esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Horoscopul slabiciunilor si al calitatilor

Horoscopul slabiciunilor si al calitatilor


Berbec

Forta incredibila care va dicteaza destinul va ofera si potentialul independentei, precum si capacitatea de a va atinge scopul. Dorinta dvs de a experimenta pe propria piele nu va este intodeauna de folos pentru insusirea lectiilor de viata. Aveti nevoie sa fiti permanent provocati ca sa dati tot ce puteti. Succesul in dragoste vine numai daca va deschideti inima cu adevarat.Calitati:

1. curaj
2. spirit organizatoric
3. tandrete
4. intuitie
5. hotarare
Defecte

1. spirt dictatorial
2. egoism
3. permanenta plictiseala
4. neliniste
5. incapatanareTaur


Dandu-va seama ca nu va puteti bizui decat pe propriile forte, captati puterea unui taur, semnul dvs zodiacal. Aveti nevoie de experimente variate; din cand in cand, examinati-va drumul, altfel va treziti intepenit in rutina. Sunteti in cea mai buna forma daca vi se cere sa creati ceva. Foarte ezitant cand e vorba sa va apropiati de cineva cu sufletul, odata ce v-ati indragostit asteptati sa fie pentru todeauna. Ca o caracteristica a tuturor semnelor fixe, nu abandonati usor in dragoste, chiar atunci cand va dati seama ca totul s-a sfarsit.

Calitati


1. stabilitate
2. putere
3. loialitate
4. rabdare
5. realism


Defecte


1. incapatanare
2. septicism
3. materialism
4. lene
5. posesivitateGemeni


Numai lasand sa se desfasoare ambele parti ale semnului dvs zodiacal, puteti deveni un intreg si sa gasiti armonia. Latura dvs serioasa cauta singuratatea si libertatea, cealalta se lupta pentru a fi cat mai des in compania prietenilor. E usor sa puneti inima inaintea ratiunii, insa mai trebuie sa o controlati. Aveti nevoie de o activitate foarte diversificata. In plus, in ciuda reputatiei de usuratici, dupa casatorie Gemenii devin foarte stabili si credinciosi.


Calitati


1. versatilitate
2. corectitudine
3. onestitate
4. adaptabilitate
5. voiosie

Defecte


1. superficialitate
2. instabilitate in privinta emotiilor
3. "inima slaba"
4. impulsivitate
5. iresponsabilitateRac


Invatati sa infruntati viata, altfel ramaneti captiv in oceanul dvs. de sentimente. Implinirea vine din grija fata de altii; aveti incredere in propriile puteri si intuitii. Intuitia va spune care este exact momentul potrivit pentru o anume actiune. Trebuie sa invatati insa sa iubiti fara sa puneti conditii. Nu va dati seama cat de mult puteti iubi decat atunci cand totul e sfarsit.Calitati


1. inteligenta
2. simtul umorului
3. intuitie
4. compasiune
5. tenacitate
Defecte


1. dorinta de a-i manipula pe altii
2. hipersensibilitate
3. foarte critic
4. lipsa de scrupule
5. fricaLeu


Lumea este o jungla pentru dvs, plina de nesiguranta si temeri. Mandria dvs de Leu este accentuata de faptul ca va auto-respectati enorm. Aveti capacitatea de a-i face pe altii fericiti si va considerati realizat numai daca lucrati intr-o profesie care va entuziasmeaza si va solicita creativitatea. S! unteti usor de ranit; faceti cu usurinta sacrificii pentru cei pe care ii iubiti, dar trebuie sa va feriti in a va transforma copii sau partenerul intr-o copie fidela a dvs.


Calitati


1. sinceritate
2. sociabilitate
3. devotament
4. loialitate
5. siguranta de sine

Defecte


1. aroganta
2. ingamfare
3. inflexibilitate
4. incapatanare
5. vanitateFecioara


Feciora simbolizeaza resursele pure; permanenta cautare a perfectiunii nu va poate face decat sa va simtiti la un moment dat dezamagit. Invatati sa va relaxati. Va impacati bine cu sarcinile de serviciu care cer minuntiozitate si exactitate, dar adesea complicati inutil lucrurile.


Calitati


1. altruism
2. modestie
3. perfectiune
4. cinste
5. eficienta

Defecte

1. nerecunostinta
2. spirit tiranic
3. ipohondrie
4. manie
5. insensibilitateBalantaSemnul reprezinta echilibrul si armonia pe care le cautati mai intai in dvs. insiva, apoi in restul lumii. Va entuziasmati prea usor fata de prieteni si va simtiti adesea exploatat din pricin! a fricii ca nu care cumva sa nu fiti pe placul tuturor. Capacitatea dvs. de a fi obiectiv inseamna ca va descurcati in situatii dificile.

Calitati


1. minte limpede
2. tact si diplomatie
3. intelegent
4. rationamente de exceptie
5. prietenos

Defecte


1. razbunator
2. prea vorbaret
3. dependenta de altii
4. imaturitate
5. superficialitateScorpion


Puterea semnului dvs. sta in capacitatea de a-i influenta pe altii. Puteti construi, dar, in egala masura, puteti si distruge. Ca sa aveti cu adevarat satisfactia muncii, trebuie sa vi se exploateze toate resursele. Pentru dvs. nu exista jumatati de masura si odata ce va atasati nu acceptati cu usurinta sa abandonati.

Calitati

1. constructiv
2. loialitate
3. caritate
4. constiinciozita! te
5. hotarare

Defecte


1. dispretul altora
2. instabilitatea starilor de spirit
3. posesivitate
4. lacomie
5. inconsistentaSagetator


Scopul dvs este cresterea continua a cunostinte! lor. Trebuie insa sa invatati sa faceti diferenta intre nevoi si dorinte. Profitati de ce va ofera viata si nu asteptati niciodata ca timpul sa va rezolve problemele. Dorinta de a acumula noi experiente va face adesea sa nu vedeti cel mai potrivit si simplu mod de a actiona. Jupiter , planeta dvs. calauzitoare, simbolizeaza intelepciunea; tocmai de aceea, cea mai potrivita meserie pentru dvs. este cea de profesor.

Calitati

1. generozitate
2. onestitate
3. clarviziune
4. entuziasm
5. intelepciune
Defecte

1. superficialitate
2. nerabdare
3.dorinta de a judeca actiunile altora
4. greu de multumit
5. intolerantaCapricornFoarte conservator, va place sa pastrati traditiile. Adesea, de abia in a doua jumatate a vietii vi se intampla sa deveniti mai increzatori in dvs. si atunci vine si succesul. Prudenta excesiva nu este de folos in dragoste. Familia este cel mai important lucru pentru sufleul dvs sensibil, dar poate fi foarte greu sa gasiti un partener gata sa va impartaseasca devotamentul. Inainte de a va apuca de o treaba va place sa o examinati din toate unghiurile. Aveti aptitudini pentru o gramada larga de profesii, de la functionar la muzician.

Calitati


1. abilitate
2. constincioazitate
3. prudenta
4. oportunism!
5. simt al umorului


Defecte


1. autoritate excesiva
2. grosolanie
3. greoi in actiune
4. raceala
5. inflexibilitateVarsator


Menirea dvs este sa faceti lumea mai buna. Desi incercati sa fiti un judecator drept, trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca nu toti oamenii sunt egali. Fiti mai flexibil si recunoasteti ca ceea ce credeti dvs astazi ca este un adevar absolut, maine s-ar putea dovedi o mare eroare. Munciti bine in colectiv si nu va lasati intimidati de autoritati. Un politician tipic, sunteti in largul dvs. daca aveti de sustinut o cauza.

Calitati


1. dorinta de progres
2. minte limpede
3. imaginatie
4. talent
5. toleranta

Defecte


1. suspiciune
2. raceala
3. pretentii exagerate
4. ingaduinta dispretuitoare
5. rigiditatePesti


Cadeti adesea victima a dilemei dintre a va ajuta pe dvs insiva sau pe altii. Calea spre implinire este folosirea imaginatiei. Sunteti un actor innascut si preluati cu usurinta starile de spirit ale altora. Sensibilitatea naturala va ajuta sa reusiti in tot ceea ce intreprindeti.

Calitati


1. altruism
2. inteligenta
3. sensibilitate
4. inspiratie
5. loialitate
Defecte


1. lipsa de scrupule
2. nerabdare
3. pesimism
4. nu stiti sa pierdeti
5. sarcasmGoogle


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine