esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Afirmatii pentru taierea legaturilor psihice

ARHANGHELUL MIHAILAfirmatii pentru taierea legaturilor psihice
Sunt Mihail.
O persoana a intrebat astazi ce se poate face pentru a putea dezlega conexiunile nedorite create intre oameni.
Conexiuni prin care energia curge inainte si inapoi.


Taierea legaturilor psihice este una din slujirile mele fata de umanitate. Este un serviciu pe care il ofer cu mare bucurie si placere.


Cind ceri taierea tuturor legaturilor psihice trebuie sa stiti ca aceste legaturi sunt strans legate intre ele si ca fiecare in parte te leaga de evenimente, timpuri si locuri trecute.


!Cind afirmi ca vrei ca toate legaturile psihice sa fie taiate. Toate vor fi taiate. Este inutil sa ceri ca numai anumite legaturi sa fie taiate iar celelalte sa ramana intacte.


Prin lucrarea pe care eu o fac,toate legaturile psihice pe care le-ai putea avea cu anumite persoane
vor fi taiate.


Aceasta te va elibera de sub legea cauzei si efectului si a legii karmei.Taierea tuturor legaturilor psihice te va elibera de oameni individuali,grupuri de oameni, locuri, tari.
Te va elibera de efecte care isi au cauza in vieti trecute.
Te poate elibera de toate efectele nedorite ale actiunilor si gandurilor tale din toate vietile tale anterioare.
Ceea ce pot sa va ofer este LIBERTATEA caci este ceea ce toti meritati.Cum este aceasta lucrare savarsita?
O savarsesc cu sabia mea caci eu sunt Arhanghelul Mihail,iar sabia mea este de culoarea albastru electric.
Ma puteti imagina ca pe un cavaler medieval imbracat in armura, care in loc sa fie argintie emanand lumina alba - este albastra electric, emanand lumina albastra-electric.Pot sa savarsesc lucrarea oricand simtiti ca va este necesar.
Trebuie numai sa afirmi ca vrei ca aceasta lucrare sa fie facuta in numele vostru (TAU).
Daca nu faci afirmatia ca vrei acest serviciu- eu nu voi interveni pentru ca nu am invoire de la Stapanii Karmei si de la alte puteri ceresti ca sa intervin in viata voastra fara a fi invitat.Astept ca voi sa ma invitati sa intervin in vietile voastre intr-un mod pozitiv, Pot nu numai sa tai legaturile psihice care te tin legat ci si sa va protejez cu COLOANE DE LUMINA COSMICA
Aceasta protectie va va feri de tot ce nu este al luminii si tot ce nu lucreaza in concordanta cu vointa divina.Sunt momente in cursul unei zile, fie ca sunteti treji sau dormind, cand puteti utiliza aceasta protectie a coloanei de lumina.
Aceasta inseamna ca puteti trai in interiorul acestui tub de protectie care isi are originile in Dumnezeu Însusi.Cum ceri acest serviciu?
Nu este greu pentru ca Arhanghelul Mihail este mereu disponibil celor care au nevoie de ajutorul sau.
Nu este deloc vorba de a apela la serviciile preotilor, a fi religios, ceremonial sau pios.
Este numai nevoie de o simpla cerere, de o afirmatie.E necesar sa afirmi ca doresti ca Arhanghel Mihail sa iti taie toate legaturile psihice pe care le ai cu persoane incarnate sau desancarnate.Trebuie sa stii ca orice relatie pe care ai avut-o, toate schimburile de energie cu fiinte din lumea aceasta sau din lumea de dincolo au creat fire invizibile care te leaga de acele fiinte cu care ai interactionat.Aceste fire sunt ca niste conducte ale energiei Karmei care astfel se revarsa din trecut in viata ta actuala.
Aceste fire psihice va fac sa deveniti propriile voastre victime.
Victime ale propriilor voastre actiuni, vorbe, a propriilor voastre fapte.
A devenit posibil acum ca sa preschimbati aceste energii in energia luminii spirituale, energia iubirii.Poti gandi: „Nu am fost niciodata rau” si asa poate fi, nu ai facut niciodata fapte rele. Ţine cont ca nu exista asa ceva ca bun sau rau si nici judecata a ceea ce este bun sau rau pentru ca prin compasiune si iubire nu exista nimic altceva decat „a fi”.


Trebuie deasemenea sa intelegeti ca multi dintre voi ati facut in vieti precedente fapte bune, prin care v-ati pus in serviciul umanitatii si credeti, voi, ati acumulat karma buna in loc de karma rea.
Eu va marturisesc ca tot ceea ce reprezinta KARMA este o incarcatura nedorita ca orice reprezinta karma trebuie echilibrat (anihilat).Solutia la karma este
TAIEREA LEGATURILOR PSIHICE CU TRECUTUL
ceea ce este foarte simplu.Afirma:

„Arhanghel Mihail, afirm ca doresc ca tu
sa tai toate legaturile mele psihice
cu toate fiintele umane, atat incarnate cit si desancarnate”.

Multi vor simti ca nu vor sa-si taie legaturile psihice cu fiinta iubita, cu sotul sau sotia, copii si familie.
Dragostea trebuie sa fie neconditionata, pentru ca daca dragostea ta este neconditionata, ea nu are nevoie de legaturi psihice cu cei dragi pentru ca legaturile psihice te ataseaza nu te elibereaza.FII NUMAI CONVINS CA IUBIREA EXISTA.Nu poti pune conditii in iubire ca spre exemplu:
„Daca faci asta pentru mine, eu am sa te iubesc”.
Dragostea adevarata este neconditionata, prin urmare nu conteaza daca esti legat psihic sau nu.


A venit timpul libertatii, a venit vremea ca tu sa iti asumi propira putere cu fermitate si candoare, cu compasiune.
!Nu iti da puterea ta altuia, nici celor dragi tie, nici sotiei, nici sotului sau familiei,preotilor sau altor sisteme de control.
Fa-ti datoria acolo unde esti cu raspundere, dar fa-o cu compasiune si dragoste neconditionata.Repeta dupa mine


„Arhanghele Mihail,
AFIRM
ca vreau ca tu sa tai toate legaturile mele psihicecu toate fiintele umane atat incarnate cat si desancarnate”.Folosind aceasta afirmatie, ea te face LIBER.Tu insuti vei simti o usurare atunci cand o vei folosi.
E ca si cum ai fi purtat pantofii grei de ciment pentru multa vreme iar acum te simti eliberat. Pantofii grei de ciment te-au tinut legat de energiile karmei tale. Acum ca ai cerut taierea legaturilor psihice te simti usor, fericit si liber.Pentru multi oameni este dificil ca sa-si pastreze acel nivel de constiinta care ii fereste de a mai crea noi legaturi psihice.
Nu spun aceasta ca sa va critic ci doar ca sa va indemn sa folositi aceasta afirmatie in fiecare seara inainte de culcare.Afirmarea taierii legaturilor psihice spusa zilnic va va ajuta sa dobanditi libertate, libertatea de spirit.Un alt lucru pe care vreau sa vi-l daruiesc este STALPUL DE LUMINA.
Din nou va repet ca este foarte usor sa-l obtineti.
Doar trebuie sa afirmati Arhanghele Mihail, afirm ca doresc un stalp de lumina.Sa stiti ca pana cand nu afirmati ca doriti ajutorul nostru,
noi nu avem voie sa intervenim asupra cursului vietii voastre.Dupa ce ai facut aceste doua afirmatii in diferite ocazii noi vom intelege ca ne dati voie sa intervenim si atunci totul se va face automat doar spunand:MIHAIL STALP DE LUMINA
si veti avea stalpul de lumina.E de la sine inteles ca nu fac aceasta lucrare de unul singur. Am la dispozitia mea o armata de ingeri de lumina. Ei au fost destinati ca sa ma ajute inca din momentul creatiei asa cum eu am fost destinat de catre creator ca sa fiu protectorul tuturor raselor umane.Nici nu se poate pune problema ca ma poti deranja :
Nu-l pot bate la cap pe Mihail care poate este satul de nenumaratele cereri ale mele zilnice pentru protectie.
Credeti-ma ca ma bucura sa va vad lucrand pentru sinele vostru spiritual, iar somnul si odihna sunt ultimile lucruri de care aveam nevoie.Daca ai probleme cu somnul, din cauza cosmarelor sau alte interferente in timpul somnului, daca esti confruntat cu influente venind de la acei frati ai nostri, care au trecut de partea intunericului sau de la fiinte extraterestre care nu servesc lumina, poti sa ma chemi ca sa te apar in orice situatie ai fi, oricat de periculoasa.Este un lucru pe care vreau sa-l clarific.
Multi oameni vorbesc de frati si surori veniti din spatiu, de extraterestri.
Dragii mei prieteni, inainte de a te apropia sau urca pe orice nava spatiala materializata INTREABA-i pe ocupantii ei daca
LUCREAZA CU LUMINA si daca SUNT UNA CU LUMINA.Insistati ca sa vi se raspunda la aceste intrebari pentru ca daca ei lucreaza cu lumina ei vor raspunde numaidecat:
Sunt una cu lumina.


Daca ei nu lucreaza cu lumina le va fi imposibil sa foloseasca aceste cuvinte pentru ca !atunci cand faci afirmatia
SUNT UNA CU LUMINA, ESTI LUMINA.


Ei se pot eschiva spunand „Nu poti vedea ca sunt lumina?" sau sa incerce alte strategii.


Este posibil ca ei sa se deghizeze aparand ca si fratii nostrii de lumina.
Daca nu iti raspund curat „Sunt al luminii” sau „Sunt una cu lumina”,atunci cheama-ma pe mine si legiunile mele ingeresti si
vei avea protectie totala.


Fratii intunecati nu vor putea face altceva decat sa plece.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine