esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Sybra de pe Sirius

Sybra de pe Sirius(4 mai 2012; channeler AuroRa Le)Salutari, preaiubitilor! Sunt Sybra de pe Sirius, Batranul Consiliul al Razei Venus şi Mesager al Luminii, in serviciul Mamei Divine.


Astazi ma separ de doamnele din Consiliu pentru a vorbi cu voi dintr-o alta ipostaza si anume, ca ofiter si reprezentanta a Federatiei Galactice a Luminii. Mesajul pe care-l aduc din insarcinarea fratilor mei, este simplu şi la obiect, asa cum prefer s-o fac de fiecare data.


Eclipsa de soare. În aceasta zi incepe era unei schimbari fara precedent. Da, dragilor, este vorba de schimbarea pe care ati dorit-o din totdeauna si pentru care v-ati rugat atat de mult timp. Va asiguram ca ruga voastra a fost auzita. Retineti ziua de 5 mai 2012 si respectati-i semnificatia si insemnatatea.


Evenimentul coincide cu momentul aparitiei pe cerul vostru a "Superlunii"
Gandiţi-va ce se intampla cand se produc aceste evenimente.


Eclipsele anului 2012 vor fi unele deosebite, ca semnificatie, deoarece ele vor fi prilejuri ca anumite fluxuri de lumina, cu frecvente dintr-un anumit spectru de interes, modulat cu coduri pregatite si necesare perioadei finale a ciclului cosmic, sa fie trimise pe Pamant.


Succesiunea de eclipse din acest an, completata cu apropierea maxima a satelitului vostru natural de Pamant, din 5 mai, va favoriza mult procesul de ascensionare in care va aflati voi si planeta voastra.


S-a scris foarte mult despre puterea şi frumuseţea energiilor care va sunt trimise in aceasta perioada de tranzitie spre o dimensiune superioara. Ele transporta o mulţime de cadouri pentru omenire: modificarea si extinderea ADN, trecerea la structura de cristal, eradicarea bolilor, rafinarea corpului uman, diminuarea opacitatii dintre dimensiuni, cresterea constiintei si constientei, calatorii interdimensionale etc., toate fiind consecinte ale cresterii luminii divine din voi, si indepartarii de zona grea a intunericului.


Dar energiile care vin la voi nu vor fi percepute ca fiind binefacatoare pentru toate fiintele umane. Pentru unii, acest „medicament” va fi prea puternic si greu, sau imposibil, de tolerat de corpul lor slabit (spiritual) si plin de intuneric. Comparati situatia cu cea in care cineva a fost infometat o lunga perioada de timp dupa care, brusc, incepe sa-si umple stomacul cu bunatati din abundenta si in scurt timp. Șocul supra-alimentarii va fi drastic si, pentru unii, fatal. Întelegeti ce vreau sa spun?


Noua energie va fi tolerata si absorbita diferit de fiintele umane, asimilarea ei depinzand de cat de bine este pregatita fiinta sa le primeasca.


Darurile care se primesc au nevoie de o incinta curata si aerisita, nu de spatii in care sunt depozitate vechituri fetide.Va revine voua, suflete luminate, sarcina de a-i ajuta sa faca ordine si curatenie, sa arunce din ei tot ceea ce nu le mai este folositor. Cu o conditie: sa ceara si sa accepte. Cei care nu vor vrea sa primeasca lumina, au tot timpul din lume sa se mai gandeasca, sa se convinga. Nimeni nu-i va forta, caci liberul lor arbitru va fi totdeauna respectat. Sigur, va veni un timp cand se vor trezi si vor dori sa se ridice spre lumina. Cand? Asta este treaba lor, nu a voastra.În perioada aceasta, in care are loc marea curatenie, si in care haosul pare a fi pus stapanire pe tot, multe suflete vor intra in deriva, multe vor cauta malul, pentru a se salva. Starea aceasta va crea multa frica, multa ingrijorare pentru propria soarta dar si pentru cea a celor dragi. Aceste suflete vor avea nevoie de ajutor si incurajare. Fara a va compromite inaintarea, incercati sa-i ajutati sa se salveze! Voi o puteti face, in primul rand pentru ca ati depasit starea de frica, de panica, dar si pentru ca sunteti mult mai bine pregatiti pentru a infrunta furtuna.


Nimeni dintre cei care au ales sa ignore semnalele de avertizare si au actionat impotriva legilor imuabile ale lui Dumnezeu, din interese meschine, nu va scapa neatins de evenimentele care se anunta. Voi trebuie sa le aratati calea, fara a le impune s-o urmeze. Tratati toata creatia cu iubire, intelegere si compasiune.


Noi, Federatia Galactica a Luminii, şi Consiliile, cautam sa ne facem cunoscuta prezenta in proximitatea voastra, prin monitorizarea evenimentelor si anuntarea lor in timp util, pentru ca voua sa va fie mai usor sa actionati eficient. Colaboram bine cu echipele noastre de la sol, care depun o munca sustinuta in aceasta perioada de importanta majora pentru umanitate si pentru Gaia.


Știm ca intunericul a fost oprit sa mai prolifereze pe planeta voastra. Nu mai este loc pentru fortele intunericului, unde ar putea sa se mai ascunda. Șansa intunecatilor de a mai ramane este zero. Prea mult i-au inselat pe cei de buna credinta, pentru a li se mai accepta cererile de amanare.


De la nivelul la care ne aflam, si cu posibilitatile noastre, vedem cum inainteaza lumina pe intregul Pamant, cum energiile divine pun stapanire pe intregul sistem si cum intunecatii cauta cu disperare o scapare.

Noi suntem aici, langa voi si avem grija ca totul sa se desfasoare conform Planului Divin. Pacea sa fie cu voi!

SURSA: theangeldiaries.org


Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine