esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Fluctuatii ale energiei si schimbari de dispozitie, pe planeta Pamant

Fluctuatii ale energiei si schimbari de dispozitie, pe planeta Pamant
Noi, Consiliile de Lumina Sirian-Pleiadian, am observant ca multi dintre voi sunteti in aceasta perioada instabili din punct de vedere emotional si cautam sa va ajutam si sa va luminam, prin intermediul mesajelor noastre. Dorim sa va informam ca fluctuatiile de energie de pe planeta voastra, din acest moment, sunt determinate nu numai de exploziile solare si de schimbarea polilor, ci si de PROCESUL DE CURATARE prin care trece Gaia atat din punct de vedere fizic, cat si energetic. La nivel fizic, planeta voastra isi zbarleste din cand in cand pielea, pentru a misca placile tectonice si a realinia retelele magnetice interne. Pe plan energetic, Lucratorii intru Lumina si Gaia au curatat liniile de forta magnetica, reactivand locatiile sacre si reconectand retelele Cristal si Lumina ale Gaiei, pentru multi ani de acum inainte.


Efectul dual al acestor schimbari fizice si energetice asupra planetei este ca ramasitele experimentelor sonore atlanteene, un fel de POLUARE ETERICA, sunt uneori eliberate in cea de-a patra dimensiune a voastra. Ele devin atunci disponibile constiintei voastre colective si pot declansa, chiar si in cei mai dedicati Lucratori intru Lumina, emotiile lipsei de siguranta, ale furiei sau fricii.


Sa va explicam. In momentul prabusirii Atlantidei, experimentele sonore intense ale fortelor intunecate au determinat existenta unui smog energetic in atmosfera joasa a planetei, smog ce a compromis capacitatea oamenilor de a se conecta la Sursa si la Sinele lor Superior. Acest lucru a fost realizat prin intermediul plantarii unor forme gand negative in eter forme gand bazate pe constiinta separarii; forme gand bazate pe FRICA. Gandurile bazate pe frica vor conduce intotdeauna la o forma de paranoia; o nevoie de a te proteja de ceilalti; o credinta falsa ca ceilalti iti vor face rau, daca nu iei masuri sa te protejezi. Acest lucru se materializeaza intr-un comportament defenisv, competitiv si bazat pe ego, care este distructiv atat pentru indivizi, cat si pentru societate, in ansamblul ei. Nu e posibil ca o civilizatie bazata pe competitie si comportament defensiv sa se dezvolte pe termen lung. Distrugerea Atlantidei nu a avut loc doar datorita schimbarilor Pamantului, ce au condus la scufundarea oraselor si civilizatiilor fizice ea a inceput atunci cand marea parte a populatiei si-a pierdut legatura cu Sursa, cu Lumina, printr-o trecere manipulata, la frica.


Acum, civilizatia voastra se confrunta cu o ocazie fara precedent de a intoarce istoria, prin trecerea in masa de la o societate bazata pe frica, la una bazata pe Iubire si Unime. Este pe cale sa inceapa renasterea Constiintei bazate pe Iubire. Trebuie insa sa intelegeti obstacolele energetice ce stau in calea acestei renasteri si cu care va confruntati, in acest moment. Pe de o parte, aveti pe planeta un grup pe care il numim manipulatorii, care incearca sa va impinga la frica si ganduri lipsite de putere, prin manipularea mijloacelor de comunicare si a institutiilor sociale. Acestea sunt lucruri bine stiute si nu e nevoie sa explicam mai mult aceia dintre voi care cititi acest mesaj, sunteti constienti ca tot ce aveti nevoie pentru a va atinge autonomia, in societatea voastra, este sa ganditi singuri si sa va alegeti propria realitate si propriul adevar.


Mesajul nostru este ca mai exista si un alt factor secundar si anume, instabilitatea voastra emotionala, care este uneori declansata de eliberarea involuntara a formelor-gand negative, in inconstientul colectiv, atunci cand planeta voastra elimina din corp, tot ceea ce nu apartine Luminii. Acest lucru se aseamana cu o criza de curatare, in care lucrurile se inrautatesc, inainte de a deveni mai bune. Vestea buna este ca e ceva temporar este o eroare care se va incheia curand dar, pentru moment, trebuie sa invatati sa va descurcati cu instabilitatea si sa va asumati responsabilitatea pentru propria stare de bine. Primul pas este sa aveti grija de voi in plan fizic, deoarece acesta este un factor al ecuatiei important si, deseori, trecut cu vederea.


Atunci cand energia voastra fizica este scazuta, compromisa de dependente, de prea mult timp petrecut pe internet, de timpul insuficient petrecut in natura, de lipsa de exercitii fizice si odihna sau de hrana necorespunzatoare, scuturile voastre aurice slabesc si sunteti expusi la intruziunea in campurile voastre, a formelor gand si a emotiilor negative care nu va apartin. Repetam: gandurile si emotiile negative, care va incetoseaza uneori constiinta, NU VA APARTIN. Dupa cum constiinta umana a fost odata compromisa de experimentele atlanteene intunecate, asa sunt oamenii vostri din nou vulnerabili la acele forme-gand, bazate pe frica. Diferenta este ca, de data asta, acest lucru nu face parte dintr-un plan malefic de a va contamina si compromite; este un efect secundar al procesului de vindecare prin care trece Gaia. Si de aceasta data voi sunteti suficient de constienti, pentru a va ACORDA si a evalua daca un sentiment sau o forma-gand va apartin sau nu.


Lasati-ne sa va ajutam in acest proces, dragilor. Atunci cand starea voastra se inrautateste si va simtiti posedati de ganduri negative, opriti-va din ceea ce faceti, inchideti ochii si acordati-va. Intrebati-va Sinele Superior: Sunt acestea gandurile mele? Vin ele in sprijinul scopului meu suprem? S-ar putea ca raspunsul sa fie da deoarece procesati o situatie care necesita obtinerea claritatii caz in care Sinele vostru Superior va va ajuta sa aduceti Lumina si inima in procesul vostru de gandire, astfel incat sa puteti ajunge la pace cu minteaego, ce va otraveste constiinta.


In orice caz, daca raspunsul este nu, atunci va sfatuim sa treceti prin urmatorul proces. Spuneti tare: Transmut toate gandurile bazate pe frica, in LUMINA. Vizualizati cum aceste forme gand va ies din creier, chakrele si aura devenind fulgere de LUMINA, care explodeaza asemenea focurilor de artificii in eter. Apoi afirmati: Sunt LUMINA si IUBIRE intrupate. Eu servesc Lumina, prin intruparea blandetii iubitoare. Aleg sa ma iubesc neconditionat, astfel incat sa pot deveni un instrument al Luminii.


Nu conteza daca folositi cuvintele noastre sau va folositi propriile cuvinte din inima. Conteaza doar ca aveti o intentie clara si ca va adunati inainte ca initierea unei spirale negative sa va poarte, progresiv, in gaura neagra a intunericului disperarii. Nu sunteti victime suneti capabili sa va controlati campurile energetice, prin intermediul intentiilor voastre clare ca cristalul, de a trai vieti pline de bucurie, dupa inima voastra. Oricand va puteti corecta! De fapt, daca nu invatati sa va auto-corectati si sa va stabilizati emotiile, veti pierde cea mai importanta parte a evolutiei voastre aceea de a deveni stapanii propriilor emotii.


Sa stiti ca suntem alaturi de voi, in aceste vremuri ale instabilitatii. Numeroasele Fiinte Stelare, Maestri Inaltati si Fiinte Angelice de Lumina, care observa si ajuta pe parcursul tranzitiei voastre, va sunt disponibili 24 de ore din 24. Chemati-ne in ajutor, atunci cand va sunt compromise energiile si va simtiti vulnerabili. Sa stiti ca este o situatie de instabilitate TEMPORARA si ca lucrarea voastra de a va mentine echilibrati din punct de vedere emotional, este de cea mai mare importanta.


Atunci cand sunteti destul de treji, de constienti si de capabili sa va stabilizati emotiile, se initiaza o transformare cuantica, ce va transforma toata influenta trecuta a celei de-a patra dimensiuni, in integritate energetica. In loc sa asteptati ca schimbarea SA VI SE INTAMPLE, exersati sa va aflati in aceasta stare de bucurie si integritate, in fiecare clipa a zilei. Aveti grija de voi, ca si cum v-ati fi proprii copii preaiubiti si monitorizati-va starea emotionala, cu meticulozitate. Invatati sa va reglati starile, inainte ca acestea sa coboare in intuneric sa descoperiti rapid orice indepartare de la Lumina, inainte de aparitia oricarei deteriorari. Voi detineti controlul asupra propriilor ganduri si emotii, dragilor. Atunci cand va permiteti sa fiti, iar si iar, impinsi in negativitate, deveniti victime si nu mai puteti sa va ajutati nici pe voi, nici tribul vostru uman si nici pe Gaia. Fiecare dintre voi care reuseste, ramane increzator si intrupeaza acest mod de viata pentru ceilalti generand
trecerea lumii voastre, in Lumina.


Si asa este. Namaste.
Iubire iubire iubireSolara An-Ra, Tesatoare magica pentru Gaia

editura for you
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine