esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


De sute de mii de ani, in interiorul Pamantului exista o civilizatie extrem de avansata

Edward Snowden: De sute de mii de ani, in interiorul Pamantului exista o civilizatie extrem de avansataUn fost agent NSA, Edward Snowden, sustinea ca agentia americana ascunde faptul ca Soarele trece prin mai multe schimbari majore, care se vor resimti si pe Terra abia in septembrie, cand se poate produce o Apocalipsa.


Aceasta este una dintre informatiile socante pe care fostul agent american le-a facut publice pentru a demonstra ce fel de secrete sunt ascunse de catre sistemul american.


Pe langa faptul ca omenirea ar putea fi lovita de Apocalipsa, exista numeroase secrete care in alte conditii nu ar fi ajuns niciodata la cunostinta opiniei publice. Unul dintre ele se refera la problema extraterestrilor si farfuriilor zburatoare care sunt zarite in fiecare zi in diferite locuri de pe glob.


Povestea OZN-urilor nu a fost niciodata recunoscuta de catre guvernul american sau specialistii NASA, care au sustinut intotdeauna fie ca este vorba despre o iluzie optica sau pur si simplu de niste simple baloane meteorologice care isi indeplinesc misiunea in atmosfera. Snowden declara ca atunci cand a lucrat in cadrul NSA a intrat in posesia unor documente marca “top secret”, in care era explicata povestea acestor OZN-uri pe larg.


De fapt, farfuriile zburatoare apartin unei civilizatii intraterestre, adica care traieste in interiorul Terrei, dar care detine numeroase colonii si in interiorul altor planete din sistemul nostru solar. Aceasta civilizatie a trait in trecutul indepartat pe Pamant, dar din cauza schimbarilor dramatice prin care a trecut planeta noastra, a ales sa-si continue viata in interiorul planetei. Acolo exista numeroase baze ale acestei civilizatii intraterestre.


“Chiar daca pare greu de crezut, in interiorul planetei noastre exista o civilizatie extrem de avansata din punct de vedere tehnologic, care isi duce existenta de zeci de mii de ani. OZN-urile sunt aparatele lor de zbor cu care calatoresc prin diverse locuri din Univers. Aceste fiinte sunt extromofile, adica pot trai in conditii extrem de aprige si in acest fel s-au adaptat sa traiasca in interiorul planetei, loc unde schimbarile majore nu se petrec atat de des precum la exteriorul ei.“, a declarat Edward Snowden.


Guvernul american, in frunte cu presedintele in functie, primesc saptamanal rapoarte cu privire la activitatea acestor fiinte intraterestre. S-a pus de mai multe ori problema de a intra in razboi cu locuitorii din adancurile Terrei, dar ecartul dintre nivelul tehnologic actual al omului si cel al acestor creaturi este unul imens. Nu am fi putut niciodata castiga un razboi cu civilizatia intraterestra si am fi riscat ca exteriorul planetei sa fie distrus pentru totdeauna.


“Civilizatia bizara se proclama stapana planetei si nu au niciun gand sa empatizeze cu oamenii pentru ca noi suntem precum niste furnici pentru ei“, a mai declarat Edward Snowden.


Omul este la inceputurile evolutiei tehnologice, in timp ce intraterestrii sunt fiinte avansate si civilizatia lor are o vechime de sute de mii de ani sau poate milioane. Probabil ca in viitorul indepartat, atunci cand omul va constientiza calea evolutiei, comunicarea cu aceasta civilizatie va fi posibila.

din revista
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine