esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Taurul si alte zodii

Taur--BerbecCand Berbecul si Taurul se intalnesc, relatia lor este o uniunea naturala de iubire, reprezentata de Taur si de pasiune, reprezentata de Berbec. Aceasta relatie reprezinta echilibru. Berbecul vrea sa o ia mai repede in opozitie cu Taurul. O relatie Berbec-Taur poate fi o experienta utila pentru amandoi.
Taurul este senzual, rabdator si bland. Berbecul este atras de senzualitatea Taururlui, iar Taurul poate fi sprijinul Berbecului, mereu stabil si loial.


De la Berbec Taurul poate invata sa castige vigilenta in a-si asuma riscurile care conduc la adevarata fericire in viata. Taurul este mai rezervat si mai practic, in timp ce Berbecul este impulsiv si increzator. Fiecare dintre semne este in echilibru cu celalalt -- fiecare poate invata de la celalalt. Uneori Berbecul il poate impinge pe Taur sa ia decezii pripite, dar Taurul il poate calma usor pe Berbec si il poate convinge sa incetineasca putin. Berbecul aduce bucurie in relatie, in timp ce Taurul aduce siguranta si romantism.


Berbecul este condus de Marte si Taurul de Venus. Imbinarea acestor doua semne duce la iubire si pasiune. Ambele simboluri sunt universal acceptate ca masculin si feminin, asa ca relatia se afla intr-un bun echilibru. Berbecul este un semn de foc, iar Taurul este unul de pamant. Berbecul vrea sa-si schimbe propriul destin, in timp ce Taurul doreste securitate si stabilitate. Uneori Taurul poate fi posesiv, lucru care-l poate enerva pe Berbec. Cand Taurul va intelege ca relatia lor este puternica, va accepta mai usor nevoia de libertate a Berbecului. Acesta din urma trebuie sa-l asigure pe Taur ca este iubit si important. In aceasta relatie Berbecul nu va face cum va dori el, indiferent ce metoda va adopta. Taurul este un semn fix, care nu se schimba, asa ca Berbecul trebuie sa inteleaga acest aspect al Taurului. Ambele semne vor sa conduca in aceasta relatie, asa ca, inca o data, compromisul este important. Berbecul poate invata sa gandeasca de doua ori inainte sa actioneze, iar Taurul sa fie mai spontan si sa descopere ca exista foarte multe lucruri frumoase in viata.


Cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Taur este natura pasionala a relatiei. Acesta este un excelent echilibru intre feminin si masculin, intre impulsivitate si hotarare. Contrastul dintre aceste doua personalitati si abilitatea lor de daruire reciproca face ca relatia lor sa fie una speciala.


Taur--Taur


Cand Taurii se intalnesc, vor forma o relatie foarte stabila. Va fi o relatie sigura si confortabila, ambilor parteneri placandu-le sa se rasfete reciproc. Taurul poate respecta dorinta partenerului pentru micile placeri, pentru ca sunt constienti de propriile nevoi. Ambii parteneri sunt sarmanti si plini de gratie, dar foarte incapatanati. Este important pentru ei sa realizeze importanta relatiei pentru a nu o strica din cauza incapatanarii.


Taurii sunt binecuvantati cu mare devotament si putere de munca. Desi pot avea perioade in care sar din floare in floare, cand se stabilizeaza isi pun toata concentrarea in reusita relatiei. Relatia Taur-Taur este cea mai posesiva dintre toate relatiile. Nimic nu poate supara un Taur mai mult decat neloialitatea.


Taurul este condus de Venus. Cand cei doi influentati de energia lui Venus se intalnesc, de cele mei multe ori este dragoste la prima vedere. Ambii partneri sunt iubitori si romantici si nu se plictisesc niciodata unul de celalalt. Sunt de asemnea foarte senzuali. Siguranta emotionala este faorte importanta pentru ei. Din cand sunt lenesi, dar in general lucreaza mult pentru a vea o viata plina de lux.


Taurul este un semn de pamant. Acestor parteneri le place foarte mult frumosul. Semnele de pamant reprezinta posesiile, iar Taurii se inconjoara de lucruri frumoasa (case frumoase, masini scumpe, piese de arta). Dorinta de siguranta financiara face ca perechea Taur-Taur sa auba foarte multa ambitie pentru a obtine exact ceea ce-si doresc.


Taurul este un semn fix. Din aceasta cauza partenerii persevereaza pentru a obtine ceea ce vor. Cand au un plan se vor tine de el pana cand ajung la rezultate. Amandoi urasc schimbarea, dorind ca relatia sa fie stabila. Daca au idei diferite, relatia lor poate fi un permanent conflict. Daca inteleg ca trebuie sa lucreze impreuna, orice e posibil pentru ei.


Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Taur este incredibila loialitate pe care o au. Aceasta este o relatie puternica, stabila si sigura. Dragostea pe care o au pentru romantism si confort face ca acest cuplu sa fie foarte devotat.


Taur--Gemeni


Cand Taurul si Gemenii se intalnesc trebuie sa-si acorde niste timp pentru a intelege dinaminca relatiei. Ambii parteneri au multe sa-si ofere. Simbolul Gemenilor sunt fratii Gemeni si de aceea deseori ei pot avea gandiri contradictorii asupra aceleiasi probleme. Daca Taurul poate oferi unuia dintre Gemeni siguranta de care are nevoie si in acelasi timp sa-i ofere celuilalt libertatea, aceasta poate fi o relatie de durata. La inceputul relatiei Taurul poate dori prea multe pentru gusturile Gemenilor, dar daca Taurul este dispus sa astepte un timp, Gemenii se vor aseza intr-o relatie de incredere care o sa le placa amandurora.


Taurul si Gemenii au gandiri diferite asupra vietii. Taurul este pragmatic si Gemenii sunt intelectuali. Poate fi greu pentru Gemeni sa accepte faptul ca Taurul sta cu picioarele pe pamant. De asemenea poate fi greu pentru Taur sa accepte inconsistenta Gemenilor. Taurul ii poate ajuta pe Gemeni sa fie mai implicati in viata si sa treaca dincolo de suprafata ideilor. Gemenii pot ajuta Taurul sa-si adauge diversitate si distractie in viata.


Taurul este guvernat de planeta Venus si Gemenii de Mercur. Ambele planete sunt aproape de Soara asa ca, desi sunt diferite, se vor afla mereu in apropiere. Venus este fizica, caracterizata de romantism si senzualitate. Mercur reprezinta comunicarea si atat energie feminina cat si masculina - Gemenii pot lua forma pe care o vor. Taurul nu are nevoie sa fie uimit de stralucirea Gemenilor dar isi doreste un partener de incredere si senzual. Gemenii au o privire mai intelectuala dar se pricep la a intelege alte persoane; ei pot fi partenerul romantic si senzual pe care Taurul il iubeste.


Taurul este un semn de pamant si Gemenii sunt un semn de aer. Gemenii iau decizii bazandu-se pe intelect in timp ce Taurul este mai pragmatic. Taurul intreaba : "Cum ma va ajuta asta sa imi ating scopurile in viata ?" in timp ce Gemenii pur si simplu gasesc ceea ce ii intereseaza pe moment fara a avea un plan in minte. Conflictele pot aparea daca Taurul este prea posesiv sau daca Gemenii sunt prea detasati. Ambii parteneri trebuie sa inteleaga ca vad lumea in feluri diferite. Taurul poate fi prea incapatanat pentru gusturile Gemenilor in timp ce Gemenii pot fi prea inprevizibili pentru partenerul lor Taur. Atata timp cat Taurul intelege ca desi Gemenii mai flirteaza, relatia este inca importanta pentru ei, lucrurile vor merge bine. Cateodata Gemenii trebuie sa-si foloseasca flexibilitatea pentru a schimba hotararea partenerului.


Taurul are tendinta sa fie cu picioarele pe pamant si concentrat asupra unui singur proiect pe cand Gemenilor le place sa sara din floare in floare. Este usor pentru Gemeni sa devina interesati de proiectele Taurului. In schimb Taurul trebuie sa acorde Gemenilor independenta dupa care acestia tanjesc. Taurul poate duce la indeplinire ideile Gemenilor chiar daca acestia au trecut Peste ele; Gemenii pot arata Taurului ca flexibilitatea este cateodata mai buna decat hotararea acerba de a face lucrurile intr-un anumit fel.


Cel mai bun aspect al relatie Taur-Gemeni este siguranta pe care cei doi si-o pot oferi unul celuilalt odata ce Taurul permite Gemenilor sa ofere aceasta siguranta gratuit. Ambii parteneri pot invata sa priveasca lumea cu alti ochi cand se deschid unul in fata celuilalt. Atata timp cat comunica intre ei relatia lor va fi stabila si fericita.


Taur--Rac


Cand Taurul si Racul se alatura rezulta, in general, o combinatie buna. Sunt doua semne alaturate in zodiac si acest lucru tinde sa provoace o puternica intelegere reciproca. Acesti parteneri au multe in comun si amandoi iubesc siguranta: Taurul intr-un sens mai mult material, iar Racul intr-un sens mai mult emotional.


Relatia Taur-Rac poate fi una fericita, mai ales pentru ca amandurora le place siguranta. Amandurora le place sa aiba un camin fericit, o relatie puternica, posesii frumoase, mancare buna: tot confortul vietii de casa. Ei formeaza un cuplu la care tanjesc multe zodii, cu legaturi puternice si sunt orientati mai mult spre familie decat spre lumea din jurul lor. Problemele pot aparea cand Taurul nu cedeaza. Taurul trebuie sa inteleaga sensibilitatea Racului si Racul trebuie sa fie mai deschis in legatura cu nevoile sale si sa nu mai santajeze emotional Taurul.


Taurul este condus de Venus, iar Racul de Luna. Amandoua sunt corpuri celeste care emana energie feminina. Taurul are o natura onesta, deschisa care atrage Racul. Acesta din urma are obiceiul sa pastreze emotiile si sentimentele pentru sine. Racul este posesorul unei energii intense feminine, iar Taurul il poate ajuta sa-si canalizeze energia spre lucruri care merita. Luna este cea care afecteaza intr-un mod subtil viata, de aceea Racul este manipulativ. Racul are tendinte sentimentale si ambilor parteneri le place sa se bucure unul de altul decat sa aiba alte persoane in jur.


Taurul este un semn de pamant, iar Racul de apa. Ei formeaza o entitate compatibila din cauza apei si pamantului. Racul, ca semn de apa, poate hrani Taurul asa cum apa hraneste pamantul. In schimb Taurul are o viziune asupra vietii mult mai stabila decat Racul -- tot el este cel care il ajuta pe Rac sa-si stabilizeze sentimentele tumultoase. Taurul se poate satura de caracterul schimbator al Racului, iar acesta din urma poate considera ca Taurul este insensibil fata de sentimentele sale


Taurul este incapatanat si daca si-a format o opinie nu si-o va schimba, si-l fascineaza pe Rac prin faptul ca este foarte dedicat relatiei. Racul este cel care aduce noi idei pentru cuplu. Acest cuplu va functiona perfect daca Racul va genera idei si daca Taurul le va duce mai departe.


Cel mai bun aspect al relatiei este faptul ca formeaza o echipa solida, stabila si de incredere. Ambele semne simt nevoia sa depinda de cineva si sunt orientate spre o viata casnica. Dragostea lor pentru siguranta si camin fac o relatie familiala ideala.


Taur--Fecioara


Cand Taurul si Fecioara se intalnesc este o uniune a pragmatismelor innascute. Ambele semne sunt logice si cu picioarele pe pamant, foarte disciplinate si cu standarde ridicate. Taurul si Fecioara sunt sinceri si devotati unul altuia si ambii au un nivel ridicat de integritate. Ei se admira unul pe celalalt: fecioarei ii place puterea si devotamentul Taurului iar Taurului ii place mintea agera a fecioarei.


Aceasta este o relatie care poate avea nevoie de timp pentru a se dezvolta, dar va deveni mai puternica. Acesti parteneri pot fi materialisti deoarece ambii iubesc micile conforturi in viata, dar sunt foarte harnici. Conflictele pot aparea daca Fecioara este prea critica pentru Taur care trebuie sa inteleaga ca asta e natura ei si ca nu este un atac personal. Fecioarei poate sa nu-i placa latura incapatanata a Taurului dar poate invata sa fie intelegatoare si rabdatoare cu natura acestuia. In plus fecioarei ii place sa il multumeasca pe Taur - placerea de a servi a fecioarei se combina bine cu dragostea pentru lux a Taurului, impacandu-i pe amandoi.


Taurul este guvernat de Venus iar Fecioara de Mercur. Ambele planete sunt apropiate de Soare si desi sunt foarte diferite, vor fi mereu foarte apropiate. Venus este fizica, caracterizata de romantism si senzualitate, ambele importante pentru Taur. Mercur reprezinta comunicarea si datorita lui Fecioara poate lua orice forma isi doreste. Fecioara are un comportament mai intelectual dar se pricepe la a intelege alti oameni. De aceea ea poate invata se fie romantica si senzuala, cum o vrea Taurul. Nu vor exista prea multe certuri legate de cat de romantic sau de devotat este unul dintre parteneri.


Taurul si Fecioara sunt semne de pamant. Semnele de pamant iubesc posesiile si partenerii de obicei se inconjoara cu lucruri frumoase - casa frumoasa, arta, masini clasice. Alaturi de dorinta lor de a avea o siguranta financiara, dragostea pentru lux asigura motivatia ca cei doi sa lucreze din greu. In plus ei sunt o pereche practica si rareori au probleme cauzate de cheltuieli exagerate realizate de unul dintre parteneri.


Taurul are tendinta sa fie practic si concentrat asupra unui singur proiect. Fecioara este de asemenea practica dar ii place sa se concentreze pe mai multe idei in acelasi timp. Datorita curiozitatii naturale este usor pentru Fecioara sa devina interesata de proiectele Taurului. In schimb Taurul trebuie sa-i ofere fecioarei libertatea de a se bucura si de alte lucruri. Taurul se poate tine de ideile fecioarei si le poate face sa produca ceva chiar daca Fecioara a trecut mai departe; in schimb Fecioara ii poate arata Taurului ca o privire mai amanuntita asupra lucrurilor poate fi cateodata mai buna decat una unilaterala.


Cel mai bun aspect al relatie dintre Taur si Fecioara este devotamentul lor cand lucreaza pentru scopuri comune. Ambilor parteneri le place luxul si lucrurile frumoase si fecioarei ii place sa ajute Taurul sa-si atinga scopul. Interesele si dorintele comune ii face sa fie foarte compatibili.


Taur--Balanta


Cand Taurul si Balanta se intalnesc poate fi ca uniunea a doua jumatati care fac un intreg. Ambii cauta siguranta in relatie si impart un rafinament si o dragoste pentru arta, poezie si cultura. Pot munci impreuna armonios deoarece au aceleasi scopuri. Relatia poate incepe incet si la suprafata poate parea ca au putine interese comune, dar odata ce se vor intelege unul pe celalalt vor realiza ca exista mai multe lucruri in comun decat au crezut la inceput.


Atat Taurul cat si Balanta apreciaza resursele fizice si deseori le place sa colectioneze arta, bijuterii si sa mearga la teatru. Sentimentele si placerea sunt importante pentru amandoi si completeaza unul pe celalalt in multe feluri. Taurului ii place sarmul si diplomatia Balantei si abilitatea acesteia de a calma lucrurile daca acestea nu merg dupa cum vrea Taurul. Balanta apreciaza felul de a iubi al Taurului. In plus Balanta il poate ajuta pe acesta sa vada diferitele laturi ale unei situatii decat sa ia o decizie fara sa stie toate aspectele. Pe de alta parte Taurul poate ajuta Balanta sa scape de nehotararea notorie.


Atat Taurul cat si Balanta sunt guvernate de planeta Venus. Acesti parteneri iubesc frumosul, luxul, dragostea si romantismul. Balanta in special e caracterizata de echilibru si ambii parteneri au personalitati pline de sarm si o dorinta pentru armonie. Impreuna pot aduce altor oameni cultura si frumusete mai bine decat orice alt cuplu. De asemenea, datorita influentei lui Venus, ambii parteneri pot fi lenesi si snobi : Taurul bazat pe posesii si Balanta pe intelect.


Taurul este un semn de pamant si Balanta unul de aer. Balanta trece prin viata prin explorare intelectuala in timp ce Taurul este mai pragmatic. Taurul intreaba : "Cum ma va ajuta asta sa-mi ating scopurile in viata ?" in timp ce Balanta pur si simplu se concentreaza pe stimulii intelectuali practici sau nu. Cateodata poate fi dificil pentru acesti parteneri sa-l inteleaga pe celalalt. Confilctele pot aparea daca Taurul este prea posesiv sau daca Balanta pare a fi flirta prea mult. Ambii trebuie sa inteleaga ca vad lumea in moduri diferite.


Taurul n-o sa-si schimbe opinia si Balanta trebuie sa inteleaga aceasta tendinta de incapatanare; dar cu putina convingere blanda totul este posibil. Pe de alta parte lipsa de hotarare a Balantei il poate irita pe Taur. Dar Balanta poate vedea toate laturile unei probleme asa ca deseori e capabila sa accepte decizia Taurului atata timp cat acesta nu sustine ca metoda lui e singura de a rezolva problema. Daca Balanta este cea initiaza in relatie, atunci Taurul este cel care mentine.


Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Balanta este aprecierea comuna a frumusetii si culturii. Estetica este importanta pentru ambii parteneri si impart cu dragoste pentru lucrurile luxoase. Gusturile similare si modul lor de a iubi fac relatia aceasta plina de romantism si armonie.Cand cei doi se intalnesc rezulta o unire a doua zodii opuse. Ei formeaza un intreg, fiecare completand punctele slabe ale celuilalt. Ei simt o puternica atRactie unul fata de celalalt. Taurul si Scorpionul au foarte multe in comun, dar din cauza ca au personalitati foarte puternice, aceasta relatie poate fi fie una plina de pasiune, fie una plina de ura.


Taur--ScorpionTaurului si Scorpionului le place sa lucreze impreuna pentru a dobandi lucruri. Taurului ii place sa posede lucruri, iar Scorpionului as aiba putere. Ambele semne iubesc bogatia. Pe amandoi ii pasioneaza orice in legatura cu viata. Se comopleteaza reciproc pentru ca Taurul este mult mai preocupat de sine, in timp ce Scorpionul este mai putin egoist. Pe langa asta, Taurul este mult mai direct decat misteriosul Scorpion. Din cauza diferenteleor, ambele semne pot invata unul de la celalalt si pot invata sa faca compromisuri.


Taurul este condus de Venus, iar Scorpionul este condus de Marte si Pluto. Aceasta combinatie este foarte intensa datorita influentei lui Pluto. Unirea acestor persoane are foarte multe din relatia ideala -- iubirea lui Venus si pasiunea lui Marte. Venus inseamna frumusete si romantism, iar Marte inseamna pasiune. Scorpionul este intens, iar Taurul este atras de aceasta intensitate. In schimb, Scorpionul este atras de devotamentul Taurului.


Taurul este un semn de pamant, iar Scorpionul de apa. Scorpionul este un semn foarte profund. Taurul si Scorpionul sunt foarte loiali, un rezultat al dorintei lor de siguranta. Un lucru il au diferit -- Taurul este deschis, iar Scorpionul misterios. Scorpionul ii poate arata Taurului semnificatia profunda a lucrurilor, in timp ce Taurul poate invata Scorpionul multe lucruri care ii lipsesc acestuia.


Atat Scorpionul, cat si Taurul sunt semne fixe. Cand au un tel comun, nimic nu le sta in cale. Daca au pareri diferite, vor fi intr-un permanent conflict. Este foarte important pentru fiecare partener sa spuna celuilalt ce este important pentru ei, pentru a ajunge la un compromis. Cand Scorpionul invata sa aiba incredere in Taur si va intelege implicatiile unei relatii stabile, pot obtine orice.


Cel mai bun aspect al relatiei este puterea pe care o au ca echipa. Cand Scorpionul isi va da seama ca Taurul este implicat in relatie, legatura dintre ei poate inflori. Hotararea care este specifica amandurora face ca aceasta relatie sa fie una incredibila.


Taur--SagetatorCand Taurul si Sagetatorul se alatura, trebuie sa-si acorde timp pentru a invata unul despre altul. Ambii parteneri au de castigat unul de la celalalt. In timp ce Sagetatorul vrea varietate si noutate, Taurului ii plac siguranta si traditia. La inceputul relatiei Taurul doreste mai mult decat ii poate da Sagetatorul, dara daca Taurul este rabdator, Sagtetaorul va aprecia confortul si caldura aminului oferite de Taur.


Taurul si Sagetatorul privesc viata in mod diferit; Taurul este mai sedentar si practic, in timp ce Sagetatorul este un neobosit explorator. Poate fi greu pentru acesta din urma sa ajunga cu picioarele pe pamant asa cum o face Taurul. Este greu pentru Taur sa accepte nelinistea Sagetatorului. Taurul ofera Sagetatorului o baza sigura si-l ajuta sa isi urmeze visurile si ambitiile. Sagetatorul il ajuta pe Taur sa-si varieze interesele si sa se distreze mai mult.


Taurul este condus de Venus, iar Sagetatorul de Jupiter. Venus inseamna frumusete, iubire si lux. Jupiter reprezinta filozofie, dorinta de a invata, optimism, noroc si calatorii.Aceasta combinatie de frumusete si expansiune, de energie masculina si feminina face ca ei sa se admire si sa se sustina reciproc.


Taurul este un semn de pamant, iar Sagetatorul de foc. Sagetatorul vrea spatiu pentru miscare, in timp ce Taurul doreste securitate si stabilitate. Sagetatorul initiaza proiecte din pur impuls, in timp ce Taurul este mai practic. Desi acestor parteneri le vine foarte greu sa inteleaga natura fiecaruia, daca lucreaza impreuna formeaza o excelenta echipa -- totusi, sunt destule lucruri pe care le vad diferit. Au o singura solutie -- sa se asigure reciproc ca relatia este importanta.


Taurului ii place sa se concentreze asupra unui singur lucru, in timp ce Sagetatorului ii place varietatea si este motivat de alte lucruri (Sagetatorului ii place sa sara dintr-un priect in altul). Taurul trebuie sa-i dea Sagetatorului spatiu de a explora lucruri care nu sunt specifice cuplului. Taurul poate face ca ideile Sagetatorului sa aiba rezultate, chiar daca in acest timp Sagetatorul a trecut la pasul urmator. Sagetatorul ii poate arata Taurului ca flexibilitatea este uneori mai buna decat o carare sigura sau un tel fix.


Cel mai bun aspect al relatiei este perspectiva pe care o da fiecare celuilalt. Ei fac o echipa de afaceri minunata. Atata timp cat cumunica si sunt constienti de defectele celuilalt vor fi un cuplu grozav.


Taur--Capricorn


Cand Taurul si Capricornul se intalnesc se formeaza un parteneriat practic si sensibil. Ambii sunt logici si cu picioarele pe pamant, foarte disciplinati si cu standarde ridicate. Taurul apreciaza devotamentul Capricornului care la randul lui admira puterea Taurului. Aceasta relatie are o fundatie puternica bazata pe siguranta materiala si, in general, o privire realista asupra vietii. Ambii sunt de incredere si conservatori. Taurul poate invata pe Capricorn sa se relaxeze un pic si sa aprecieze roadele muncii. Capricornul il poate motiva pe Taur sa-si atinga scopurile si sa-si transforme visurile in realitate.


Taurul este guvernat de Venus si Capricornul este guvernat de Saturn. Venus este o energie feminina calda si saturn este o energie masculina rece. Venus este fizica, caracaterizata de romantism si senzualitate, ambele fiind importante pentru Taur. Saturn este caracterizat de munca si disciplina pentru atingerea scopurilor. Taurul ii va arata Capricornului cum sa beneficieze de o bine-meritata pauza din cand in cand si cum sa aprecize frumusetea si confortul. Capricornul il poate invata pe Taur cum sa fie mai disciplinat si cum sa-si atinga scopurile.


Atat Taurul cat si Capricornul sunt semne de pamant, de aceea ambii se bucura de posesiile materiale. Cei doi parteneri iubesc lucrurile frumoase - o casa frumoasa, haine de firma, masini luxoase. Alaturi de placerea derivata din eforturile tangibile, munca lor va asigura ca acest cuplu va trai foarte bine. In plus, sunt un cuplu foarte practic si rareori au probleme datorate zgarceniei sau generozitatii exagerate a unuia dintre ei.


Taurul este foarte hotarat si n-o sa-si schimbe decizia niciodata. Aceasta poate oferi Capricornului siguranta sentimentala deoarece Taurul este devotat complet relatiei. In schimb Capricornul poate aduce noi idei (mai ales in relatiile de afaceri si poate porni proiecte noi pe care Taurul le va prelua cu placere mai tarziu. Acest cuplu va functiona bine impreuna daca Capricornul poate initia proiecte si Taurul le poate continua.


Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Capricorn este similitudinea intre sistemul de valori pe care il au si devotamentul pentru scopurile comune. Ambilor parteneri le place luxul si lucrurile frumoase si muncesc foarte bine impreuna pentru a-si atinge scopurie. Interesele comune ii fac sa fie extrem de compatibili.


Taur--VarsatorCand Varsatorul si Taurul se intalnesc pot misca muntii din loc. Taurul priveste viata dintr-o perspectiva practica, iar Varsatorul priveste aproape tot dintr-un unghi neconventional! Ei pot parea ca au putine interese comune, dar sunt uniti de o puternica dorinta de succes. Cand aceste doua forte se unesc, sunt de neoprit.


Ambii sunt implacabili si incapatanati. Le place sa fac lucrurile in maniera proprie, cu cat mai putina durere de cap. Taurul apreciaza rutina si este conservator, in timp ce Varsatorul este modern si gaseste rutina plictisitoare si banala. Taurul il gaseste pe Varsator interesant, dar va fi frustrat in incercarea de a-i patrunde mintea acestui inovator. Varsatorul nu apreciaza posesivitatea Taurului, dar va gasi baza solida pe care acesta i-o ofera confortabila.


Taurul este condus de Venus, iar Varsatorul de Uranus si Saturn. Venus este calda si emana energie feminina, in timp ce Saturn emana o energie masculina rece. Uranus reprezinta toate lucrurile ciudate si neobisnuite. Venus reprezinta romantismul. Saturn reprezinta munca, disciplina in atingerea scopurilor, iar Uranus gandire inovatoare. Taurul va invata pe Varsator ca viata este bazata pe sentimente si-l va invata sa iubeasca frumusetea si confortul. Varsatorul va invata pe Taur sa urmareasca ceea ce doreste si sa fuga de ceea ce nu merge.


Taurul este un semn de pamant, iar Varsatorul un semn de aer. Varsatorul este intelectual, iar Taurul este practic, punandu-si intrebarea :"Ce bun imi aduce mie asta?", in timp ce Varsatorul se concentreaza asupra a ceea ce-l intereseaza indiferent de utilitate. Sunt vremuri cand acesti parteneri nu inteleg natura celuilalt. Conflictele pot aparea cand Taurul este prea atasat de Varsator, iar acesta din urma este prea rece si detasat.


Atat Taurul cat si Varsatorul sunt semne fixe. daca au un plan, il vor urma pana cand vor obtine rezultate. Deci, daca fiecare partener se dedica celuilalt, acest cuplu va fi ca o stanca. AtRactia reciproca nu va pieri, dar daca au idei opuse in care cred cu inversunare, pot fi intr-un conflict etern. Taurul nu se va schimba, pentru ca vede in asta un colaps al autoritatii , iar Varsatorul poate vedea Taurul ca fiind prea inflexibil, plictisitor si banal. Taurul este mult mai determinat decat Varsatorul si poate avea abilitatea de a ceda pentru a evita conflicte.


Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Varsator este ca atunci cand isi propun sa fie un cuplu, nu mai pot fi despartiti. Ambele semne au personalitati puternice; nici unul nu va domina pe celalalt, indiferent de cat de mult incearca. Daca incearca sa isi elimine controversele, acest cuplu poate fi unul minunat.


Taur--PestiCand Taurul si Pestii se apropie rezulta de obicei un cuplu pozitiv. Taurul este mult mai practic si doreste sa stie totul dinainte, iar Pestele este idealist si e orientat spre sentiment. Ambele semne depun un efort pentru a avea o relatie armonioasa si sunt oameni toleranti si simpatici. Taurul il poate ajuta pe Peste sa isi indeplineasca visele. Pe de alta parte, Pestii ofera blandetea de care Taurul are atata nevoie. Taurul este interesat de bunurile materiale si deseori nu-i poate intelege natura simplista a Pestilor. Prioritatile lor sunt diferite cand vine vorba de aspiratii. Daca pot depasi aceste mici neintelegeri, relatia lor poate merge foarte bine.


Taurul este condus de Venus, iar Pestii sunt condusi de Jupiter si Neptun. Cand Venus si Neptun se intalnesc, se produce o combinatie frumoasa. Planetele Venus si Neptun genereaza energie feminina, lucru care da acestui cuplu o viziune idealista. Jupiter este cel care adauga energie masculina acestei relatii. Natura acestei combinatii face ca relatia sa fie una a visurilor care devin realitate.


Taurul este un semn de pamant, iar Pestii sunt un semn de apa. In general sunt foarte compatibili pentru ca apa si pamantul sunt entitati compatibile. Pestii sunt facuti pentru a uni oamenii. Taurul este cel care este rational, mai putin emotional decat Pestii. Tot el este cel care se plictiseste usor de instabilitatea Pestilor, iar acestia simt ca Taurul nu le intelege nevoile. In principiu, este usor pentru ei sa gaseasca o punte de legatura. Taurul este practic si stie exact ceea ce vrea, iar Pestelui ii place sa sara dintr-una intr-alta. Pe de alta parte, Pestelui ii place sa-i sustina ideile Taurului. Pestii sunt cei care il pot invata pe Taur sa fie mai flexibil si sa renunte la ideile fixe. Pentru a nu exista conflite intre ei, Taurul trebuie sa-i dea spatiu Pestelui sa se bucure si de lucruri care nu sunt specifice relatiei.


Cel mai bun aspect al relatiei este faptul ca au naturi emotionale diferite care se completeaza foarte bine. Lucrul care-i uneste cel mai mult este devotamentul de care sunt capabili.Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine