esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


SUB-PERSONALITATEA EGOULUI

SUB-PERSONALITATEA EGOULUIDe la Saint Germain

(Aprile 2009, prin Alexandra Mahlimay si Dan Bennack).Majoritatea oamenilor se identifica cu ego-ul lor, sau cu personalitatile lor, si mai putin cu aspectele inalte ale Fiintei lor, cum ar fi Sufletul sau Sinele Dumnezeu. Asta este sursa suferintei si confuziei in vietile lor. Ego-ul nu sunteti voi, si nu are viata independenta pe cont propriu. Ego-ul este o neintelegere profunda a cine sunteti voi cu adevarat care dateaza cu mult inainte de a pasi pe Pamant. In miezul sau, ego-ul este convins ca voi ati devenit separati de Dumnezeu, la putin timp dupa creatie. El crede ca Dumnezeu a incetat sa va mai iubeasca si apoi v-a abandonat, pentru ca ati facut ce ati dorit sa faceti in viata, si nu ce a asteptat Dumnezeu de la voi. Ego-ul crede ca Dumnezeu va pedepseste pentru asta acum pentru ca ati abuzat de liberul arbitru care v-a fost oferit si ati violat Vointa lui Dumnezeu referitoare la Creatie.


Va garantez ca Dumnezeu nu a plecat niciodata de langa voi. Iubirea lui Dumnezeu este intotdeauna acolo pentru voi pentru ca voi sunteti incarnarea sa vie. Iar credinta voastra ca ati nesocotit Vointa lui Dumnezeu nu are niciun temei. Este imposibil pentru voi sa interferati cu Vointa lui Dumnezeu, pentru ca VOI SUNTETI Vointa lui Dumnezeu pentru Creatie. Voi, si intreaga umanitate, sunteti cercetasii creatori ai lui Dumnezeu in Univers. Credinta voastra ca ati fi facut altceva, nu este nimic decat neantelegerea voastra despre felul in care functioneaza co-crearea impreuna cu Dumnezeu. Chiar si asa, aceasta neintelegere a oferit un teren fertil pentru aparitia ego-ului. Ego-ul s-a nascut in momentul in care v-ati imaginat pentru prima data si ati acceptat in mintea voastra, ca Dumnezeu v-a abandonat. In acea secunda, a aparut ego-ul care v-a promis sa va fie prieten si sprijin, daca ii veti asculta supusi indrumarile lui. Ego-ul v-a spus ca va va arata cum sa supravietuiti intr-o lume fara iubirea lui Dumnezeu, intr-o lume in care va poate lipsi ceea ce aveti nevoie si unde ceea ce deja aveti v-ar putea fi luat de catre ceilalti. Dar, pentru ca tezele ego-ului despre iubirea lui Dumnezeu au fost gresite, nimic din ceea ce v-a oferit nu a fost corect. Ca o consecinta, promisiunea sa de a va ajuta v-a sabotat eforturile de a fi fericiti in final. Cum s-a oferit ego-ul sa va ajute? Pentru a va asista, ego-ul a creat o varietate de personalitati cu care sa va confruntati.


Aceste personalitati sau sub-personalitati, sunt puncte psihologice de vedere pe care voi vi le asumati, si care incearca sa va protejeze de orice este infricosator, de orice este perceput ca fiind lipsa in jurul vostru, sau de orice sursa de iubire care credeti ca v-a abandonat. Ei au promis sa va asiste, asigurandu-va ca lumea este, in primul ramd, un loc infricosator si spunandu-va ca voi sunteti in pericol de a pierde ceea ce era mai de valoare pentru voi, cat timp sunteti aici.In aceasta viata, ego-ul vostru, cu anturajul sau de sub-personalitati, a inceput sa-si aminteasca prima data cand s-a simtit neiubit sau abandonat. Pentru multi, asta s-a intamplat in copilarie. Atunci, ati experimentat o intrerupere a curgerii iubirii dintre voi si parintii vostri, dintre voi si altcineva in care ati avut incredere. Poate ati spus ceva sau ati facut ceva care nu s-a potrivit cu parerea lor, motiv pentru care nu v-au mai acreditat cu incredere. Voi v-ati simtit prost fata de voi; v-ati asumat responsabilitatea pentru ca lucrurile au sfarsit prost in relatia cu parintii. Ati incercat, ulterior, sa faceti ceva pentru a indrepta lucrurile. Ati sfarsit prin a va inerioriza aceasta imagine de neiubit a voastra si ati acceptat-o ca fiind adevarata identitate a voastra. Din acel moment inainte, acea imagine interiorizata a actionat ca o sub-personalitate. Ea reapare in viata voastra de fiecare data cand va intalniti cu circumstante similare.


Este acolo pentru a va aminti ca voi nu meritati sa fiti iubiti pentru ca ati actionat contrar dorintelor altuia. Va ingrozeste perspectiva ca veti fi abandonati de catre aceasta persoana si apoi va va spune ca trebuie sa faceti ceva, in ciuda lipsei voastre de speranta in acea situatie. Aceasta frica este similara cu socul pe care l-ati experimentat cand ati crezut prima data ca ati fost abandonat de catre Dumnezeu, care nu poate decat sa aiba consecinte asupra intregii voastre vieti actuale.

Pentru a risipi iluziile sub-personalitatilor mintii voastre, trebuie in primul rand sa va reproclamati constientizarea a CINE SUNTETI CU ADEVARAT. Trebuie sa va amintiti ca Voi sunteti Dumnezeu deasemenea si sa rechemati acest adevar, de fiecare data cand sunteti inclinati sa va indoiti de el. Procedand in aces mod, veti desface minciunile acestor false persoane care au fost plantate in mintea voastra de catre ego si veti regasi iubirea si vindecarea pe care o doriti. Exista numai doua trepte pentru asta.


Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa incetati sa va mai luptati cu voi insiva. De fiecare data cand va luptati cu iluzia ca nu reprezentati nimic, nu faceti decat sa o faceti si mai reala in mintea voastra. Intelegeti ca de fiecare data cand va permiteti sa purtati rusinea, vina care a motivat crearea unei sub-personalitati, voi de fapt, confirmati ca aceasta sub-personalitate reprezinta cine sunteti voi.


NU este asa ! Voi trebuie sa iesiti din acest cerc al frustrarilor. Puteti provoca sfarsitul iluziei printr-o simpla autoproclamare : ''EU SUNT PERFECT INTREG SI INTREG IUBIT, VALOROS SI COMPLET''. Acesta este al doilea pas pe care trebuie sa-l faceti si el va va vindeca mintea de neadevar. Procedand astfel, veti invita aceste sub-personalitati incapatanate sa se recunoasca in lumina adevarului ; oferiti-le iubire voastra si ELIBERATI-LE ! Traiti aceast proces cat mai intens si fiti convinsi ca totul se va incheia cu bine. Ancorati-va ferm in amintirea ca Voi sunteti fiinte divine create de Dumnezeu si, apoi, traiti-va viata cu incredere si fericire.


Cunoasteti ca voi sunteti total sustinuti in acest demers si profund iubiti de Dumnezeu. Sursa:www.joyandclarity.com

(C.M.)
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine