunt aici ca sa ma bucur”. Bun. Si nu au fost indoieli in asta, nu. Esti aici ca sa te bucuri. Multumesc.
VILI: Multumesc.
ADAMUS: Asa ca…
LINDA: Urmatorul.
ADAMUS: De ce esti aici? La aceasta intalnire, dar si in aceasta viata.
PILAR: Sunt cel mai mare fan al tau.
ADAMUS: Oh, cel mai mare fan al meu. Asta… (catre Linda) Azi ai premii Adamus? (rasete)
LINDA: Da, da!
ADAMUS: E foarte usor, dar ei fac sa fie dificil.
PILAR: Sunt indragostita de tine…
ADAMUS: Spune cuvantul potrivit…
PILAR: Sunt indragostita de tine de secole. (audienta - “Ohhhh!”, aplauze in timp ce el o imbratiseaza) Dar asta o stii.
ADAMUS: Oh, da, stiu. Ah! Deci putem sa incheiem intalnirea acum! (Adamus si audienta rad)
PILAR: Hai sa gasim un loc linistit!
ADAMUS: Avem sticla de Tequila… (rasete) In afara de mine, de ce esti aici?
PILAR: Eu ma bucur foarte mult de viata. Mereu a fost o bucurie sa fiu aici. cred ca suntem privilegiati in multe feluri, pentru ca, ei bine, sunt foarte multi ingeri aliniati, asteptandu-ne pe noi, asteptand sa ne dea un sut in fund ca sa vina ei in locul nostru, nu-i asa?!
ADAMUS: Da. Da.
PILAR: Asa ca e un privilegiu.
ADAMUS: Un privilegiu. Bun.
PILAR: Si noi ne bucuram de el.
ADAMUS: Da.
PILAR: Desigur, mergem catre ascensiune, care este un lucru ciudat. Toata lumea vrea sa mearga acolo.
ADAMUS: Foarte ciudat!
PILAR: Iar ei se intreaba pe partea cealalta. Trebuie sa vina pe Pamant ca sa ajunga acolo.
ADAMUS: Da.
PILAR: Da, si asta.
ADAMUS: Da. Este foarte ciudat: am intrebat de curand un grup cu care am vorbit, l-am intrebat despre ascensiune. “Ce este ascensiunea?” Nu au putut raspunde intrebarii. Noi am spus: “Cat de mult o vreti?”Ei bine, o vroiau absolut. I-am intrebat: “Ce va retine?” si nu au stiut. Asa ca exista dilema ascensiunii. O sa vorbim despre asta altadata, insa, absolut, este acolo. Asa ca esti aici ca sa te bucuri.
PILAR: Da.
ADAMUS: Si te bucuri?
PILAR: Absolut, in fiecare zi.
ADAMUS: Bun. In fiecare… minunat. Bun. Multumesc. Stiti, pe cand mergem prin sala cu microfonul, o sa numesc makyo makyo. (cineva spune: “Aha!”) Aha!
PILAR: Nu, nu a fost makyo.
ADAMUS: Nu, nu, nu. S-a simtit foarte bine, foarte bine. Doar ii previn pe altii. (rasete) Urmatorul. Draga mea, de ce esti aici?
KATA: Cred ca e vorba despre rolul plin de bucurie, dar o sa adaug ceva: datorita povestii mele de iubire.
ADAMUS: Povestii tale de iubire.
KATA: Da.
ADAMUS: Cu?
KATA: Cu mine.
ADAMUS: Ah!
KATA: Cu copiii mei.
ADAMUS: Ah!
KATA: Cu viata.
ADAMUS: Da.
KATA: Ca sa deschid tot mai mult aceasta iubire, in mine si, da, oriunde altundeva.  
ADAMUS: Bun. Excelent.
KATA: Multumesc.
ADAMUS: Iubire. Imi place cum te-ai pus pe tine prima, pentru ca, oh, nu e nevoie sa intram in detalii dar, daca nu te poti iubi pe tine, nu poti iubi pe nimeni altcineva. 
Despre iubireStiti, este ceva in legatura cu iubirea – a fost minunat sa vorbesc despre ea de curand, in Franta – ceva in legatura cu iubirea, foarte interesant. Nu exista iubire asa cum o stiti. Nu exista iubire din Primul Cerc, din Tot Ceea Ce Este, din dumnezeu. Dumnezeu nu cunostea iubirea in zilele de inceput. De fapt nu exista iubire intre ingeri pe cand va aflati la familia voastra angelica. Existau lucruri precum compasiunea, relatiile, interrelationarile, dar nu exista iubire nicaieri in creatie pana cand nu ati venit pe Pamant si nu ati descoperit-o, pana nu ati descoperit iubirea aici, pe Pamant. Uimitor.


Voi ati fost invatati ca dumnezeu v-a iubit mereu. Dumnezeu nu stia ce este iubirea pana cand nu a descoperit ce este iubirea. In momentul in care ati simtit lucrul numit iubire si ati reflectat-o, ati radiat-o catre Spirit, Spiritul s-a indragostit. Spiritul a reflectat-o catre voi, iar acum aveti aceasta mare poveste de iubire ce continua. O uitati din cand in cand, dar este iubire de la voi catre Spirit si de la Spirit catre voi si a fost creata chiar aici, pe aceasta planeta.  


Acesta este unul din lucrurile care fac Pamantul uluitor. Nu a fost creata in Pleiade, in Arcturus, in familia voastra spirituala sau altundeva, dragi prieteni. A fost creata chiar aici si acum este radiata, impartasita la toate nivelurile, in Taramurile Apropiate, cu alte dimensiuni si chiar cu alte planete.


Va intrebati de ce sunt atat de interesati de ceea ce se petrece aici? De ce se proiecteaza aici, de ce incearca uneori sa trimita mici nave spatiale – ceea ce nu functioneaza prea bine? Pentru ca sunt curiosi in legatura cu lucrul numit iubire. Ei stiu ca de aici provine, iar acum stiu ca o vor si ei. Or sa invete. Or sa invete. Vor invata de la voi si vor invata pentru ei insisi. Insa da, draga mea Kata, iubirea, ah, este un lucru uluitor. Este uluitor ca ajungeti asa de prinsi in ea, asa de raniti de ea, atat de cufundati in ea.


Insa, in cea mai mare parte, foarte, foarte putini oameni stiu cum este sa se iubeasca pe ei insisi. Se tolereaza pe ei insisi. Au o relatie ciudata cu ei insisi si inca mai cauta iubirea si tot mai creeaza iubirea cu alti oameni. Dar stiti ce se va petrece cu aceasta planeta… Divaghez, dar imi place sa divaghez. Ceea ce se va petrece pe aceasta planeta este ca planeta a creat iubire, a impartasit iubire si a fost profund in iubire. Ceea ce urmeaza sa se petreaca pe aceasta planeta, ceea ce nu s-a facut niciodata nicaieri altundeva in intreaga creatie, este ca fiintele care au venit aici au inceput sa se iubeasca pe sine. Este urmatoarea frontiera. Este urmatoarea evolutie. Este urmatoarea spirala, insa o spirala care… (cauta un marker cu care sa deseneze)


LINDA: Oh, nu sunt markere? Ohh!
ADAMUS: O sa trebuiasca sa ne imaginam.
LINDA: Nu, nu. Vin acum. Sunt pe drum. Fugi, Forrest, fugi! (Larry aduce un marker)
ADAMUS: Nu cer chiar asa de multe. O ceasca de cafea, un marker – doar de atat e nevoie ca sa fiu fericit! Astfel ca ati putea spune ca experientele voastre au fost ca o mare spirala si continua sa se extinda, continua sa experimenteze si sa impartaseasca toate acestea.


Insa se petrece ceva amuzant la un anume punct al trezirii prin care treceti. Spirala revine la sine – apoi ar trebui sa creati o holograma, nu putem scrie astfel pe tabla –, insa treceti printr-o poarta, o poarta inspre voi insiva. Niciodata nu veti fi singuri acolo, pentru ca v-ati descoperit pe voi, dar veti avea o intelegere profunda a tot si toate atunci cand va indragostiti cu voi insiva.


Unul din cele mai dure lucruri ce pot fi facute, absolut; unul din cele mai dificile lucruri de facut. Va privesc pe toti si ati avut experienta sau treceti prin experienta de a va iubi pe voi insiva. Oh, asa de provocator, asa de dificil uneori. Apoi incepeti sa incercati sa pricepeti – “Cum sa ma iubesc pe mine?” Uhhh, tocmai ati pierdut. Reveniti, dormiti putin, intoarceti-va mai tarziu. (Adamus rade) 
De ce sunteti aici?Bun. Intrebarea “De ce sunteti aici?” este mare. Nu e asa de dificila, de fapt. O sa discutam aceasta azi. Este foarte simpla, iar cand incepeti sa o simtiti cu adevarat, atunci devine mai complexa. Motivul pentru care sunteti aici este iubirea. Iubirea pentru aceasta planeta, iubirea absoluta pentru aceasta planeta. Stiu ca multi dintre voi v-ati plans de asta de-a lungul anilor, iar eu am auzit mult mai multe plangeri decat ar fi fost cazul… a fost amuzant.


LINDA: Ha, ha, ha. Ha-ha, ha, ha, ha.
ADAMUS: … mai multe plangeri decat era cazul in legatura cu asta. (cineva rade tare) Multumesc! Multumesc! Dar, de fapt, lucrul distractiv este ca odata ce plecati de aici, in special in momentele de final ale voastre aici, in ultimele zile sau saptamani ale vietii voastre, dintr-o data incepeti sa va amintiti lucrurile care fac aceasta viata grozava, ca adorati sa fiti aici, iar apoi, la naiba, oricat v-ati fi jurat sa nu va mai intoarceti aici, sunteti inapoi – pentru ca iubiti sa fiti aici. Iubiti asta.


Intrebarea “De ce sunteti aici?” este una mare. As spune ca una din cele mai mari provocari ale lucrarii cu voi este sa va fac sa vedeti cine sunteti cu adevarat, sa va fac sa intelegeti de ce sunteti aici, ce faceti aici.  
Acum, noi am cam trecut de unele etape vechi, precum: “Sunteti aici din cauza karmei proaste. Sunteti aici pentru ca ati facut ceva rau intr-o viata trecuta si acum trebuie sa ispasiti.” Slava domnului ca am trecut peste acest obstacol. Nimeni nu se afla aici – nimeni, fie ca sunteti in sala, fie ca ascultati sau sunteti in alta parte – nimeni nu se afla aici din cauza karmei, cu exceptia cazului in care credeti in acea karma.


Multi dintre voi ati crezut ca sunteti aici ca sa aveti grija de altii. De altii. Acesta e un motiv prost pentru a fi aici, pentru ca se vor caca pe voi intr-un fel sau altul. (rasete) O vor face. Ei bine, dati-mi voie sa reformulez. Cauldre imi arata un deget mustrator. Mai devreme sau mai, or sa va dezamageasca. Daca aveti agenda ca trebuie sa fiti aici pentru altcineva, mai devreme sau mai tarziu or sa va dezamageasca. Sunt obligati. Trebuie ca, mai intai de toate, sa va elibereze odata pentru totdeauna si sa se elibereze pentru suveranitatea lor.

 
Astfel ca multi dintre voi inca se mai lupta putin cu “trebuie sa fiu aici pentru toti ceilalti”. Unii dintre voi – o sa trec la asta mai tarziu – cei mai multi dintre voi aveti un pic de… speram ca vom trece de asta azi. Sunteti aici in rolul vostru vechi, un rol despre care a vorbit Tobias acum ani de zile, iar voi inca nu puteti renunta la el. Inca nu puteti renunta la el pentru ca inca nu ati prins, nu ati simtit de ce sunteti cu adevarat aici, asa ca va tineti de o notiune veche, aceea ca sunteti sustinator al energiei, pentru ca ati facut asta mult timp.


Exista grupuri ce traiesc in interiorul muntilor, in subsol sau in adancul padurilor, grupuri secrete. Ei fac asta de zeci si zeci de secole si sustin energia pentru aceasta planeta. Canta, se roaga. Isi neaga cele mai multe placeri umane – clar nu sunt oameni senzuali – multi dintre ei inca se afla in ordine religioase, desi nu prea inteleg asta. Ei cred ca se afla aici din cauza religiei, insa de fapt sunt sustinatori ai energiei. In veti gasi pretutindeni in Ierusalim. Ii veti gasi in moschei si in temple, in societati indigene, in grupuri indigene din intreaga lume. Ei fac asta din generatie in generatie. Se reintrupeaza in grupuri care sustin energia, iar pentru mult timp ele au servit unui scop minunat.


Mult timp si voi ati fost printre acesti sustinatori ai energiei. Mult timp. Vieti dupa vieti, de fapt. Sustinere pentru ce, totusi? Sustinere pentru ce? Am fost in Egipt acum cativa ani si Tobias a vorbit despre energiile care inca se aflau in pietrele templelor, inca erau ingropate in sol, inca se aflau in multi oameni vii, in forma fizica, iar el a spus: “Sustinatorii energiei se afla aici de mii de ani.” Nimeni nu a pus intrebarea: “Sustin ce?! Pentru ce? Pentru ce?” Ei bine, cineva ar spune: “Sustin energia pentru pace.” Ei bine, ati pus-o, pentru ca nu e pace. (Adamus rade de gluma lui)
LINDA: Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha. Ha, ha. Primesti un premiu Adamus!
ADAMUS: Da, rad de propria mea gluma!!
LINDA: Ce amuzant! Ha, ha, ha. (ii da un premiu)
ADAMUS: Primul meu premiu! Multumesc! Multumesc. Ai putea sa mi-l prinzi la rever in timp ce eu continui sa vorbesc?
LINDA: E placerea mea.
ADAMUS: Sustinere pentru ce? Pentru ce? Unii dintre voi inca sunt in acel fel de hipnoza, de strat. Noi am avut de curand niste discutii foarte interesante cu niste grupuri care inca mai credeau ca sustin energia naturii. Nu prea cred. Natura se descurca foarte bine.
LINDA: Poftim.
ADAMUS: Multumesc. Elegant! Inca sunteti in acest rol si, asa cum am spus, uneori e dificil. Marea mea provocare este sa va fac sa vedeti pentru ce sunteti aici cu adevarat, de ce sunteti aici. Apropo, fiind piratii senzuali, spirituali care sunteti, sustinerea energiei este cu adevarat plictisitoare si e ceva prea avansat sau nou. Lucrul interesant este, de asemenea, ca multi dintre voi aveti dificultati in a renunta la acest rol, deoarece credeti ca daca nu-l indepliniti, lumea o sa se prabuseasca. S-ar putea prabusi oricum, indiferent daca voi faceti sau nu asta, dar lucrul important este ca sunt altii – care poate nu au avut atat de multa experienta pe Pamant – care vor acum sa serveasca intr-un fel sau altul. Ei intra in aceste roluri, asa ca, intr-un fel, cumva ii impiedicati sa fie urmatorii sustinatori ai energiei.


Pamantul va avea mereu nevoie de un anume grad de sustinere a energiei – poate cuvantul mai potrivit ar fi „echilibratori ai energiei” – fiindca atunci cand constiinta face acest salt, pe masura ce constiinta se misca cu adevarat si se extinde…. Exista acum o dinamica in care exista ceva care mentine un echilibru sau un punct de referinta. Apoi, la un anume moment, aceasta se schimba, de asemenea, iar urmatorul grup vine ca sa sustina acel echilibru.


Dar mentinere pentru ce? Ei bine, sustin momentul pentru a innebuni de tot. Il sustin, in cea mai mare parte – indigenii, cei care fac asta de mii de ani – sustinere pentru timpul potrivit, pentru timpul potrivit. Mentinere pana cand constiinta Pamantului se va afla la un punct in care un grup de oameni sa poata deveni fiinte suverane, pot deveni maestri, pot deveni iluminati si pot ramane in corp fizic. Ei sustin energia pana la momentul in care exista masa critica sau un numar suficient de oameni care au dezvoltat cu adevarat iubirea si compasiunea pentru ei insisi, care sunt adevaratele Standarde pentru aceasta planeta. Pentru asta o mentin.


Iar acestia sunteti voi. Asta e ceea ce nu vedeti voi si atunci imi spun eu din cand in cand: “De ce ei nu vad asta?” Ma intreb deseori acest lucru. De ce nu vedeti?Ei bine, din multe motive. Unul este ca sunteti in rolul de sustinator al energiei, iar un sustinator al energiei nu va putea vedea cine este cu adevarat daca inca se mai joaca in acea arena. Mare parte a motivului este ca nu puteti crede asta. Nu va puteti imagina. Spuneti: “Cine, eu?! Fraierul de mine?! Daca as fi asa grozav, daca as fi fost fiinta atat de evoluata despre care vorbeste Adamus, as putea pocni din degete si ar aparea o ceasca de cafea.” Vedeti? Ca masurati prin niste standarde de-a dreptul ciudate, pentru ca acele lucruri in cele din urma nu sunt deloc importante.
Dar voi spuneti: “Daca as fi fost iluminat, as fi putut…” (Linda suspina, caci Adamus se preface ca toarna cafeaua peste Garret) Nu as indrazni. (Adamus si audienta rad)


GARRET: Ba da, ai indrazni!
ADAMUS: Ba nu.
GARRET: Ba da!
ADAMUS: Voi spuneti - “Daca as fi asa de iluminat, as putea sti exact ce o sa se intample maine pe pietele de actiuni.” De fapt, unei persoane iluminate nu-i pasa ce o sa se intample cu bursele. Unei persoane iluminate nu-i pasa cu adevarat sa citeasca gandurile altcuiva, pentru ca 95% din toate gandurile sunt gunoi. Unei persoane iluminate nu-i pasa, doar este absolut incantata sa fie in momentul Acum.


Astfel ca unul din lucrurile pe care as vrea sa le fac azi, in discutia noastra, este sa trecem de rolul vechi al sustinatorului energiei. Nu sunteti aici pentru a sustine energiile pentru delfini. Nu, nu e asa, nici pentru balene, maimutele, serpi, pentru nimic altceva. Cu adevarat nu. Altii vor face asta. Nu sunteti aici ca sa sustineti energia pentru planeta, pentru intoarcerea lui Yeshua, pentru ca el nu se intoarce. El a vazut ce se petrece si a spus: “Nu am nevoie sa ma intorc!”


Nu sunteti aici ca sa sustineti energia Gaiei. Ea pleaca! Ea pleaca si vrea ca voi sa preluati responsabilitatea pentru mediu, ceea ce include corpul vostru, ceea ce include mediul vostru fizic, dar ea pleaca. Nu are nevoie de sustinatori ai energiei, are nevoie de impingatori ai energiei, care sa o scoata de aici, caci exista prea multi sustinatori care incearca sa o tina aici! Ea are nevoie de cei care o vor impinge pe usa, astfel incat oamenii sa isi poata asuma responsabilitatea pentru planeta odata pentru totdeauna.


Asa ca haideti sa respiram adanc cu asta. Poate la finalul zilei de astazi o sa va vedeti putin diferit, o sa vedeti mai mult din cine sunteti cu adevarat, asa cum va vad eu. Poate ca o sa va simtiti putin neconfortabil pentru ca este atat de grandios, dar de ce nu? Este foarte spectaculos, dar asta sunteti voi. Este uluitor, pentru ca este. Speram ca, pana la finalul zilei, o sa respirati adanc si veti inceta sa va mai indoiti de voi, veti inceta sa va mai intrebati de ce sunteti aici cu adevarat.
Da, pentru bucurie, da, pentru iubire, dar mai este inca ceva la fel de maret.


 
De ce ati venit aiciApropo, nu mai sunteti aici pentru familiile voastre spirituale. Asta e dur sau ar trebui sa fie dur. Stiti, multi dintre voi ati venit pe aceasta planeta din partea familiilor voastre angelice. Ati venit aici ca sa invatati ceva care sa le elibereze in cele din urma. Totul in cosmos ajunsese la un fel de oprire, o mare… era ca o baltoaca de noroi. Se densifica si nu se mai putea misca, iar voi ati venit aici ca sa aflati ce s-a petrecut.


Ati trecut prin multe vieti, cumva ati retrait unele din evenimente. Nu erau in forma fizica, dar forma fizica v-a permis sa aveti o intelegere cu totul diferita asupra acelor evenimente. Ghiciti ceva? Ati venit aici pentru familia voastra spirituala – foarte curajosi, foarte orientati catre serviciu. A fost foarte nobil din partea voastra sa faceti asta. Lucrarea pe care ati facut-o a eliberat energia in creatie, la familia voastra spirituala. De asta atat de multi dintre ei stau la coada ca sa vina pe aceasta planeta sau pe Noul Pamant. Ei sunt liberi. Se misca din nou. Ati ramas fara serviciu. (Adamus rade)


Uau! Si acum? Somaj angelic. (rasete) (cineva spune: “Ajutor de somaj!”) Da, ajutorul de somaj nu mai vine de mult.  Absolut. Este dur, pentru ca este unul din motivele de baza pentru care ati venit aici. V-ati dedicat acestei lucrari, iar cand s-a terminat va intrebati: “Ei, si acum? Ce sa fac?” Aceasta este la un nivel foarte adanc. Mintea voastra s-ar putea sa nu recunoasca asta, dar voi o faceti. Aveti tendinta de a avea vise stranii – vise in care va reinrolati in armata, intr-o organizatie in care sunteti in serviciu, cutreierati fara rost, incercand sa gasiti pe cineva care sa aiba nevoie de ajutorul vostru, dar nu e nimeni. Stiti, e cumva o urmare a incheierii lucrarii.


Asa ca spuneti: “Unde e marea celebrare? Unde e marea celebrare pentru lucrarea pe care am facut-o? Familia mea spirituala este libera acum.” O sa fie si celebrare mai tarziu, dar acum ei vor sa va lase in pace. Ei stiu ce ati facut, dar vor sa va ofere acum timp pentru voi insiva. A fost o mare calatorie. Au fost multe lupte, multe incercari, iar ei stiu acum ca aveti nevoie de timp pentru voi insiva, cu voi.


Haideti sa respiram adanc. Sunteti un grup special si nu spun asta altor grupuri, cu exceptia cazului in care ma platesc foarte bine. (rasete) Nu spun asta altor grupuri, iar voi stiti ca v-as spune ca sunteti absolut plini de makyo daca asa as simti. Eu as fi primul. As fi incantat sa va spun asta, mai mult decat incantat. Caut oportunitatile! (rasete) Chiar le caut!  


Sunteti aici pentru ceva foarte special, pe langa a avea bucurie, pe langa a iubi viata – de ce nu? V-ati oferit multe vieti in serviciu dificil. De ce sa nu va bucurati absolut acum? Ei bine, am putea face o lista cu „de ce nu”, dar intreb retoric. De  ce nu?! De ce nu?


Sunteti un grup special si, fie ca azi, fie ca maine sau, poate, anul viitor, sper sa puteti realiza cat de speciali sunteti. Am rugat-o pe draga de Linda – o rog acum! – sa citeasca un fragment si va rog sa-l simtiti. Citeste-l incet, dramatic si senzual. De ce nu? Incepe.


LINDA (citeste): “Cei nebuni, cei care nu se integreaza, rebelii, cauzatorii de necazuri, tarusii rotunzi in gauri patrate, cei care vad lucrurile diferit. Nu le plac regulile si nu au respect pentru situatia stabilita.” E OK? “Ii puteti cita, puteti fi in dezacord cu ei, ii puteti glorifica sau demoniza. Singurul lucru pe care nu-l puteti face este sa-i ignorati, fiindca ei sunt cei ce schimba lucrurile. Ei imping rasa umana mai departe. In vreme de multi ii vad ca nebuni, noi vedem geniul, caci cei suficient de nebuni ca sa creada ca pot schimba lumea sunt cei care fac asta”.
ADAMUS: Absolut. Frumos. Foarte aplicabil voua, Shaumbra. (cateva aplauze) Nebunii care cred ca ei pot schimba lumea , nu doar de dragul schimbarii, ci pentru ca lumea a cerut schimbarea. Lumea a spus: „Sunt gata”, asa ca voi ati facut un  pas inainte si ati spus: “Si poate fi schimbata, absolut, iar ca urmare va fi.”


 
Oaspetele de astaziFrumos citat. De fapt nu a fost scris despre voi. Vi s-a aplicat voua. Cine l-a scris? (cineva spune: “Steve Jobs”) Steve Jobs. Absolut. Absolut. Acum, Steve Jobs nu e vreun sfant.
LINDA: Vrei sa-l citesc ca Steve Jobs?
ADAMUS: Pardon?
LINDA: Sa citesc citatul ca si cum as fi Steve Jobs?
ADAMUS: Nu, nu, nu. Steve Jobs nu era sfant. Deloc.  Pentru cei care nu stiu – Steve Jobs, co-creatorul, co-fondatorul Apple. Steve Jobs a schimbat lumea. Ah, e un personaj foarte interesant, atat de interesant ca, desi nu sunt fan al impartirii scenei cu alte fiinte – imi place sa va am pe toti pentru mine, spre deosebire de Tobias, care mereu avea un oaspete – l-am rugat pe dl. Jobs sa fie cu noi astazi. (audienta - “Oooo”) A fost de acord imediat, fara ezitare.


Asa ca haideti sa respiram adanc. El este deja aici si promite sa nu va faca pe niciunul idiot. (rasete) Dar spune ca eu pot sa va spun asa. (Adamus rade) Hai sa il invitam pe Steve Jobs. Da, este ceva istoric, pentru ca nu fac asta in mod obisnuit si nu intentionez sa fac din asta un obicei.


Asa cum s-a spus mai devreme, era un fel de Shaumbra, era cumva conectat cu energia. Acum zambeste. Daca doriti, puteti inchide ochii ca sa-l simtiti. Puteti sa-i tineti si deschisi, se plimba prin sala. Nu are nicio intentie acum de a se duce la vreun Pod de Flori sau altundeva. Inca se mai distreaza foarte bine stand pe aici. Prea multe proiecte, prea multe lucruri pe care vrea sa le faca, prea multe asocieri.


S-a spus ca Steve era budist. Cred ca puteti spune ca era. Cumva da din cap si spune: “Am fost si nu am fost, de fapt nu-mi pasa de una sau alta,” dar s-a potrivit intr-un fel cu budismul. Ii placea aceasta identificare. Pentru el, budismul nu insemna prea mult o calatorie spirituala. Era un mod ca el sa-si gestioneze energia prin meditatie, dieta, disciplina, negare. I-a oferit niste perceptii despre simplitate, iar asta a iubit el mai mult decat orice altceva – eleganta si simplitatea, Zenul vietii, eleganta simpla si frumoasa. S-a conectat cu ele astfel.


Da, de asemenea, asa cum stiti, Steven avea tendinta de a fi si temperamental. De fapt, temperamentul venea partial din faptul ca nu vroia sa se multumeasca cu putin. Mereu a vrut totul de la el insusi si de la cei cu care lucra, dar asta mai ducea uneori si la manie. Astfel ca budismul a fost pentru el un loc in care sa revina in echilibru si in centrul sau.


Atunci cand a facut trecerea, de curand, el a spus cuvintele simple pe care multi dintre voi le-ati citit: “Ooo, uau! Oooo, uau! Ooo, uau!” Era cumva ca un orgasm spiritual, pentru ca asta si era. Dar cui spunea el “oooo, uau”? (o persoana spune: “Noua”; altcineva - “Vietii”; altcineva – „Siesi”) Lui insusi. Bun. Primesti un premiu Adamus pentru asta. S-a intalnit pe sine! S-a intalnit pe sine – sinele ce era atat de apropiat, atat de apropiat, datorita lucrarii interioare pe care o facuse. Era chiar acolo, asa ca atunci cand a facut trecerea imediat s-a intalnit pe sine. “Ooo, uau!” Era uluitor.
Cei mai multi oameni nu au acel fel de experienta atunci cand fac trecerea. Ei trebuie sa treaca printr-un tunel lung, isi contempla regretele, pe bunica lor care ii loveste si toate acele lucruri.  Dar trebuie sa spun, dragii mei prieteni, atunci cand veti face trecerea voi veti avea acel “ooo, uau”. Veti realiza – si poate ca nici nu e nevoie sa faceti trecerea ca sa se petreaca asta – veti realiza ca „voi” este chiar acolo, chiar acum. Nu este undeva in afara, dar, ooo, uau, e chiar aici.Acela a fost “ooo, uau” al lui Steve. “Eu Sunt chiar aici”. In acel Eu Sunt, in acel ooo, uau a carui realizare a avut-o, a realizata ca ceea ce il separa pe el de el insusi era atat de subtire incat ar fi putut sufla asupra sa si ar fi disparut. Era un val foarte subtire intre aspectul uman si Eu Sunt. Foarte subtire.


Apoi a ras mult, foarte mult – corpul lui era mort, asa ca nu a vazut nimeni –, insa a ras mult si a spus: “Stii, daca as fi respirat acea respiratie, daca m-as fi relaxat o clipa, as fi realizat ca ‘oooo, uau’ era chiar aici, chiar acum. Dar am incercat sa studiez prea mult, am incercat sa dezvolt mecanici si sisteme pentru ascensiunea mea vie si nu a mers. Altminteri m-am distrat, dar nu ar fi fost grozav”, spune Steve acum, “nu ar fi fost grozav sa fi fost acel ooo, uau, cu mult timp inainte de a fi trebuit sa ma confrunt cu plecarea fizica. Ooo, uau in momentul Acum”.


Astfel ca l-am invitat azi pe dl. Jobs. Este fascinat de ceea ce faceti. El stie ce faceti voi, pentru ca noi am vorbit, iar el poate simti acum. Are o admiratie uriasa pentru natura de pionier a lucrarii pe care o faceti. El spune cateva cuvinte, pe care nu le va transmite Cauldre prin channel direct, dar voi vorbi eu pentru el. 
Contributia lui SteveEl spune cateva cuvinte. Mai intai de toate: “Dati-va voie sa realizati ceea ce faceti. Incetati sa mai negati cine sunteti, pentru ca veti risipi ani pretiosi – anii vostri pretiosi, dar pretiosi si pentru planeta. Incetati sa mai negati cine sunteti. Permiteti maretiei voastre sa se vada. Daca este nevoie sa va urcati pe acoperisul unei cladiri si sa va strigati maretia, permiteti sa fie asa. Daca trebuie sa va inchideti intr-o camera si sa va simtiti maretia, atunci asta sa faceti. Nu faceti niciun serviciu nimanui daca va negati maretia. Este un joc prost. Cu adevarat este un joc prost! Este o fundatura. Este, oh, este o prostie...” – da, ok, Steve spune asta – “sunteti idioti daca jucati acel joc.” (rasete) “Sunteti idioti”, spune el. Ok … eu sunt mai calm decat tine, Steve!


Mai departe: “Voi sunteti vizionarii pentru aceasta planeta, dar puteti face asta fiind vizionari pentru voi insiva”. Viziunea este unul din cele mai mari daruri pe care dl. Jobs si le-a permis. A venit cu ea, dar i-a permis sa straluceasca – viziunea, capacitatea de a simti, nu in detalii si in maruntisuri, ci tabloul de ansamblu, capacitatea lui de a simti catre ce avea sa fie evolutia constiintei – un computer pe biroul vostru. Odata el a avut o mare cearta cu administratia Statelor Unite in legatura cu vinderea computerelor catre tarile comuniste. Desigur, statul, in infinita sa lipsa de intelepciune, a spus: “Nu poti face asta, pentru ca vor avea instrumente foarte puternice”.


Viziunea lui a spus: “Ar trebui sa faceti asta, pentru ca va oferi fiecarei persoane suveranitate pe masa sa de lucru. Le vor da oamenilor acces la intreaga lume. Vor deschide viitorul. Le vor permite sa fie fiinte umane imputernicite. Cand exista fiinte umane imputernicite, nu pot exista ziduri, nu pot exista structuri politice vechi si nu pot fi dezechilibre ale energiei. Trimiteti Macurile!” (cateva rasete, Adamus rade) Am bagat o mica reclama pentru compania lui. (rasete)
El a avea, mai departe, viziunea ca oamenii vor trece de stadiul computerului ca spatiu ce ruleaza niste programe si pe care se pot scrie niste texte. Era punctul central de conectare –  conectarea cu ei insisi si, in al doilea rand, cu lumea din afara, cu muzica lor, cu creativitatea lor, cu fotografiile si lucrarile lor artistice, cu toate aspectele lor. Cutiuta ce sta pe masa voastra este de fapt un instrument minunat ce va conecteaza cu aspectele voastre, va permite ca totul sa fie in timp foarte real, in miscare, in experienta senzuala cu aspectele voastre – aspectul artistic, aspectul vietilor voastre trecute – simtiti-l ceva mai tarziu –, insa este un punct de conectare.


Nu este vorba despre obiectul in sine, ci despre potentialele pe care le reprezinta si ceea ce face, iar Steve a avut aceasta viziune. El a spus: “Oh, apropo, apoi oamenii pot cumpara muzica, se pot conecta pe Internet, pot citi carti si altele, insa acestea sunt instrumente de imputernicire,” iar el a avut aceasta viziune.


Asa ca, la punctul doi el v-a rugat sa aveti viziune pentru voi insiva. Nu sunteti prea batrani, niciunul dintre voi. Niciunul dintre voi. Nu-mi pasa cat de in varsta este corpul vostru. Nu-mi pasa daca voi credeti ca sunteti in anii de final. De fapt, acestia sunt cei mai buni ani pentru viziune, pentru ca ati avut multa experienta. Acum aveti un echilibru foarte bun. Ceea ce mai aveti este multa indoiala si va ganditi: “Oh, e multa energie.” Nu este.


Fiintele vizionare nu au nevoie de multa energie. Nu este obositor. Fiintele mentale obosesc. Asa este. Fiintele structurate se epuizeaza, tot asa cum partile structurale ale masinariilor se uzeaza. Oamenii structurati se epuizeaza, dar vizionarii nu.


“Care este viziunea pe care o aveti pentru voi insiva?” intreaba  Steve, intreb eu. Care este viziunea pentru voi? plutiti pe fluviul vietii intrebandu-va ce biiiiiip mai urmeaza? (Adamus rade) Hello, Prabusire (catre Dave). Care este viziunea pe care o aveti pentru voi – asteptati sa se petreaca ceva ca sa puteti reactiona? Ei bine asta este o scuza pentru a nu va accepta responsabilitatea. Scuza-ma (catre cineva din audienta). Este doar o scuza. Asa traiesc cei mai multi oameni. “O sa astept, sa vad ce se petrece si apoi o sa reactionez la asta”. Da. Sau puteti avea o viziune – o viziune care este ca un magnet urias de constiinta – care apoi cheama toate resursele pentru a rodi, energia care permite sa se petreaca, oamenii potriviti.  


Steven a invatat foarte mult despre aducerea resurselor. El avea o mica problema, una de care poate ca legati si voi. Am nevoie iar de sabie! Lui ii placea sa se duca la lupta. De fapt se bucura de asta, ca si unii dintre voi. Va place bataia. Va face sa va simtiti reali. Va tine sabia ascutita. Totusi, nu mai e nevoie sa fie asa. Nu e nevoie sa va luptati. Nu e nevoie sa va luptati cu constiinta de masa sau, cum sa spun, cu oamenii care nu se afla la acelasi nivel de iluminare sau de constiinta cu al vostru. Nu ca sa fiu critic, dar ca sa fiu realist: sunt oameni care au fost aici doar cateva vieti sau poate vreo doua sute. Ei pur si simplu nu… nu se extind asa cum o faceti voi. Nu e nevoie sa tolerati asta in viata voastra.


Ei nu ar trebui sa fie partenerii vostri de lucru, cu exceptia cazului in care asta este viziunea voastra. Nu ar trebui sa fie partenerii vostri de lucru. Puteti avea viziunea de a lucra cu cei care au aceeasi masura a viziunii, a excelentei, a pasiunii ca si voi. Nu sunteti obligati sa salvati lumea lucrand cu sau avand relatii cu cei ce se afla la un nivel diferit. Ei se afla acolo unde se afla. O sa le faceti mai mult bine pe termen lung daca aveti o viziune pentru voi insiva. Care este acea viziune? Care este acea viziune? (pauza) Puteti simti cum energia de aici devine foarte interesanta? Hmm. Da. David, poti sa tii tu sabia. Excalibur, David. Excalibur.
Bun. Steven va fi cu noi pentru restul zilei si spune ca este deschis pentru un anume grad de discutie cu voi, cu cei care asculta, cu oricare dintre voi, pentru o perioada de timp. Se distreaza foarte bine jucandu-se. 
Aceasta planetaMai departe. Pe cand va contemplati viziunea, priviti la ceea ce faceti aici, luati in considerare unele din lucrurile ce fac aceasta planeta atat de speciala. Iubirea, asa cum am mentionat. Iubirea a intrat acum si in alte taramuri, dar acest loc inca este cel in care sa experimentati ca in niciun alt loc iubirea pentru voi insiva, acum. Iubirea pentru voi insiva.


Nu pot sublinia indeajuns ca nu sunt alte planete marete, mult mai evoluate, cu fiinte iluminate intelectual si spiritual. Nu exista. Este aici. Poate ca este vestea proasta, dar este aici. Inca exista tendinta de a vrea sa ganditi ca este undeva in afara. Este chiar aici, in acest moment – cea mai evoluata planeta sau dimensiune din toate. Cea mai evoluata.
Asa cum am mentionat in alte discutii, exista planete mai avansate intelectual, dar fara iubire, fara experienta senzuala. Ce este toata inteligenta pe care ati putea-o avea? Ce este? Este nimic. Este o strada infundata. Fara simtire, fara a avea aceasta experienta uimitoare in aceasta realitate foarte densa, foarte reala, plina de simtire, in care va aflati, ce este toata inteligenta? Este nimic.


Asa ca, dragii mei prieteni, aceasta este cea mai iluminata dintre toate planetele. Este singura planeta care combina viata animala cu cea vegetala si cu omenirea, absolut singura. Nu veti gasi nicaieri o alta planeta cu aceste atribute.
Aceasta este singura planeta pe care va puteti pierde cu adevarat, absolut, intr-un mod foarte fizic, foarte real, fara sa va mai aduceti aminte cum sa iesiti. Exista si alte dimensiuni in care puteti juca un fel de joc ca v-ati pierde, dar nu este asa cu adevarat. Acesta este locul daca vreti sa va pierdeti, daca vreti sa ajungeti atat de pierduti incat sa trebuiasca sa va re-gasiti pe voi. (in acel moment un copil apasa intrerupatorul de lumina, iar luminile se inchid si se reaprind; rasete) Absolut.


Aceasta este singura planeta ce a fost insamantata de Gaia, absolut singura. Nu a mers pe toate planetele ca sa le insamanteze, numai pe Pamant. A dus la experiente spectaculoase, uluitoare. Este singura planeta care are, cum sa spunem, intruparea, asa cum o cunoasteti voi. Alte planete au un fel de regenerare repetitiva a fortei vietii, dar aceasta este singura planeta in care exista cu adevarat moarte si reincarnare. Sunt multe, multe lucruri si sper sa scriu o carte despre ele in curand, lucruri care fac aceasta planeta atat de uimitoare.
Urmatorul subiect, iar daca ai putea … (da microfonul Lindei)


LINDA: Da, domnule.
ADAMUS: … sa scrii putin pe tabla. Acum hai sa vorbim despre... cum sa le spunem, nu problemele cu care se confrunta planeta, ci.... hai sa vorbim despre situatia unei planete in schimbare. Situatia unei plante in schimbare. 
Situatia unei planete in schimbareAsa cum stiti, se petrec multe acum. Voi simtiti. Simtiti in corpul vostru, in minte. Se petrec multe, e multa ingrijorare despre ce se va petrece pe planeta. Se acumuleaza multa drama acum, cand intram in 2012. Literalmente suntem... nu suntem in anul calendaristic 2012; suntem insa in anul energetic 2012. Are vreun sens? (audienta spune: “Da”) Bun. Bun.


Cu alte cuvinte, calendarul nu face nicio diferenta. Succesiunea schimbarii deja se petrece, cu energiile din spatele sau si cu ceea ce vedeti ca dezvaluire la stiri. Dar hai sa vorbim despre unele din provocarile sau situatiile unei planete in schimbare. 
PopulatiaHai sa vorbim mai intai despre populatie. S-a mentionat mai devreme – sapte miliarde. Populatia planetei e de sapte miliarde de persoane. Planeta se poate descurca cu circa 10 miliarde inainte ca voi sa atingeti pragul la care lucrurile incep sa se darame. Asa ca ce va face planeta? Cand vor ajunge la 10 miliarde? Nu peste prea multi ani, de fapt, dupa cum merg lucrurile.


Este o problema uriasa, cu care planeta se confrunta. As spune ca este un motiv foarte bun pentru care sa fie numarul 1. Cu cat mai multi oameni sunt, cu atat mai multe structuri si sisteme va sunt necesare, cu atat mai multe reguli aveti si cu atat mai putina suveranitate este permisa, caci sunt tot mai putine resurse. Deci ce se petrece? De ce creste populatia astfel? In afara de faptul ca oamenii, stiti voi, o fac. (rasete) De ce? De ce?


JOSHUA: Prea multi ingeri vor sa vina aici.
ADAMUS: Toata lumea vrea sa vina aici, iar asta ii agita pe oamenii de pe Pamant, iar apoi, cand isi fac treaba lor, apar mai multi copii. Insa da, absolut, tot mai multe fiinte vor sa vina aici. Astfel ca exista un fel de sfortare din partea populatiei, o sfortare din partea fiintelor care vor sa vina si, stiti, in toiul actului iubirii, cineva uita de niste lucruri profilactice, din cauza cetii energiei celor care vor sa vina. Ei spun: “Oh, la naiba, am uitat… oh, uite ce se intampla, un copil neplanificat.” Da, absolut.


Avand in vedere situatia, cum se poate ameliora? Noile Pamanturi. Mai mult de unul. Am vorbit despre asta pe larg, ca ele sunt pregatite astfel incat ingerii sa poata avea experienta Pamantului in alte locuri. Nu sunt neaparat fizice, dar sunt foarte reale. Formatele pentru Noile Pamanturi sunt pregatite de voi. Voi spuneti: “Nu-mi amintesc sa fi facut asa ceva. Rahat, eu nu pot sa-mi fac nici macar curat in casa! Cum sa creez un Pamant nou?!” (rasete) Se poate deschide usa putin? Cineva s-a incalzit, e cald aici. OK. Multumesc.


Asa ca… populatia. Noile Pamanturi. Este unul din lucrurile pe care le faceti, contribuiti la dezvoltarea acestor locuri noi pentru ingeri noi. Nu doar asta, dar ii si invatati. Sunteti invatatori acolo. 
FinanteleNumarul doi, finantele. Finantele. Oh, o asemenea nebunie, o nebunie incantatoare pe planeta. Sistemul vostru financiar are cam 500 de ani vechime. S-a prabusit acum ceva timp. Nu conteaza ce se va petrece in Grecia, in Italia sau alte tari. Sistemul financiar de pe Pamant trebuia de multa vreme renovat, expirase. Expirase. Practic s-a si prabusit. Suntem cu totii aici. Inca mai mancati, puneti benzina la masina, faceti lucrurile pe care le faceti. Platiti mult ca sa stati pe aceste scaune, in pofida faptului ca... (rasete, cineva comenteaza) Ar trebui sa-l primeasca, da. Da. De atat e nevoie. Doar de atat. Sunt generos astazi. (rasete, se da un premiu) Voi radeti, eu daruiesc.


Asa ca era ceva ce trebuia sa se petreaca, din multe puncte de vedere. Exista un dezechilibru si, ceea ce voi spune mai departe, o distributie gresita. Nu e o mare conspiratie, ci doar faptul ca abilitatea de a mentine energia financiara in curgere a intrat in dezechilibru.


Ceea ce se petrece acum este ca un anume grup de oameni isi descopera propriul faliment. Voi sunteti, baieti. (rasete) Frustrarea lor cu finantele, frustrarea lor cu abundenta – asa cum a fost la voi. Ati facut asta intr-un mod interesant si frumos, ati trecut prin toate personal ca sa puteti descoperi o situatie noua. Ati blocat energia financiara in viata voastra si v-ati descurcat excelent la capitolul asta. Ar trebui sa primiti un premiu Adamus pentru disfunctii de abundenta. (rasete)


Ce urmeaza? (cineva il mentioneaza pe Steve Jobs) Da, “Steven” are dreptate. Influenteaza putin discutia noastra de azi. Ce urmeaza? Ce urmeaza? Ei bine, veti invata sa lasati acele energii sa curga din nou. Trebuie sa le puneti in miscare. Trebuie sa le redistribuiti in voi insiva, mai intai acceptand ca le puteti avea, ca nu e ceva rau. Nu va vor tine aici pentru inca 20 de vieti. Va vor ajuta sa va bucurati al naibii de restul acestei vieti. Absolut.


Asa ca ati trecut prin multe probleme de confuzie, prin toate celelalte, ca mod de a ajuta constiinta generala, dar le-ati dus la un nivel foarte personal. Asa ca ce faceti acum? Ce faceti acum? Stati si asteptati sa castigati la loto? O asteptati pe zana banilor? Pe mine? Ce faceti? Ce faceti? (diverse comentarii, David spune: “Cream”) Creati! Absolut. Multumesc, David. Ar trebui sa primeasca… ei bine, cred ca probabil ai deja o mie de premii Adamus, dar, absolut, creati. Daca ti-e frig, poti sa inchizi usa... dupa tine. (rasete)


Stiti, trebuie sa spun, am dat de necaz. Am dat de necaz astazi. Am crezut ca va fi amabil si politicos din partea mea sa impart scena cu inca cineva, dar cred ca o vrea doar pentru sine. (rasete) Poate isi cauta un channeler. (Adamus si audienta rad)


Unde ramasesem? Oh, finantele. Finantele voastre, problemele cu banii – ati trecut prin toate acestea, iar acum ce faceti? Incepeti sa creati. Doar asta e nevoie sa faceti. Creati. Asta e tot. Cu adevarat. Nu exista cursuri la care sa mergeti, in afara de... probabil ca voi tine eu unul, dar nu e nevoie sa mergeti la el. (rasete)SART: Cat o sa coste?
ADAMUS: Mult! Mult! (rasete) Da. Aveti garantia ca veti fi in abundenta sau veti primi banii inapoi la sfarsitul vietii voastre. (multe rasete) Un lucru simplu – creati. Va ajuta pe voi si ajuta si Pamantul – creatia. Steven Jobs a fost un creator minunat, cu multe idei, multe viziuni, dar apoi problema era, asa cum stiti: cum sa le aduca aici? Cum sa le produca?


Este un lucru la care sa va ganditi. Cum sa produceti? Ei bine, atunci va aliniati cu oameni potriviti, cu sisteme eficiente energetic. Unul dintre lucrurile pentru care era cunoscut Steven a fost intoleranta fata de lipsa de calitate, intoleranta pentru lipsa de pasiune. Cu alte cuvinte, nu o tolerati in voi insiva. Nu va oferiti scuze singuri. Nu mai acceptati optiuni de mana a doua.


Voi ati facut asta. Unii veti nega, dar, absolut, faceti asta – “Ei bine, e suficient de bun.” Nu, nu este. Nu, nu este. Chiar meritati optiuni de mana a doua? Vreau sa spun, intre voi si voi insiva, v-ati oferi optiunea de mana a doua? Absolut, nu. Asa ca nu faceti asta. Nu o tolerati.


Asa cum am spus acum cativa ani, nu negociati cu altii. Aceasta e calea pentru voi. Nu negociati lipsa de calitate. Cu totii ati inceput cu calitate in viata voastra – cu iubire, cu natura voastra frumoasa si senzuala, iar apoi va negociati pe voi in afara lor, cu alti oameni. Renuntati la ele. Nu faceti asta! Nu faceti asta. Deloc. Din nou, nu-mi pasa daca aveti 25 de ani, 50 sau 80 de ani. Niciodata nu e prea tarziu. Niciodata nu e prea tarziu. 
AlimenteleMai departe pe lista noastra – da, finantele – mai departe. O sa fie mancarea, hai sa-i spunem asa. Este vorba despre agricultura, dar, de fapt, despre mancare. Planeta se confrunta nu cu o problema a alimentelor – nu ar trebuie sa existe nimeni care sa flamanzeasca pe aceasta planeta, nimeni –, ci cu o problema a distributiei. Puteti cultiva hrana chiar aici, in aceasta sala – hrana uluitoare, nutritiva. Nu mancare din care toti nutrienti au fost scosi, ci alimente hranitoare si cu gust bun. Da, ar putea avea un gust de Dorito si inca ar putea fi foarte hranitoare. Se poate, cu adevarat se poate.


Dar ce se petrece? Din cauza structurilor politice, in cea mai mare parte, distributia este intrerupta. Prin urmare, sunt oameni care mor de foame pe planeta. De ce? Este mai usor sa controlezi oamenii cand sunt aproape infometati. Cand au burta plina, dintr-o data se desteapta. Dintr-o data vor lucruri precum libertate, suveranitate si computere Mac. Asa ca… (rasete) Cu asta, sunt doua, Steve. Doua. Azi ai dreptul la trei. Pentru atat ai platit. (rasete)


Alimentele si distributia; cand ne vom apropia de 10 miliarde de oameni pe planeta, problema va deveni si mai stringenta, cu exceptia cazului in care eliminam controlul guvernelor, dam jos barierele, incetam sa mai platim pentru a nu se cultiva hrana. Nu-mi pasa ce legi sau ziduri s-au creat intre tari si state, dar toate reglementarile asupra alimentelor, tarifele la importuri si restrictiile ce le sunt impuse trebuie ridicate. Nu e nevoie sa existe foamete pe planeta. Daca exista, este culpa directa a liderilor. Culpa liderilor.


Puteti cultiva hrana oriunde – in dulap, in pivnita, pe veranda, oriunde. Pe cand unele restrictii energetice vor fi ridicate, vor fi companii ce vor investi mai mult in dezvoltarea semintelor – seminte ce vor creste plante mai nutritive, care au nevoie de mai putina apa si nu necesita fertilizatori chimici, rezistente energetic fata de lucruri precum daunatorii, bacteriile, ciupercile. Sunt chiar aici, dragi prieteni. Sunt chiar aici.


Exista un grup de vizionari care nu fac compromisuri si care nu se dau inapoi, care spun: “Noi vom avea o viziune mai intai pentru noi – pentru noi insine mai intai. O sa renuntam la dietele stupide.” Este o problema a distributiei hranei atunci cand va apucati de stupizeniile de diete. Da, fiecare dintre voi care le incearca faceti acelasi lucru biiiiiiip pe care il fac statele cand restrictioneaza distributia corecta a energiei prin alimente. Da! Oh! Aaaa, da-mi … (ia sabia si o misca in toate directiile) Aaaaa! (rasete) Haaa!


Asa ca atunci cand aveti o viziune pentru voi, nutrientii ce intra in corpul vostru hranesc corpul de constiinta intr-un mod eficient, fara restrictiile nebunesti pe care le-ati avut, iar cand permiteti corpului sa proceseze asa cum ar trebui si asa stie cum sa faca, atunci cand permiteti curgerea naturala, voi creati in interiorul vostru si asta se impartaseste cu constiinta de masa. Apoi apar acele genuri de lucruri. 
Religia


Urmatoarea pe lista. Oh, trebuie sa scriu. Religia. Religia. Eu nu sunt impotriva religiei (rasete), insa, ca si sistemul financiar, nu s-a schimbat de mult. Va aflati intr-un sistem de credinta religios, o constiinta religioasa pe aceasta planeta, care are cel putin sase, sapte mii de ani, daca nu cumva si mai mult. Nu s-a schimbat prea mult, cu adevarat. Numele grupurilor s-a schimbat, liderii s-au schimbat, dar nu s-a schimbat. Religiile sunt mentale, sunt facute de om si voi merge pana la a spune ca legatura cu dumnezeu e foarte, foarte mica in religii. Foarte mica. Foarte… da, vai. (cateva aplauze si urale)


Da-mi… da-mi sabia! Da! (Adamus ia sabia din nou, audienta rade) Foarte mica. Si… Aaaah!! (ii da sabia inapoi lui David) Multumesc, David. Azi esti purtatorul sabiei.


Motivul pentru care plasez asta printre cele mai importante situatii de pe o planeta in schimbare este ca trebuie sa se schimbe. Sunt cateva lucruri importante, iar voi le stiti si le simtiti, pentru ca ati trecut prin ele.Mai intai de toate, religiile nu pot exista asa cum o fac astazi, cu dezechilibrul, dezechilibrul dramatic, enorm, dintre energiile masculin si feminin. Nu se poate. Este de neconceput ca mai exista acele situatii in biserici, tot așa cum nu puteți avea o religie bazata doar pe feminin, doar pe Isis. Isis oricum nu ar face asta, dar nici voi nu ati putea sa o faceti. Este vorba despre echilibrul masculinului si femininului, pentru ca impreuna sunt dumnezeu, sunt Eu Sunt. Nu puteti exclude niciuna din ele.


Religiile tin pe loc ceea ce ar trebui sa fie acum o explozie a constiintei, din cauza retoricii lor, a regulilor lor, a dezechilibrelor lor. A doua idee este ca religiile sunt pe lista pentru ca servesc ca intermediar intre voi si dumnezeu. Dumnezeu este chiar aici, vreau sa spun ca este chiar… (isi pune degetele foarte aproape de piept) chiar aici. Nu aveti nevoie de intermediar ca sa mergeti de aici pana aici! (rasete, caci arata de la cap la inima) E nevoie ca doar sa respirati adanc si sa iesiti din cap. Din cauza acestui intermediar, pentru ca trebuie sa mergeti pe o cale ocolita, aveti tot felul de reguli, de rugaciuni, de reglementari, plus suferinta si celelalte, sunteti cu totul distrasi, va deviaza complet de la drumul vostru. Desigur ca e dificil de iesit din asta, pentru ca este incarcata de hipnoza, de multe energii sexuale. Asa este. Este incarcata cu multa frica si cu sisteme de credinta vechi.


Ce se petrece aici, cu aceste situatii: exista constiinta pregatita sa infloreasca, sa izbucneasca, iar aceste lucruri, printre care si religia, o tin pe loc. Ei bine, cum vi se aplica asta voua? De fapt v-ati descurcat foarte bine ca sa iesiti din regulile voastre, sa iesiti din retorica voastra. Unii dintre voi inca mai aveti reziduuri de makyo, rahat spiritual, dar noi discutam destul de mult, in particular si uneori in grupuri, atunci cand sunteti in acel makyo. Incepeti sa recunoasteti ca totul e o gramada de rahat. Cu adevarat.


Spiritualitatea este foarte simpla. Nu aveti nevoie de studiu. Nu aveti nevoie sa platiti pentru cursuri. Nu aveti nevoie sa urmati un guru. Guru este, probabil, mai putin iluminat ca voi, dar el are acea aura magica din cauza… oh, Steve spune ca din cauza idioteniei voastre (rasete), din cauza capacitatii de a extrage bani, putere si admiratie de la cei care il urmeaza.


Eu spun, in pofida a ceea ce spune Steve, spun ca este din cauza ca multi oameni, nu voi, ci muIti oameni nu sunt inca pregatiti sa-si asume acea responsabilitate. De asta ei mai zabovesc prin biserici. Voi ati facut o treaba foarte buna, de fapt, una exemplara, cea de a trece dincolo de toate acestea.
Mai departe pe lista acestor situatii… opriti-ma la ora 6. Nu vreau sa merg mai mult de atat… (rasete 
EnergiaEnergia. Energia. Este o problema uriasa pe planeta. Uriasa. Ar trebui sa fie numarul 1 pe lista, dar nu pot fi toate numarul 1. Energia.Voi sapati gauri in Pamant, iar planetei nu-i prea pasa in mod deosebit. Intrebarea a fost pusa acum cateva zile: atunci cand forati in Pamant si are loc si un cutremur, chiar daca unul mic, exista vreo corelatie intre ele? Steve? Daaah! Nu e nevoie sa fii unul care a renuntat la Universitatea Reed ca sa stii: “Daaah, asa e, este o corelatie intre acestea doua”.
Energia – o problema imensa. Este o problema simbolica, nu doar una concreta. Petrolul se epuizeaza. Ei incearca sa faca tot felul de lucruri – sa il extraga prin strivirea stancilor si spera sa mai scoata putin petrol, iar asta va dura un timp. Se pun panouri solare. Cineva se imbogateste, nu prea multi oameni produc ceva energie, dupa parerea mea umila. Sau turbinele eoliene – un efort laudabil, dar de fapt este o aruncare de bani, pentru ca nu de acolo va veni.


Va veni din alchimia simpla a elementelor aflate deja aici, cele de baza, precum lumina, carbonul, structura atomica, printr-un mod de a le converti diferit decat ceea ce aveti acum. Vechea Energie este literalmente energie veche, oase vechi de dinozaur, oasele voastre. V-ati gandit vreodata cand ati pus benzina – “Acestea sunt oasele mele din alta viata?” (rasete) O sa conduceti pe drum cu asta? Aaah! Nu-i de mirare ca aspectele nu va plac pe voi! (rasete)


Asa ca energia este o problema pe planeta, dar nu cu adevarat. Nu cu adevarat, acesta e lucrul uluitor. Cam atat este de aproape (indica o distanta foarte mica) de o descoperire. Intrebarea este: constiinta este pregatita pentru acea descoperire? Toate elementele sunt aici. Mare parte din munca de laborator este facuta, sunt multe teorii bune, unele patente sunt inregistrate chiar acum, in acest Acum, referitoare la Noua Energie, curata, relativ ieftina, energie care, spre deosebire de cea nucleara, nu va arunca planeta in aer si nici nu va general reziduuri nedorite. Simplu si foarte ieftin.


Cu adevarat este chiar aici, ati putea spune. Intrebarea este: pot populatia, sistemul financiar, religiile si toate celelalte sa se descurce cu asta? Aceasta e intrebarea. Daca dintr-o data ati putea da jos toata infrastructura de transport al energiei electrice, daca ati putea arunca motorul vechi al masinii voastre, daca ati putea scapa de toata baza de distributie a Vechii Energii, ce s-ar petrece?VINCE: Somaj.
ADAMUS: Absolut! Multumesc, Vince. Somaj in masa. Si ce politician demn de minciunile sale ar vrea somaj? (rasete) Niciunul! Deoarece somerii nu sunt votanti buni. Nu, nu sunt. Nu sunt legati de nimeni si de nimic. Astfel ca exista o constiinta… Nu o conspiratie, ci o constiinta, fara o organizare centralizata ori un grup care sa o sustina, insa o constiinta, o parte a constiintei Pamantului care o tine pe loc. E un lucru ciudat. Este pregatita, dar va schimba viata asa cum o stiti pe planeta.


 Toti ar deveni suverani. Uimitor. Nu veti mai fi obligati sa fiti multumiti cu nivelurile de poluare pe care le aveti acum si cu toata agenda politica legata de ecologie, de asemenea. Exista, prieteni. Exista.


Daca ar exista independenta energetica, s-ar schimba intreaga infrastructura de suport. De fapt, dupa parerea mea umila, ar conduce la un nivel fara precedent de creativitate noua pe planeta. Oamenii s-ar repezi, oameni ca voi, ca altii care au idei – acum, dintr-o data, aveti energie ieftina, aproape gratuita, curata – ce ati putea face? Ar fi uluitor.


Asa ca ideea principala legata de energie: este o problema mondiala. Ce facem? Scoatem sabiile si mergem la lupta cu constiinta rea, care opune rezistenta fiindca vrea sa stea in ceea ce este vechi? (audienta spune “Nu”) Nu. Nu, desi ar putea fi distractiv. (rasete) Dar nu. Privim la propria noastra energie. Inca mai folositi Vechea Energie si nu vorbesc aici despre combustibilii fosili. Vorbesc despre energia luminii, energia cosmica, modul in care le aduceti in corpul vostru, in care le procesati in creierul vostru, felul in care le faceti sa fie in abundenta in viata voastra.


Noua Energie este chiar aici. Imi place sabia asta! (rasete) Noua Energie este chiar aici, chiar acum. Este… scuzati-ma… este chiar acum pe umarul tau. Pluteste in jurul tau. Este chiar aici, chiar deasupra capetelor voastre. Este chiar acolo, dar voi nu o aduceti. De ce? Pentru ca vreti sa stiti… vreti mai intai sa cititi manualul, apoi vreti sa mergeti la un workshop, apoi vreti o garantie, dupa care veti baga un varf de deget in ea.


Voi spuneti: “Ok, am auzit de Noua Energie, dar mai intai dati-mi tot ce stiti despre ea”. Ei bine, tocmai am facut-o. (cateva rasete) Asta este. Este noua. Opereaza cu totul diferit. Nu se bazeaza pe energii vibrationale sau opuse. Este expansionala. Nu este relationala.


Vechea Energie este relationala. Mereu se refera la o experienta anterioara. Se acumuleaza astfel. Noua Energie este cu totul non-relationala. Puteti avea o experienta cu ea astazi, va va oferi un anumit rezultat, iar maine se va comporta cu totul diferit. Voi respirati adanc si spuneti: “Nu stiu daca sunt pregatit pentru asta. Imi place ca lucrurile sa fie relativ predictibile, numai sa fie ceva mai placute decat sunt acum”.


(Linda ii arata cat e ceasul) La naiba! Cineva a schimbat ora! (rade) Multumesc. Ce e de facut? Voi sunteti vizionarii. Voi sunteti vizionarii. Ati avut pentru voi viziunea experimentarii Noii Energii, nu prin minte, nu prin procesul mental, ci, in esenta, prin alegerea sa. Ati spus: „Ce dracu acum de pierdut?” Ce dracului aveti de pierdut? Precum dl. Jobs: “Ce am de pierdut daca scot pe piata micile playere de muzica? Ce am de pierdut? De ce nu? Ei, or sa scrie lucruri proaste despre mine”, a spus el, “dar o vor face oricum, asa ca de ce sa nu le scot pe piata? Daca merge, atunci vor putea scrie si lucruri bune despre mine”.
Asa ca, dragii mei prieteni, in ceea ce priveste energia voastra, iesiti din ce este vechi. Permiteti noul. Dati-i voie sa fie parte din viata voastra. 
Mediul inconjuratorMai departe pe lista… Trebuie sa fiu mai rapid. Ok. Mai departe pe lista – mediul inconjurator. Nu e o ingrijorare uriasa, dar este una la care trebuie sa fim atenti. Gaia are capacitatea uriasa de a se curata pe sine, de a se echilibra pe sine. De multe ori, totusi, ia si vieti omenesti – sute, mii, milioane. Priviti la Atlantida. Gaia stie cum sa curete, dar ea pleaca. Intrebarea este: voi stiti cum sa curatati mediul?


Acum, un lucru foarte mare si care ar ajuta mediul ar fi sa iesiti din Vechea Energie si din finantele vechi. Aceasta va avea un efect imens, dar, pe masura ce planeta se apropie de o populatie de 10 miliarde, va exista un impact mult mai mare asupra mediului decat realizeaza cei mai multi oameni. 


i insiva. Aceasta este fiinta voastra fizica, in principiu corpul vostru, si se leaga de intrebarea: cum va curatati pe voi? Cum aveti grija de voi insiva? Nu prin diete ciudate. Dl. Jobs confirma asta – un ciudat printre cei care au tinut diete ciudate – nu este vorba despre asta. Este vorba despre a va rezerva putin timp in liniste, cu voi insiva, si de a da corpului permisiunea de a se curata, de a avea grija de sine. O va face. Are inteligenta. Stie cum sa faca asta. E nevoie ca voi doar sa permiteti sa se petreaca.


Va curata cancerul, va curata energii vechi si blocate. Va curata chiar si parti din sine care stocheaza energie pentru a fi folosita mai tarziu. Le va curata, iar la inceput se va simti ciudat, pentru ca nu veti mai avea nevoie de locuri de stocare a energiei in corpul vostru. Noua Energie este foarte mult in Acum, asa ca nu veti mai avea nevoie de vechile locuri de stocare.


 
EducatiaApropo, noi dezvoltam o lista aici – si vorbesc foarte, foarte repede acum, scuze translatorilor; ei rad! – pentru ca vom lucra cu aceasta lista. Urmatoarea pe lista si un lucru important, ar trebui sa fie numarul 1, dar nu pot fi toate numarul 1 – sau poate ca da – este educatia.Educatia pe aceasta planeta este – scuze pentru cei care realmente au investit in ea – dar este in esenta un dezastru. Spun asta nu din cauza pasiunii profesorilor, nu din cauza dorintei lor de a servi, ci datorita metodelor ce sunt folosite. Sunt liniare, mentale. Este interesant, caci, asa cum stiti, activitatea mentala in sine nu rezista in timp. Mintea se uita pe sine. Uitati toate lucrurile mentale pe care le-ati invatat, dar retineti lucruri precum emotiile si drama, experienta vietii, instrumentele, acest gen de lucruri.


Lucrurile mentale se duc. Nu e asa de important. Acum educatia se focalizeaza pe activitati mentale, foarte, foarte mentale. Puteti invata mai mult punand literalmente mana pe o carte si simtindu-i esenta decat daca o studiati. De fapt puteti invata foarte mult daca va cufundati in ea, daca o cititi, daca o simtiti, o vedeti cu ochii vostri, treceti prin ea cu mintea, dar si participati. Aceasta este adevarata invatare.


Astfel ca pe voi, vizionarii, vizionarii care au potentialul de a schimba lumea, va provoc sa nu stati doar sa gasiti defecte ale sistemului de invatamant. Asta e usor, oricine poate face asta. Este foarte usor. Dar care este noua invatare? Care este noua invatare pentru voi?


Nu pentru copiii vostri, nu pentru alti Shaumbra, nu pentru scoli, ci pentru voi. Care este calea noua pe care veti invata? (audienta ofera diverse raspunsuri, precum: “Experienta”, “Potentiale”, “Intuitie”, “Imaginatie” etc.) Toate acestea. Toate acestea si as mai adauga ceva – absorbtia, capacitatea de a absorbi energetic in loc de a trece totul prin minte. Asa cum am spus, puteti lua o carte si sa-i absorbiti energiile.


Acum, mintea va spune: “Da, dar, stii, daca dupa asta iti dau un test o sa poti sa redai toate datele si cifrele din carte?” Irelevant! Absolut irelevant. Datele sunt uitate. Sunt uitate. Noua educatie inseamna intuitie. Este vorba despre simtire, despre experimentare. Este vorba despre esenta, nu despre cifre. Lucrul amuzant este ca atunci cand cineva poate extrage esenta din ea… (rasete, caci ia sticla de tequila) E deja timpul?Puteti extrage esenta de aici, din aceasta sticla de tequila, si o puteti simti, iar noi o vom lasa sa circule imediat – deschisa sau nu, nu conteaza – o puteti simti. Oh, hai sa o deschidem, sa dam niste pahare, daca se poate, tuturor celor care vor sa guste. Aici invatam. Aceasta este educatia noastra. (rasete, audienta raspunde „Uauuuu”, cateva aplauze) Da, putem da pahare pentru toti si dati sticla din mana in mana. David, daca esti amabil, scoate tu dopul cu sabia! (rasete) Da.


Nu, serios, folosesc asta cumva ironic, dar este un exemplu de invatare. Inainte de a o turna, simtiti sticla si esenta tequilei din sticla. Atunci cand simtiti esenta, simtiti-o cu adevarat. Vreau sa spun esenta simpla. Mu fiti mentali, doar simtiti. Apoi turnati putin in pahar si dati sticla mai departe, ca si ceilalti sa poata bea putin.


EDITH: Poti simti fara sa bei?
ADAMUS: Absolut. Absolut, dar cei care vor bea putin sau o vor da pe gat pur si simplu vor descoperi ca atunci cand simt mai intai esenta, dintr-o data experienta devine diferita, mai implinitoare. E la fel si cu invatatura… la fel e si cu invatatura. O carte este ca o sticla de tequila. O simtiti. Ii simtiti esenta. Mai departe. Atunci cand cititi cartea, se petrec mult mai multe. Obtineti mult mai mult din ea. Acesta este adevaratul sistem de invatare – esenta si experienta. Acum sunt doar date si cifre,, insa este vorba despre esenta si experienta.
Mergem mai departe cu lista noastra. Ajungem aproape de incheierea ei, iar apoi le voi aduce pe toate la o concluzie sclipitoare.


 
LideratulLideratul. Lideratul. (cineva incepe sa aplaude) Oh, nu aplaudati inca. O sa doara. Bun. (audienta incepe sa bea din sticla de tequila)
EDITH: Intai Adamus. (cineva ii ofera lui Adamus un pahar)
ADAMUS: Pentru Linda.
GARRET: Uite un pahar. Un pahar.
ADAMUS: Mai avem nevoie de pahare, va rog. Mai sunt doar cateva minute. Mai avem mult de lucru. Lideratul. Lideratul. Acum sunt… (rasete, caci Linda gusta din tequila si se stramba) Nu i-ai simtit esenta!
LINDA: Ce tare e!
ADAMUS: Nu i-ai simtit esenta, (rasete) doar ai dat-o pe gat. Hai, poti sa ai o experienta senzuala cu ea. O experienta senzuala. (Adamus ia o inghititura) Ahhh… Ooh, a fost buna! Vezi? Asta a fost foarte senzual. Ei, mai bine mai incerc eu. (mai bea putin)
LINDA: Mai bine tu decat eu. 
ADAMUS: Ah! Bun. De asta am spus ca la fara zece sa opriti totul, pentru ca voi fi beat. (rasete) Stiam ce urmeaza. Lideratul. Nu sunt prea multi lideri buni pe lume acum, in aceasta lume, fie ca e vorba de afaceri, de state sau de orice altceva. Oamenii se tem sa faca un pas inainte, sa fie lideri. Dl. Jobs era un lider in felul sau. Probabil ca ar face diferit cateva lucruri, dar a fost  un vizionar si, cel putin, a fost un lider pentru el insusi.


Atunci cand va ganditi cine pe aceasta planeta sunt cei pe care ii doriti ca lideri, cine sunt standardele adevarate, fie in state, fie in religii sau in afaceri, nu sunt prea multi acum. Asta se poate schimba. Se poate schimba daca voi deveniti propriul lider. Daah. Ah! Daaah! De asta spun ca e ceva important. Probabil ca… daca primiti un 10 la capitolul religie, probabil primiti un 6, poate si mai putin la lideratul de sine. E una din cele mai scazute note.


Nu v-ati dat voie sa fiti lideri. Ati avut o haita de aspecte care, ei bine, sunt ca nebunii ce au pus stapanire pe ospiciu, intr-un fel. (cateva rasete) Aveti toata aceasta activitate in derulare, dar cine este cu adevarat la conducere? Intr-un fel voi va opuneti rezistenta voua. Nu vreti sa va asumati acea responsabilitate. Este mai usor sa dati vina pe altii. Este mai usor sa-i urmati pe altii, asa ca evitati lideratul.


Va cer sa aveti acum o viziune, o viziune a propriului vostru liderat. Cum se simte sa va conduceti pe voi, sa fiti propriul vostru sine? (Linda ii arata iar cat este ceasul) Nu ar trebui sa cronometram lucrurile astea. Ar trebui sa permitem sa fie in momentul Acum, foarte fluid.


Voi, liderul vostru – dificil, pentru ca nu aveti neaparat incredere in voi. Probabil ca nu v-ati vota pe voi insiva daca ati candida la ceva. Nu sunteti siguri ca aveti ce trebuie pentru a fi propriul lider, asa ca amanati tot timpul. Amanati, va supuneti altora, altor lucruri, altor momente. Faceti asta chiar acum, spuneti: “Ei, inteleg ce spune Adamus, dar o sa ma gandesc la asta maine” si nu o faceti.


Asa ca exista o lipsa de liderat. E ca o corabie fara… (cineva spune: “Busola”; altcineva - “Carma”) fara toate acestea. Fara carma, fara panze, fara motor, fara nimic. Pur si simplu pluteste.A fi standardeleAcestea sunt problemele sau, hai sa spunem, situatiile de pe o planeta in schimbare. Acestea se petrec acum si se petrec in voi simultan. Vedeti corelatia?Puteti schimba planeta sau puteti contribui la schimbarea pe care o cer oamenii de pe aceasta planeta ducand-o in interiorul vostru, dezvoltand propriul liderat, aducand Noua Energie, permitand abundenta, prin toate cele despre care am vorbit azi. Nu este vorba despre a merge sa va alaturati unui comitet de actiune politica sau de a intra iar intr-un care sustine energia. Este vorba despre a face aceste lucruri de pe lista pentru voi. Pentru voi.


Atunci cand faceti asta, se creeaza un standard, se creeaza un format si o energie ce radiaza apoi in constiinta de masa. Devine parte a constiintei de masa, un curent nou al constiintei de masa pentru cei care doresc sa faca schimbarile. Vedeti voi, daca faceti aceste lucruri nu schimbati direct planeta, dar ii oferiti instrumentele, formatul sau esenta cu care se poate schimba pe sine – oricine vrea sa faca un pas inainte, oricine vrea sa faca asta.


Poate ca planeta va decide sa ramana acolo unde este, sa se intoarca in Vechea Energie, iar explozia constiintei sa nu se petreaca. Ar putea fi asa, dar poate lucrarea pe care o faceti voi, motivul pentru care sunteti aici va oferi ultima scanteie, ultimul impuls pentru marea bresa a constiintei. O mare deschidere.Inainte de afirmatiile de final, pentru ca cineva ma preseaza azi, dati-mi voie sa mai arata doua probleme despre care as spune ca trec peste cele expuse, au o prioritate mai inalta. Sunt mai dificil de inteles. Doua probleme – le veti vedea in voi insiva si poate ca le veti vedea ca probleme sau situatii ale planetei.Inca doua lucruriMai intai de toate, este o era mentala. Este culmea activitatii mentale atlante. Punctul sau culminant nu a fost in Atlantida, se petrece acum. Lucrurile au devenit foarte mentale, e foarte putina creativitate, foarte putina viziune. Totul este in minte. Mintea este minunata pana la un punct, dar este foarte limitata. Foarte, foarte limitata. Aveti o retea mentala, iar o retea mentala, o retea a constiintei, ramane in sine. Este ceva incestuos si stiti ce se petrece in cazul unui incest. In cele din urma genereaza multe tipare perturbatoare. De ce? Pentru ca vrea sa se arunce in aer, in cele din urma, nu mai suporta sa fie in acea retea inchisa.


Acum aveti o retea foarte mentala a constiintei de masa. Ceva trebuie sa se schimbe acolo sau va exploda ori va imploda, una din doua. Nu se mai poate asa cum este. Asta se petrece cu voi personal acum. Iesiti din reteaua mintii voastre si este un iad, pentru ca incercati sa faceti asta din reteaua mintii voastre. Nu merge. Influenta exterioara trebuie sa vina din alta parte. Este inteligenta voastra divina. Este Voi. Este Eu Sunt al vostru. Nu va puteti gandi calea catre iluminare. Nu va puteti gandi calea de iesire din minte.


Asa ca era mintii este numarul 1. Strans legata este hipnoza. (cineva potriveste ceasul) Poti sa-l dai putin inapoi. (rasete)


Numarul 2 este hipnoza – vom vorbi mai mult despre ea la urmatoarea noastra intalnire. Omenirea este hipnotizata acum, iar oamenilor le place. Ei au cerut-o si o primesc. Nu gandesc pentru ei insisi, nu actioneaza pentru ei insisi si nu fac pentru ei insisi. Au devenit lenesi si letargici. Chiar daca le eu le spun: “Sunteti asa de hipnotizati” – nu vorbesc cu voi, aratam cum le-as vorbi lor – “Sunteti asa de hipnotizati”, ei ar avea un ranjet pe fata cat timp ar avea putin circ si ceva paine, un pic de placere care sa-i faca sa mearga mai departe. Asa ca hipnoza este o mare problema. Cum treceti dincolo de hipnoza?


SHAUMBRA 2 (o femeie): Alegere.
ADAMUS: Alegere. Multumesc. Multumesc. Ai primit azi un premiu? Primesti unul acum. Inca unul. E grozav, da.
LINDA: Mai primeste unul? Mai primeste unul.
ADAMUS: Inca unul. Alegere. Asta puteti face ca vizionari pentru aceasta planeta – sa faceti o alegere pentru voi insiva. Lucrati cu alegerile. Asa ca, dragi prieteni, acum haideti sa rezumam toate acestea in ultimele minunate. Hai sa respiram adanc. 
VizionariiDe ce sunteti aici? Speram ca pentru lucruri precum bucuria, pentru ca ati petrecut mult timp pe planeta. V-ati sacrificat in multe vieti, ati oferit mult. Speram ca in aceasta viata va puteți bucura pur si simplu. Bucurati-va de natura senzuala a acestei intrupari. Daca faceti asta, daca realmente va cufundati in ea, daca realmente intrati in simplificarea distilata a voastra, veti putea fi in stare sa luati toata aceasta realitate fizica cu voi fara a va mai bloca vreodata in ea, fara a mai fi prizonieri sau pierduti in ea. O veti putea experimenta mereu, indiferent unde ati merge in creatie. Instantaneu veti manifesta realitatea fizica, doar pentru ca puteti, dar niciodata nu va veti mai bloca in ea.In al doilea rand, v-am intrebat: de ce sunteti aici? Sunteti aici pentru ca sunteti vizionarii. Voi sunteti vizionari. Tot asa cum Steve Jobs a fost un vizionar pentru instrumentele de imputernicire personala, voi sunteti vizionarii suveranitatii. Vizionarii suveranitatii. Incepe cu voi. Nu va petreceti tot timpul incercand sa va imaginati planeta si pe toti locuitorii ei fericiti, intelegandu-se bine si intr-o mare serbare Kumbaya. Imaginati-va pentru voi. Aveti viziunea pentru voi.


Aveti viziunea abundentei. Aveti viziunea fluxului de energie. Aveti viziunea lucrurilor despre care am vorbit azi. Acest lucru, facut pentru sine, creeaza apoi o dimensiune noua in constiinta de masa, una care reprezinta potentialul pentru cei care vor sa-si schimbe viata, unul cate unul. Are potentialul de a schimba aceasta planeta.


Ati petrecut mult timp ca sustinatori ai energiei pe planeta Pamant. Ati ajuns sa o iubiti mult. Ati ajuns sa stiti ca isi are si provocarile sale. Ati petrecut mult timp aici. Puteți elibera reziduurile sustinerii energiei. Noi va invitam astazi – Steve Jobs, Adamus Saint-Germain, Kuthumi, care a fost tot timpul aici razand – va invitam sa fiti vizionari. Pentru asta sunteti aici – ca sa aveti pentru voi insiva viziunea noii realitati, iar apoi ca sa o impartasiti cu toti ceilalti. Aceasta schimba planeta.Cu asta, timpul meu a expirat. John Kuderka se intreaba daca sa-mi taie microfonul. Cu asta, o sa spun in graba faimoasele cuvinte: totul este bine in intreaga creatie. Fiti in viziune. Va multumesc.
 
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine