esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Caz de telepatie

Caz de telepatie

In momentul in care Debora, o muncitoare de 42 de ani intr-un parc al orasului Londra, a simtit durerea puternica, i-a parut rau ca alaturi nu se afla prietenul ei.


Colegii au chemat medicii care au dus-o pe femeie la spital. Tot drumul Debora i-a cerut ajutor in gind barbatului inimii ei, Terry: „Dragul meu, imi este rau, ajuta-ma!“.


In acest timp, iubitul ei se afla intr-un mic oras la 60 de kilometri de capitala. „Acea zi mi-o voi aminti mult timp. Citeam o carte, cind deodata respiratia mi-a devenit intrerupta, iar inima si-a accelerat bataile“, povesteste Terry. „Intr-un cuvint, pe neasteptate am inceput sa-mi fac griji pentru Debora.“


In acel moment prietena lui se afla sub perfuzii. Asistenta a anuntat-o ca o cauta prin telefon Terry. „Am fost uimita de acest lucru, pentru ca el nu avea de unde sa stie unde ma aflu.


Colegii mei nu aveau cum sa-l sune sa-l anunte ce s-a intimplat pentru ca ei nu aveau numarul lui de telefon.“ Deborei nu-i venea sa creada nicicum ca nimeni altcineva decit ea i-a transmis telepatic lui Terry semnalul neneorocirii.


Cind Debora s-a insanatosit, perechea care a atras atentia parapsihologilor a fost supusa unui experiment: Terry isi reprezenta in gind o imagine oarecare, iar Debora trebuia sa o ghiceasca si sa o descrie.


Experientele au avut succes, iar cei doi comunica acum foarte adesea unul cu altul la distanta.


Debora ride: „In ceea ce mi s-a intimplat sint nu numai aspecte pozitive, ci si negative. Daca vreau sa cheltuiesc pe o rochie mai mult decit am planificat, Terry afla imediat si imi interzice sa fac acest lucru“.


Tradus din revista
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine