esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Blestemul lui Tecumseh

Blestemul lui Tecumseh"Blestemul lui Tecumseh" afecteaza, la fiecare 20 de ani, toti presedintii americani alesi in anii care se termina cu "0".

Acestia nu apuca sa-si termine mandatul. Tecumseh a fost o mare capetenie a indienilor Shawnee. El a unit triburile din nord-vestul, sudul si estul vaii Mississippi impotriva trupelor americane conduse de generalul William Henry Harrison.


Fratele lui Tecumseh, Tenskwatawa, era un saman care si-a castigat faima anuntand eclipsa de soare din 1806 si cutremurul din 1811. In acel an a avut loc marea batalie intre generalul Harrison si Tenskawatawa, la Tippencanoe, cand trupele americane au sters asezarea de pe suprafata pamantului, provocand numeroase victime, in majoritate femei, copii si batrani.


Tecumseh nu tolera uciderea oamenilor necombatanti si nici torturarea prizonierilor. Vazand ce au facut oamenii lui Harrison, l-a blestemat, ca in cazul in care va ajunge presedinte, sa nu apuce sa-si termine mandatul.


Se zice ca Tenskawatawa este cel care a "largit" blestemul, astfel incat, la fiecare 20 de ani de la alegerea lui Harrison, presedintele respectiv sa moara inainte de a-si incheia mandatul si "fetele palide" sa-si aduca aminte de suferinta provocata poporului amerindian.


Reagan a suprevietuit unui atentat


William Henry Harrison a fost ales presedinte in 1840. Discursul sau, de 40 de minute, in fata alegatorilor, a avut loc in aer liber. Proaspatul presedinte a racit si, o luna mai tarziu, a murit de pneumonie.


Abraham Lincoln a fost ales in 1860. Nici nu-si intrase bine in atributii cand a fost asasinat de John Wilkes Booth.


James Garfield a fost ales in 1880 si a fost impuscat mortal patru luni mai tarziu, de Charles J. Guiteau.

William McKinely a fost ales in 1900. Dupa un an si jumatate, a fost ucis de Leon F. Czolgosz.


Warren G. Harding, ales in 1920, a murit de infarct in camera lui de la Hotelul Palace.


Franklin Delano Roosevelt a fost ales in 1940 pentru al treilea mandat, pe care si l-a dus la bun sfarsit, in ciuda bolilor care il chinuiau: paralizie de la brau in jos, probleme cardiace.

Dar, al patrulea mandat, inceput in 1944, nu l-a mai terminat. A murit pe 15 aprilie 1945, din cauza unui anevrism cerebral.


Pentru ca a fost ales intr-un an ce se termina in "0", (1940), el ramane pe lista lui Tecumseh, a presedintilor care nu apuca sa-si termine mandatele.


Asasinarea lui John F. Kennedy, ales in 1960 si impuscat in 1963, a intarit credinta ca blestemul lui Tecumseh este de neoprit, desi toti presedintii alesi in ani care se terminau cu "0" beneficiau de paza si protectie sporita.


Ronald Reagan a fost ales in 1980. Nancy, sotia lui, o femeie superstitioasa, era obsedata de blestemul indianului si-l teroriza cu masurile de protectie.

Degeaba! 69 de zile de la alegere, Ronald Reagan a fost impuscat. Ranile sale au fost atat de grave, incat doctorii nu au crezut ca va scapa. Nancy a organizat ore de rugaciuni colective, convingandu-i si pe indieni sa se alature. Reagan a supravietuit, in cele din urma.


Matematicienii au concluzionat fara echivoc ca probabilitatea ca cei sapte presedinti sa moara din pricina blestemului este de 87, 5 la suta. Matematicienii l-au "taxat" pe Roosevelt, pentru ca acesta a terminat mandatul din "anul fatal".


Astrologul Mark Dodich a remarcat in plus ca blestemul lui Tecumseh a functionat pe alinierea sub un semn de pamant a planetelor Jupiter si Saturn, care se repeta o data la 20 de ani. La Reagan, cele doua planete s-au aliniat sub semn de aer!


In 2000, cand a fost ales George W. Bush, Jupiter-Saturn au fost sub semn de pamant, Taur, care se va repeta abia dupa 600 de ani. Dodich crede ca blestemul se incheie la Bush.

Pana acum, acesta a scapat din atentatul din timpul discursului sau din Georgia, cand Vladimir Arutinian a aruncat o grenada la 20 de metri de presedinte.


Grenada a fost defecta si n-a explodat! Sa se fi consumat blestemul lui Tecumseh dupa moartea celor sapte presedinti, conform regulilor "moria"? Sau este doar o abatere?

Timpul o va dovedi.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine