esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Scrisoare catre oameni care se trezesc

Scrisoare catre oameni care se trezesc


De la Tobias – www.crimsoncircle.com

Si asa este dragi prieteni, am auzit chemarea voastra. Am auzit rugaciunile voastre, am simtit durerea voastra si cunoastem confuzia voastra. Acesta este motivul pentru care va aducem acest mesaj. Si-a gasit drumul catre voi purtat de vant. Si-a gasit calea catre voi prin procesele voastre – ati putea spune ca prin Internet – printr-un prieten care vi l-a dat sau, probabil, numai prin ceea ce pare sa fie aleatoriu, dar am auzit chemarea si rugaciunea voastra. Am venit sa raspundem.


Eu sunt Tobias din Consiliul Crimson, un ordin angelic care este aici ca sa lucreze cu invatatorii constiintei atat pe Pamant, cat si din alte taramuri. Ma alatur astazi de fiintele angelice care vin dintr-un loc al iubirii si compasiunii sa va sprijine si sa va iubeasca.


De asemenea, aducem acest mesaj impreuna cu un grup de ingeri umani. Ei sunt in forma omeneasca pe Pamant in acest moment, dar ei sunt intr-adevar ingeri. Ei au explorat constiinta si Spiritul si Dumnezeu de-a lungul a eoni de timp. Ei sunt incarnati fizic pe Pamant in acest moment. Ei ar putea fi vecinii de la urmatoarea usa, membrii familiei voastre sau prieteni sau, probabil, oameni pe care nici nu-i cunoasteti. Dar ei sunt pe Pamant in acest moment in serviciu ca tip nou de invatator si ghid. Ei au explorat taramurile noii constiinte si Noua Energie si intregul concept “Eu Sunt” (I Am), care inseamna Spirit, Dumnezeu, integrate cu Sinele pe Pamant.


Reunim energiile ingerilor, ale Spiritului si ale acestui grup de pe Pamant, numit Shaumbra, pentru a va aduce acest mesaj ca raspuns la chemarea voastra.


Treceti printr-un proces de trezire spirituala. Procesul de trezire poate fi provocator, poate fi inselator si poate fi minunat – toate acestea in acelasi timp.


Stiti ca treceti printr-un proces de trezire spirituala din momentul in care incepeti sa va intrebati despre lucruri pe care nu le-ati intrebat niciodata inainte, din momentul in care incepeti sa va intrebati de ce sunteti aici pe Pamant, care este insemnatatea vietii, ce ar trebui sa faceti chiar acum.


Cunoasteti ca treceti printr-un proces de trezire in momentul in care modul prin care ati rezolvat problemele in trecut nu pare sa mai functioneze si din momentul in care cunoasteti ca viata inseamna mai mult dar vi se pare ca nu puteti atinge aceasta.


Cunoasteti ca exista o cale mai mareata, dar nu stiti care este aceasta. Cunoasteti ca
sunteti gata sa treceti la un nou nivel al trairii si intelegerii, dar nu stiti cum sa ajungeti acolo.


Treceti printr-un proces de trezire cand va simtiti retragandu-va in voi, cand va simtiti incepand sa nu mai vreti atat de multa activitate externa, din momentul in care nu aveti nevoie de stimulare sau de drama pe care ati avut-o in trecut.
Treceti printr-un proces de trezire cand, in momentele voastre linistite, probabil tarziu in noapte, trimiteti chemarea in afara catre Dumnezeu nestiind daca chiar exista un Dumnezeu acolo, cel putin in modul vechi. Trimiteti chemarea in afara pentru fiinta superioara sau puterea superioara aflata undeva, acolo. Si dati un mesaj complet din inima, din cea mai adevarata parte a fiintei voastre – “Draga Spirit, draga Dumnezeu, sunt gata”. Din adevarul fiintei voastre spuneti: “Draga Spirit, draga Unitate Eterna, sunt dispus sa fac orice dar nu stiu ce ar trebui sa fac”.


Cunoasteti ca treceti printr-un proces de trezire in momentul in care toate credintele vechi nu mai par atat de adevarate si lucrurile la care tineati cu atata drag si pe care le tineati aproape acum par sa fie ca amintirile din trecut, precum caile din trecut.


Cunoasteti ca treceti printr-un proces de trezire in momentul in care lucrurile care erau, in mod obisnuit, visele si scopurile, dorintele sinelui uman nu mai conteaza cu adevarat, dar nu mai stiti ce conteaza.


Daca ascultati sau cititi sau ati fost atins de acest mesaj, suntem aici ca sa va spunem ca nu sunteti singur. Exista fiinte angelice care sunt cu voi chiar acum – nu candva in viitor, nu candva intr-un trecut pe care nu vi-l amintiti chiar atat de bine – ci chiar acum. Cu o simpla respiratie se deschide poarta pentru noi pentru a fi aproape de voi, pentru a va iubi, pentru a va reaminti originile voastre angelice, pentru a va anunta ca avem cea mai mare compasiune si iubire pentru voi. Nu sunteti singuri.


Simpla respiratie chiar din acest moment permite intrarea iubirii si compasiunii multor oameni de pe Pamant, chiar acum, care au trecut sau care trec in acest moment printr-un proces foarte similar – trezirea Spiritului. Ei stiu cum este sa pierzi acele lucruri care va erau apropiate si dragi. Ei stiu cum este sa le fie provocate sistemele de credinta la fiecare nivel. Ei stiu cum este ca lucrurile care au venit din lumea materiala, care erau importante la un moment dat, sa inceapa sa se dizolve. Ei stiu cum este sa pierzi o relatie sau, macar, sa ai iluzia de a o pierde, astfel incat ei si, acum, si voi puteti incepe sa aveti relatia cu voi insiva. Cu simpla respiratie va puteti deschide si va puteti permite sa nu mai fiti singuri.


Stim ca a fost dificil si provocator si cunoastem atat de mult prin ce ati trecut, deoarece este foarte emotional si uneori dramatic. Cunoastem ca ati incercat sa va dati seama in mintea voastra. Ati folosit sisteme si structuri si metode si inca nu ati gasit raspunsurile. Ati incercat sa analizati dar este ceva care nu poate fi analizat. Poate fi numai simtit si experimentat.


Probabil ati cautat consiliere – de la profesionisti sau doar de la prieteni – dar cunoasteti in inima voastra despre cuvintele pe care vi le spun ca nu indeplinesc cu adevarat cautarea profunda interioara de a va cunoaste pe voi insiva si de a cunoaste Spiritul din voi insiva.


Cunoastem ca sunt momente in care ati vrea doar sa dispareti. Vreti doar sa va stingeti. Nici macar nu este vorba despre a muri, ci doar sa iesiti in afara existentei. Provocarile, transformarea, schimbarile pot fi atat de covarsitoare si sa cauzeze o asemenea duritate incat alegeti doar sa iesiti in afara existentei.


Îngerii care sunt cu voi chiar acum inteleg calatoria voastra. Ei au un mesaj pentru voi astazi: Nu sunteti singur. Ei vor sa stiti ca procesul prin care treceti este chiar unul natural. Poate parea sa fie confuz si va puteti simti pierdut, dar ceea ce faceti este foarte natural. Voi permiteti vechii fete umane si iluziei a cine credeati ca sunteti sa se stinga. Pe masura ce se stinge, ceea ce incepeti sa cunoasteti in cel mai adanc, in cel mai iubitor nivel este pe voi insiva ca Dumnezeu de asemenea; pe voi insiva ca Spirit; pe voi insiva ca divin, nemaifiind limitat de vechea identitate umana, ci intelegand acum ca sunteti etern, ca sunteti grandios si ca va puteti alege propria realitate, chiar si cum sa traiti pe Pamant chiar acum.


Aceia dintre noi care se aduna in jurul vostru impartasesc cu voi ca toate raspunsurile sunt in interior. Ele nu sunt pentru a fi gasite cu vreun guru. Ele nu sunt pentru a fi gasite cu vreo fiinta angelica. Raspunsurile sunt in interiorul vostru. Traind in aceasta stare de dualitate asa cum ati facut, traind cu conceptul de lumina si intuneric, bun si rau, masculin si feminin, v-ati bagat, de asemenea, intr-un sistem de credinta care spune ca raspunsurile sunt in alta parte. Dar, intr-adevar, ele sunt in interiorul vostru. Ele vin din cel mai adevarat si cel mai pretios loc din interior si ele pot fi descoperite intr-un moment linistit, in momentul respiratiei, in momentul acceptarii voastre insiva.


Împartasim cu voi ca nu exista tel, nu exista scop, nu exista vreun Dumnezeu intr-un rai indepartat care va pune sa treceti printr-un labirint sau printr-o cursa cu obstacole. Realitatea este ca fiecare lucru din viata voastra este despre creatia voastra, despre voi descoperind frumusetea, despre voi descoperind profunzimea realitatii. Tot ceea ce experimentati chiar acum in viata voastra este prin alegerea voastra. Nu exista forte exterioare sau fiinte care va directioneaza viata. Nimeni nu dicteaza destinul vietii voastre. Veti descoperi ca toate sunt prin alegerea voastra.
În momentul in care va asumati stapanirea de voi insiva, veti incepe chiar sa intelegeti frumusetea calatoriei voastre. Veti intelege ca nu sunteti pierdut deloc. Ati fost doar atat de adanc scufundati intr-o experienta care este plina de bogatia vietii, chiar daca experientele au fost dureroase uneori. Viata voastra de pana acum a adus noi profunzimi si intelesuri pentru sufletul vostru.


În acest moment, in trezirea la sinele vostru adevarat, este timpul sa spuneti adio vechiului vostru sine uman. Ati incercat sa va agatati de el si sa-l reparati si sa-l inviati si acum este timpul sa va luati ramas bun de la acea identitate umana, de la credintele limitate, de la vechile cai ale karmei, de la vechile progresii de vietii care v-au tinut in vechiul carusel. Este timpul sa va luati ramas bun de la acestea.


O parte din voi s-ar putea simti trista pentru aceasta. Este moartea vechii constiinte, nu o moarte a corpului fizic, ci o moarte a constiintei. Dar, pe masura ce va luati ramas bun de la vechiul sine, de asemenea, eliberati energii care erau blocate sau ranite, energii care nu va mai servesc si care nu v-au servit de multe, multe vieti.


Pe masura ce va luati ramas bun de la vechiul vostru sine uman, descoperiti o noua libertate. Este ca si cum ati da jos un costum sau o armura care nu mai este necesara. Cand eliberati vechiul aspect uman, in momentul in care va luati ramas bun, creati acum un spatiu in interiorul vostru pentru a permite in sinele grandios sinele divin si sinele vostru angelic. Divinitatea voastra a asteptat cu rabdare, a asteptat ca voi sa terminati minunatul joc, a asteptat ca voi sa faceti o alegere de a invita divinul vostru in propria viata.


În momentul in care va luati ramas bun de la sinele vostru uman, aceasta aduce la suprafata problemele legate de frica, de moarte si de pierderea controlului. Dar acestea sunt toate iluzii.


Cand lasati sa plece ceea ce gandeati ca sunteti, faceti loc acum sa fiti tot ceea ce sunteti cu adevarat. Ati putea avea un sentiment ca daca lasati sa plece, veti cadea in vreun abis intunecat din care nu veti mai reveni vreodata, nu veti fi gasit vreodata, probabil chiar sa hoinariti prin dimensiuni si universuri pierdute. Dar acest grup de ingeri care este cu voi chiar acum, grupul de oameni care este cu voi, au trecut toti prin aceasta experienta si toti inteleg ca atunci cand lasi sa plece ceea ce gandeai ca esti, cand ai incredere in tine insuti in cel mai intim, in acel minunat nivel, acum vei descoperi cine esti cu adevarat.


Aceasta este alegerea voastra, bineinteles. Dar voi ati trimis chemarea catre noi, v-ati rugat la noi, ati cerut raspunsuri si de aceea suntem aici acum.


În trezirea la sinele vostru adevarat, de asemenea, va luati ramas bun de la Pamant asa cum l-ati cunoscut. Multi numesc Pamantul “Gaia”, pamantul, apa, cerul. Gaia este de fapt un spirit care a ingrijit Pamantul, care a alimentat Pamantul, toate elementele sale, toate animalele sale si toate padurile sale, chiar de la inceptul timpului pe Pamant. În trezirea la voi insiva si luandu-va ramas bun de la Gaia, intelegeti ca nu este responsabilitatea altui spirit sa aibe grija de planeta. Este responsabilitatea voastra sa fiti parte din ea.


Spiritul Gaiei pleaca incet, incet astfel incat voi si toti ceilalti oameni sa puteti prelua responsabilitatea pentru apa pe care o beti, pentru pamantul pe care calcati, pentru cerul de deasupra voastra, pentru viata plantelor si viata animalelor. Ce experienta binecuvantata si minunata este sa-i multumiti Gaiei pentru tot ce a facut ea, sa va luati ramas bun si sa acceptati acum responsabilitatea acestei planete.


În trezirea prin care treceti, este de asemenea timpul sa va luati ramas bun de la constiinta umana asa cum ati cunoscut-o. Nu veti mai fi niciodata la fel. Recent, Pamantul a trecut intr-o noua era si intr-un nou taram. Îl numim noua constiinta sau Noua Energie. În aceasta noua constiinta toate lucrurile se schimba. Pamantul, constiinta umana si oamenii evolueaza chiar acum. Schimbarea pe care o vedeti in afara voastra poate parea haotica. Poate parea ca lucrurile se desira, totul destramandu-se. Poate parea ca sunt lipsuri de bunuri vitale. Poate parea ca totul este dezechilibrat.


Este momentul sa lasati aceasta sa plece, de asemenea, pentru ca umanitatea trece printr-un proces incredibil de transformare. Ei trec prin schimbari importante si ceea ce pare sa fie lipsa combustibilului sau petrolului este, de fapt, mult mai important pentru noi dezvoltari tehnologice, noi surse de energie. În locul folosirii vechiului combustibil fosil, este vorba despre descoperirea noului combustibil. Ceea ce pare lipsa de alimente este, in realitate, despre a privi cum sa fie ingrijita biologia intr-un mod nou, cum sa fie alimentata intr-un nou fel, cum sa fie crescute recoltele intr-un nou mod, eficient si natural.


Schimbarile din guverne, schimbarile din politica sunt toate parte din proces. Este usor sa intri in frica si ingrijorare despre ce se va intampla in lume acum, dar acest grup ingeri si oameni cunosc ca este doar evolutie. Ei cunosc ca schimbarea poate parea haotica, dar legile naturale ale evolutiei si expansiunii sunt in desfasurare acum si voi participati in aceasta.


Este vorba despre a va lua ramas bun de la lume asa cum ati cunoscut-o, chiar si in termeni de finante, prosperitate si bogatie. Pentru atat de multi ani pe Pamant, bogatia, puterea, banii au fost concentrati in doar cateva locuri si detinute de doar cativa oameni din cateva tari. În noua constiinta acest dezechilibru nu mai functioneaza. Astfel ca bogatia, chiar si echilibrul a ceea ce ati numi putere, sunt redistribuite. Nu inseamna ca toata lumea primeste mai putin, inseamna doar ca ajung si cei care erau in urma.Lumea nu se prabuseste, lumea evolueaza. Lumea se redistribuie. Lumea devine mai echilibrata si echitabila.
În procesul de trezire, viata poate parea intunecata si confuza. Poate parea sa fie rea. Suntem aici ca sa va spunem ca este doar evolutie. Lumea va merge mai departe. Noua Energie va veni. Noua intelegere a stiintei si a matematicii, a tehnologiei si a educatiei, a finatelor si a medicinei, toate vin in existenta acum.


Procesul de trezire poate fi in singuratate, pentru ca este vorba despre redescoperirea a cine sunteti fara a fi nevoie sa va spuna altii, fara a avea forma sistemelor de credinta ale altora si sa va creeze viata voastra. Cunoastem ca ati trecut printr-o foarte intunecata si insingurata si, uneori, foarte trista parte a vietii voastre, simtindu-va atat de pierdut si de confuz, ca si cum nimeni nu ar asculta. Dar aceste fiinte angelice si fiinte umane vor sa va anunte ca v-am auzit. Cunoastem prin ceea ce ati trecut. Si vrem sa stiti ca nu sunteti niciodata singur.


Procesul vostru de trezire va continua sa se desfasoare si, pe masura ce se desfasoara, veti vedea frumusetea in aceasta. Veti vedea cum voi, ca fiinta divina, de fapt ati planificat acestea pentru voi insiva. Veti vedea cum frica pleaca. Iluzia dualitatii dispare pentru a fi inlocuita de cunoasterea unui nou adevar.


Va aducem acest mesaj astazi de la ingeri si de la toti cei care trec prin procesul de trezire: Nu sunteti singuri.
Si asa este.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
CASA TREZIRII


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


CASA TREZIRII

MATERIALELE LUI TOBIAS


CASA TREZIRII

INTREBARI SI RASPUNSURI


Si asa este. Noi continuam cu aceasta energie minunata si cu noutatile de astazi, cu lansarea si celebrarea incercarilor voastre creative, continuam cu prezentarea Casei Trezirii, care se va deschide curand, unde multi dintre voi v-ati folosit de experientele si de intelepciunea voastra pentru a ajuta la crearea acestui loc, unde pot veni oamenii care se deschid, in prezent.Cand vor sosi acolo, vor invata ca timpul apartine trecutului, deoarece el creaza un tipar foarte liniar si foarte structurat, ceea ce ii face pe oameni sa creada ca ei sunt trecutul lor.


Voi nu sunteti trecutul vostru, asa cum nu sunteti casa in care traiti. Ati trait acolo odata, ati experimentat candva, insa nu va mai aflati acolo. Asta ati lasat in urma.


Cand oamenii care se trezesc inteleg ca se pot elibera de trecut, cand vor trai in momentul de Acum, acesta le va curata calea pe care o vor putea urma in viitor. Acesta va curata caile pe care le pot urma.


Acum se deschid posibilitati noi. Multi oameni vor persista sa creada ca ei sunt trecutul lor, ca trecutul i-a facut ceea ce sunt acum. Vor ramane la convingerea nu pot fi nimic altceva decat rezultatul trecurului lor. Dar, in procesul de trezire, veti invata ca sunteti doar ceea ce alegeti astazi sa fiti.


Cu acestea, trecem la intrebarile voastre de astazi care vor fi foarte interesante! Incepem!


LINDA: Ok.


TOBIAS: Cred ca aceasta sesiune va fi scurta.


LINDA: Aceasta imi va apartine.


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (prin Linda): Ok, iti amintesti ca in urma cu opt ani ai spus ceva de genul, stati in spatele zidului scund, fiind vorba doar despre constiinta. Sunt insa situatii cand acest sfat nu pare a fi cel mai bun. Un esxemplu ar fi necesitatea de a merge la vot. Acum se intrevede o speranta pentru constiinta si ma intreb de ce sa nu ne exprimam votul in favoarea acelei alegeri care promite cresterea constiinei ?


TOBIAS: Cand am vorbit despre a sta in spatele zidului scund, nu a fost vorba doar despre vot. Ne-am referit la voi, mai mult decat la orice altceva. Ne-am referit la potentialul de a fi prinsi in constiinta de masa si v-am spus sa fiti spectatori. Fiind spectatori, puteti observa cum au fost create lucrurile.LINDA: Imi place zidul scund!


TOBIAS: Insa nu stai acolo prea des… (hohote de ras ; Tobias chicoteste)


LINDA: Dragut, multumesc!


TOBIAS: Noi nu le spunem oamenilor ca trebuie sa stea acolo mereu, insa sunt momente in care e de preferat sa stai in spate si sa observi cum se desfasoara evenimentele, sa observi cum constiinta de masa se comporta ca un fluviu, avand un curs sau cu un curent subteran foarte puternic care va poate lua si pe voi.


Ceea ce va spunem este ca stand in spatele zidului scund, chiar si pe durata acestor alegeri, daca alegeti, veti observa cum oamenii ajung sa fie prinsi in drama. Aceste Alegerile arareori au legatura cu a face o alegere constienta si inteleapta. Ele arata doar cine poate crea ce mai mare drama


LINDA: Eu as dori ca doar sa fac un mic semn pe buletinul de vot.


TOBIAS: Cu siguranta, aceasta nu este o regula, a fost o sugestie in trecut. Acum insa, alegeti cum doriti!


LINDA: Multumesc!


TOBIAS: Multumesc!


LINDA: Ok, nu voi mai pune niciodata intrebari personale.


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (citita de Linda de pe Internet): Ai putea, te rog, sa clarifici lucrurile in privinta relatiilor karmice, pe care le-am avut cu sotul meu, care a facut tranzitia? De ce a fost atat de provocator? De ce a ales sa plece si ce face acum? Mi-a cerut sa fac dreamwalk pentru el si nu sunt prea sigura unde ne aflam acum. Ieri eram pregatita sa-l arunc de pe Podul de Flori (rasete), multumita dezordinii pe care mi-a lasat-o. Ar fi mai bine pentru mine sa ma deconectez de dreamwalk si sa-l predau cuiva mai plin de compasiune si mai putin conectat? Multumesc !


TOBIAS: Desigur, tu ai inteles ca dreamwalkul a fost intrerupt, deoarece el nu a vrut sa treaca peste Podul de Flori. Este prea multa energie care il retine in taramurile apropiate; grija fata de tine si unele dintre interesantele tale sentimente fata de el il tin inca aproape. Asa ca, elibereaza dreamwalk-ul, deconecteaza-te de el si intelege ca va bantui prin preajma, un timp.


Asa cum deja ti-ai raspuns, a fost un trecut karmic foarte lung, pana la nivelul familiei anglice, dar si un trecut lung aici, pe Pamant. Tu intrebi, de fapt, daca este potrivit sa-l lasi sa plece, odata pentru totdeauna, indiferent daca este mort sau viu ! Intrebi daca este mai bine sa te deconectezi si sa spui : „Am avut multe aventuri impreuna – te-am iubit foarte mult, te-am urat ingrozitor de mult – insa n-ar fi mai bine sa te eliberez?


Aceasta este o intrebare dificila. Este dificila deoarece apare un sentiment interesant de vinovatie : „Ce se va intampla daca o eliberez pe mama, care a facut tranzitia? Ce se intampla daca imi parasesc serviciul? Ce se intampla daca eliberez vechea conditie umana, cu care am trait atat de mult timp in interior?”


Excelenta intrebare! Ce se intampla daca eliberez? Va veti prabusi intr-un abis? Veti deveni nimic? Sau veti descoperi libertatea?


Din acest motiv nu pot sa raspund la intrebare pentru tine. Insa pot sa subliniez prezenta unui grad de nesiguranta pe care il ai, a unei sovaieli, chiar o vinovatie, legate de a-i elibera pe ceilalti. Dar sa le privim in acest mod: foarte multi dintre voi ati fost si sunteti foarte conectati de copiii vostri. Ce se va intampla cand ii veti elibera? Veti deveni un parinte iresponsabil? Vor inceta ei sa mai existe? Vor cadea de pe stanca, deoarece ii veti elibera? In mod sigur, nu! Le veti darui o libertate divina!Cand ii elberati, va eliberati si pe voi, nu doar pe ei. Asa veti fi liberi. Veti fi suverani si independenti. Are sens pentru o fiinta spirituala inteleapta, faptul ca o noua relatie poate fi creata, la un un alt nivel, la un nivel al libertatii si la nivelul iubirii, nu al karmei? Multumesc!


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (un barbat la microfon, directorul filmului „Tuning In”) Ei bine, sunt din California asa ca pot spune, „total” (unii rad) Tu ai fost total in filmul nostru. Ce gandesti tu despre asta? Am si o alta intrebare, total diferita. Recent am descoperit pe YouTube o cantareata, care este uimitoare. Acum sunt managerul ei. Imi poti oferi vreun sfat, ca sa-i duc muzica in lume, deoarece este minunata?TOBIAS: (pauza) Voi impartasi cu tine cateva lucruri dupa sesiune, deoarece avem de-a face cu cineva foarte tanar si impresionabil. Vom rezerva ceva timp mai tarziu. In ce priveste filmul – este incantator sa fii o celebritate! (rasete)


SHAUMBRA 3: Desigur, esti o stea! Tu stii asta.


TOBIAS: Desigur. Desigur! (rasete) Noi doi am stat de povesti. Tu vrei sa faci un film doar despre mine si cu toate ca…


SHAUMBRA 3: O, desigur, eu vreau.


TOBIAS: ... sunt putin jenat de asta. Dar, da, sa-l realizam! (rasete) „Despre viata si timpurile lui Tobias si ale lui Sam”. De fapt, eu glumesc in aceasta privinta, iar unii dintre voi radeti, insa exista un text aflat in lucru, in celelalte taramuri. Eu privesc acolo din cand in cand ; il numesc „Eu Sunt Sam”. Se va scrie despre abilitatea de a avea un corp carapace, un corp biologic si daca se va transforma intr-un film, va fi ca o poveste fictiva despre cateva fiinte de pe Pamant, care se afla in starea de a avea corp carapace, dar care se afla si in starea angelica, cat si despre toate intereactiunile interesante care au loc. Va fi o carte foarte populara, poate si un film, deoarece ii va ajuta pe oameni sa inteleaga ca sunt multidimensionali, ca exista la multe nivele, ca aspectele lor inca exista, ca toate aceste lucruri continua, mereu. Ea va explica si unele dintre gandurile si comportamentele ciudate, pe care le au oamenii.


Este incantator sa fii intr-un film si desigur – foarte sincer – sa adaugam energia tuturor Shaumbra in acest proiect, caci asta va deschide multi, multi ochi.


SHAUMBRA 3: Multumesc! Ai putea sa ne spui cine la omorat pe JF Kenedy? (Hohote de ras)


TOBIAS: Inca exista lucruri de partea noastra, despre care nu ne este permis sa vorbim.


SHAUMBRA 3: In regula.


TOBIAS: Oamenii nu ar mai avea nici o drama, daca le-am spune cine!


SHAUMBRA 3: Okay, multumesc.


TOBIAS: Multumesc pentru tot! (rasete)


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (citita de pe Internet de Linda): Am trecut printr-o mare tranzitie de un an incoace. Au fost unele petice grosolane, care sunt foarte intunecate si dificile. Ai cuvinte intelepte pentru aceste timpuri dure? Hipnoterapia poate fi o optiune utila? De asemenea, orice alte comentarii despre directia in care merg, privind activitatea mea de invatator si cartea mea, vor fi binevenite. Multumesc!
TOBIAS: Desigur, sunt cateva lucruri aici. Activitatea de invatator si cartea se vor schimba drastic.


Ele te ajuta sa te consiliezi pe tine, in acest moment dificil. In ce priveste trecerea prin aceasta perioada intunecata, cred ca fiecare Shaumbra din lumea intreaga are compasiune imensa, empatie si cred ca daca ar fi sa facem o evaluare a raspunsului pe care toti il veti da acum, doua lucruri sunt foarte clare. Unul: respiratia. Pare atat de simpla, iar eu stiu ca unii dintre voi ati vrea ceva mai complex. Dar, cu siguranta, respiratia induce curgerea energiei, ajuta la indepartarea unor bagaje vechi, va readuce in corp si va scoate din minte.


Al doilea lucru: sa intelegi ca acest proces prin care treci – noaptea neagra a sufletului, momentul in care ghizii din trecut pleaca, momentul in care iti schimbi total directia in viata – este dificil, este provocator, insa este un proces natural. Aspectul tau uman tzipa si se intreaba ce se va intampla. El tipa la tine ca un copil, care comanda si este furios pe parinte, „Cine ma va hrani? Ce serviciu voi gasi? Cum ma voi proteja si cum voi supravietui?” Dar, la nivel superior, la nivelul increderii in sinele tau suflet, este realizabil. Cu adevarat, este realizabil.


Cu cat opui mai putina rezistenta procesului, cu atat vei simti mai putina frica, cu atat mai mult il vei privi ca pe o bucurie absoluta si ca pe o celebrare. De ce crezi ca majoritatea ingerilor, care nu au fost pe Pamant inainte, incearca sa ajunga aici? Uneori, poti spune ca este ca o cursa pe un tobogan, de la carnaval. Te poate speria. Te poate duce la esenta ta. Este un proces incredibil. Nu-i opune rezisteata. Nu-l petici!


Voi adauga la asta ceva ce poate fi intr-un mic conflict cu ceea ce ganditi unii dintre voi, dar drogurile psihotrope care exista, nu sunt potrivite. Stiu ca unii dintre voi sunteti tentati sa le luati. Unii ganditi ca va vor ajuta, insa ceea ce faceti este ca fugiti de un proces natural al transformarii, pornind de la o fiinta umana, ajungand la o fiinta umana divina.


Ce-ar fi daca omida, in timp ce incepe sa intre in cocon, ar incerca sa ia droguri, ca sa-o impiedice sa ajunga acolo? Ea ar ramane undeva, la jumatatea distantei dintre a fi omida si a fi fluture. Ar pune o bariera artificiala intre ea si extraordinarul proces. Ea ar spune, „Trebuie sa iau acest drog, pentru ca, uite ce mi se intampla! Corpul mi se schimba. Ma transform intr-o masa vascoasa. Ma invelesc in acest cocon.” Si ar lua drogul.


Astfel, ar perverti si ar distorsiona procesul.
Prin urmare, draga Shaumbra, va incurajez mult – eu vorbesc cu Shaumbra acum, nu vorbesc cu restul lumii –intelegeti ca respiratia este mult mai eficienta decat orice medicamente; gasindu-va timp ca sa va iubiti, va puteti echilibra si puteti aduce energia noua proprie, la echilibru si rezolutie, mai mult decat orice alta tehnica sau medicament. Puteti avea incredere in voi insiva? Multumesc!INTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (o femeie la microfon): Tobias, ultimele doua luni au fost un fel de nebunie, mergand de la a dori sa plec, la a simti ca am trecut de colt si din nou, simt ca as dori sa plec. As dori un gen de actualizare din partea voastra. Ce fac si daca aveti ceva cuvinte intelepte pentru mine? Apoi am a doua intrebare pentru Sandra.


TOBIAS: Da, voi face foarte repede un scurt rezumat. Si, desigur, vom vorbi mult – ei bine, tu ai vorbit mult si eu am ascultat mult – am incercat sa trec prin tine si voi spune cu voce tare. Este momentul ca sa incetezi cautarile tale. Esti dependenta de cautari, uitandu-te in alta parte si esti ca si palarierul nebun din Alice in Tara Minunilor. Tu insati sa crezi ca undeva exista acel raspuns magic si acea cupa de aur.


Atunci cand incerci sa ramai linistita cu tine insati, si incerci sa opresti activitatea exterioara, iese la suprafata o frica profunda. Iese la suprafata o imensa anxietate si descoperi ca trebuie sa fugi, din nou, cautand raspunsurile altundeva.


Este o situatie comuna, asa ca nu te caracterizam doar pe tine. Shaumbra, in general, a trecut prin asta. Hotaraste sa nu mai cauti, si lasa toate raspunsurile sa vina la tine; cand vei putea ramane intr-un loc, fara sa creezi urcusuri, care sa te arunce afara din acel loc, sa te impinga altundeva, vei descoperi ca raspunsul – raspunsul pe care l-ai asteptat de multa vreme - va veni in fuga la tine si nu tu vei fugi spre el.


Sa nu incercam sa schitam ce se va intampla pe calea ta, in viata de zi cu zi, pe durata urmatoarelor luni. Sa spunem ca este momentul sa incetezi cautarea. Urmatoarea intrebare.SHAUMBRA 5: Iti multumesc! Pe scurt, Sandra si cu mine avem dureri intense la nivelul genunchilor, aparute recent, in ultima luna. Ne poti spune, te rog, despre ce este vorba?
TOBIAS: Cred ca deja am vorbit despre adevaratul motiv. Cand fugiti, cand cautati, sunteti mereu in miscare, asa ca genunchii sufera. Ei incearca sa va spuna sa va opriti.


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (citita de Linda de pe Internet): Draga Tobias, poti vorbi, te rog, despre energia fricii. A jucat un rol major in viata mea prezenta, pana acum, deoarece simt ca mi s-a schimbat constiinta intr-un fel in care sunt capabila sa simt energia fricii stocata in corp, ca energie. De asemenea, simt ca o parte din ego sau un aspect este atasat de acea energie sau frica de eliberat. As dori sa inteleg asta si cum sa o eliberez mai usor.


TOBIAS: Desigur. Sa incepem din nou, cu respiratia care este o modalitate usoara de a elibera. Dar, astea fiind spuse, cand incepi sa respiri – vorbesc despre adevarata respiratie constienta, timp de cateva minute pe zi – ce se intampla cand incepi sa respiri? Se slabeste stransoarea fricii stocate in corpul fizic si in corpurile eterice. Am vazut multi Shaumbra care cand incep respiratia constienta, incep sa readuca viata in viata lor, iar frica si intunericul ies la suprafata. Se slabeste stransoarea acum. Ce vei face? Doar respira!Tu esti constienta ca frica este acolo. Poti simti intunericul si uneori, poti simti cum vin aspectele. Ramai in centru. Ramai in spatiul sigur si continua sa respiri!


Frica este o energie interesanta. Ea este adesea folosita de oameni ca o cale de a-i face sa se simta vii, deoarece este o energie foarte dinamica. Asa ca, ei aduc frica in viata lor dintr-un motiv oarecare – frica si drama – si asta ii face sa se simta vii. Ei isi amintesc ca se afla aici. Ii scoate din minte pentru un timp, credeti sau nu. Da, frica este o energie foarte interesanta. Este foarte adictiva si va continua sa revina, pana cand nu te vei mai concentra pe ea, pana vei putea respira prin ea si vei intelege ca nu ai nevoie de acea drama – asta este frica, o drama – nu ai nevoie de ea in viata ta!


Unii dintre voi aveti o reactie intersanta fata de frica – „Ce ma voi face fara frica? Voi fi gol total. Nu voi mai avea nimic. Cum voi mai recunoaste care sunt semnele indicatoare, fara frica ? Cum voi sti daca inca mai sunt aici, fara aceste energii perverse?” Poate, doar poate, tu esti pregatita pentru o constiinta diferita in viata, care nu are nevoie de frica, pentru ati reaminti ca esti vie, nu ai nevoie de drama, care sa te scoale din pat dimineata. Nu ai nevoie de toate aceste distorsiuni, care sa te faca sa te simti vie si reala.


Prin urmare, respira prin frica – este cel mai bun lucru. Nu incerca sa o blochezi. Nu incerca sa joci cu ea jocuri mentale. Este lucrul despre care am vorbit mai devreme in Shoud. Multi dintre voi veti incerca sa va spuneti acele fraze scurte, psihologice, inselatoare, acele clisee. Este un joc mental si, asa cum stiti, prin asta, frica devine mai puternica. Va reveni din nou, mai mare si mai dura, decat inainte. Simte in acea energie a frici ! Stiti, in frica exista intotdeauna si o perla a constiintei. Multumesc!


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (o femeie la microfon): Salut Tobias! Peste aproape doua saptamani eu si sotul meu, vom fi in avion, indreptandu-ne spre Europa de Est. Sotul are un client nou din Brno, Republica Ceha, si am decis imediat, sa mergem sa-l vizitam. Vom merge la Viena si la Praga. Cand am incercat sa ne gandim si la alte locuri unde sa mergem, el s-a uitat pe harta si a stiut ca trebuie sa viziteze Budapesta si Auschwitz.

Simt ca a avut o viata si trebuie sa se conecteze cu ea, in acele locuri. As dori sa stiu mai multe despre asta si incerc sa decid, stiu ca voi lua o decizie in momentul Acum, dar sa decid daca sa merg la Auschwitz sau nu, sa experimentez acele energii, deoarece eu, ca majoritatea Shaumbrei, sunt foarte empatica si simt o multime de lucruri. Am nevoie sa ma pun in acea situatie? O alta parte a mea crede ca poate voi furniza Energie Noua in acea zona. Te rog, as dori mai multe perspective despre aceasta calatorie. Multumesc.


TOBIAS: Desigur. Zonele Europei se trezesc foarte, foarte repede. Intr-un Shoud, nu cu mult timp in urma, am vorbit despre un triunghi, care porneste din zona Norvegiei, in jos spre Israel, prin Romania, Ungaria si unele dintre tarile Est Europene. Acolo a avut loc o supresie a energiei, o lunga perioada de timp. Au ramas in urma, iar acum se dezlantuie. Ele revin la viata, foarte, foarte rapid.


Ceea ce se intampla este ca Pamantul insusi isi cheama inapoi energiile, care sunt ingropate acolo si sunt inca traumatizate. Procesul de trezire al oamenilor consta, as spune, din iertare si din eliberarea unora dintre aceste energii. De aceea multi dintre voi ati simtit un impold de a merge acolo. Este o viata trecuta. Unii dintre voi ati fost ingropati in pamant si acum tipati sa fiti eliberati.


Nu aveti nevoie sa mergeti fizic acolo, insa cand mergeti – cum sa spun – are loc o experienta mai bogata. Va puteti elibera de vietile trecute, care sunt ingropate acolo, chiar si acum. Nu trebuie sa va urcati in acele avioane mizerabile pentru a merge acolo. (unii rad)


Voi sunteti chemati acolo din multe motive, de aspectele care vor sa fie eliberate – nu procesate, nu consiliate, ci eliberate, lasate sa iasa din pamant. Voi mergeti acolo datorita acestui proces de trezire rapid, care are loc acolo. Voi simtit acea energie.


Cand mergem in locuri ca Romania, Ungaria si in alte tari europene, este incitant datorita trezirii rapide.


Nu vreau sa va stric aventura, insa vor avea loc unele intalniri cu trecutul vostru, pentru amandoi. Vor fi unele potentiale noi. O parte din voi, partea umana, poate simti ca iese la suprafata si poate fi putin infricosatoare, deoarece implica nevoia de a face unele alegeri majore in viata voastra.


Asta se intampla cand eliberati trecutul, cand ii dati libertate si ii permiteti sa iasa de la trei metri de sub pamant si sa se reintegreze in acest Acum. Asta va deschide cai noi pentru voi, veti avea de facut alegeri noi, importante. Data viitoare cand vei fi in fata acestui grup, te vom intreba despre alegerile majore, din viata ta. Multumesc!INTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon) Buna Tobias! Cu trei nopti in urma am avut un vis despre trezire sau o viziune despre trezire si am ramas exact unde a avut loc viziunea. Nu inteleg exact ce s-a intamplat. Eram foarte suparata, am venit la tine si ti-am spus, „Cum ai putea tu sa ma cunosti, fara sa umbli in pantofii mei?” M-am intors si tu mi-ai spus ca eram aproape de a putea sa calatoresc intre lumi. Mi-ai spus sa-mi ridic mainile inaintea mea cu palmele in sus. Cand am facut asta, s-a ridicat un gen de fum, spirit sau ceata si s-a modelat. Urmatorul lucru pe care mi-l amintesc este ca totul s-a schimbat, ca si cum n-am fost capabila sa ma agat de el. As vrea sa inteleg mai mult despre ce am vazut, fie… probabil eu mi-am vorbit. Asa ca, cu toate acestea…TOBIAS: Ei bine, tu ai oferit o descriere foarte clara si este foarte succinta. Mintea ta analizeaza asta, insa voi toti invatati sa umblati printre lumi. Voi invatati ca ceea ce era odata un val sau perete foarte gros este acum doar o ceata sau un fum. Exista o retinere de a trece peste aceasta linie de demarcatie, deoarece voi credeti ca veti muri daca veti face asta, insa majoritatea nu veti muri. Atunci cand… (Tobias si audienta rad)


Ei bine, eu spun asta in gluma, insa cand eliberati cu adevarat si va permiteti sa umblati printre lumi, prin multitudinea de lumi, va permiteit sa deveniti interdimensionali, ceea ce vom face cu unuii din grupul nostru, in cateva saptamani; veti simti uneori o usurare sau o eliberare a unor dificiultati fizice. Unii vor decide sa nu faca asta – nu in Wisconsin – dar cativa (Toboas rade iar Linda spune „Multumesc”) vor decide sa nu mai revina in corpurile lor. Vom pierde cativa atunci (rasete), insa tu faci din ea o problema mai mare, decat noi!
Prin urmare, te voi incuraja.


Tu ai dat de un blocaj aici. Esti pregatita sa realizezi ceea ce numim o calatorie interdimensionala printre lumi. Lucrul pe care il vei lasa in urma va fi mintea, iar majoritatea oamenilor se vor opune acestui lucru. Va trebui sa eliberezi mintea, care va incerca sa controleze asta, deoarece, de indata ce parasesti dimensiunea in care te gasesti, celelalte nu se bazeaza pe minte. Se bazeaza pe incredere si pe intuitie.
Ai avut o experienta prin care ai ajuns foarte aproape de a trece prin valul propriu, prin limitarile proprii si poate va trece un timp, inainte ca fereastra sa se deschida din nou, pentru tine, insa continua experienta. Multumesc!


LINDA: Ai de facut o alegere. Am intarziat, asa ca, fie o intrebare…


TOBIAS: Nu exista timp. Cred ca am mentionat asta mai devreme. (rasete)


LINDA: ... fie o intrebare sau patru rapide.


TOBIAS: Uh, patru, insa nu rapide. Am spune ca ar fi minunat sa avem inca patru intrebari.


LINDA: Okay, multumesc!


TOBIAS: Timpul este o mare capcana iar voi credeti ca trebuie sa plecati si sa faceti una si alta. Primul lucru pe care il invata un om trezit este ca timpul este o iluzie. Eliberati-l!LINDA: Poarta aceasta discutie cu Cauldre, mai intai!


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (un barbat la microfon): Am o intrebare pentru tine, cat si pentru altii, pe care ar trebui sa-i numim lideri vizionari, cei care au in custodie cultura, indivizii creatori, care au creat grupuri precum fundatia noastra non-profit, Fundatia Iubirii, pe care am creat-o si pe care am infiintat-o in anul 2000. Ne aflam acum dupa opt ani.

Sunt doar curios sa aflu, asa cum prin Cercul Crimson are loc o extindere globala, prin care trezim interesul oamenilor din 150 de tari, exista vreun potential ca grupurile sa inceapa sa colaboreze si poate ca exista unele indicii in aceasta Energie Noua, despre modul in care noi, ca lideri vizionari, care conducem grupuri mai largi, sa fim capabili sa colaboram, de la grup la grup si nu doar in interiorul cercului nostru, ca sa putem sa expansionam aceasta radianta?


TOBIAS: Desigur. Noi incepem sa vedem acest lucru, din ce in ce mai mult. In trecut, cu cinci sau sase decade in urma, eram constienti ca egoul era implicat in grupurile spirituale.

Apropo, spiritualitatea are un mod extraordinar… in care ego-ul ia in stapanire spiritualitatea. Spirtiualitatea are o energie foarte deschisa si puternica, iar ego-ul, daca folositi acest cuvant – sau limitarea umana – ii place sa ia in stapanire spirtiualitatea. De aceea, voi observati ca exista atat de multe grupuri, care incep cu intentii si cu scopuri bune, ca apoi, conditia umana sa patrunda acolo si sa spuna, „Am ajuns la o energie care este si mai puternica decat frica, decat intunericiul, chiar decat iubirea. Asa ca, voi folosi acea energie.” Astfel, ea devine distorsionata prin intermediul conditiei umane.


Suntem incantati sa va spunem ca observam din ce in ce mai multe grupuri – si vom folosi expresia „grupuri ale constiintei noi” – care invata sa colaboreze, sa coopereze si sa lucreze impreuna, nu doar pentru salvarea planetei, ci chiar pentru propria lor placere, datorita dorintei de a invata impreuna.


Incepem sa observam ca exista mai multi channeleri (cei prin care se transmit mesaje de la fiinte angelice n.t.), ca apar mai multe proiecte, ca acest film, care alcatuiesc o energie compatibila, o energia a cooperarii. Asa ca, noi incurajam mult acest lucru. Inainte era usor ca grupurile sa se izoleze, sa plece si sa spuna ca nu vor sa ia parte la viata acestei lumi.


Iar noi va spunem, Shaumbra, traiti fiecare moment! Participati total! Intelegeti de unde ati venit, insa aveti compasiune si acceptare pentru toti ceilalti oameni si pentru toate celelalte grupuri!


Unele sisteme de valori din interiorul grupurilor vor fi putin diferite, insa este excellent ca grupurile sa poata observa diferentele. Nu exista doar un singur grup acum pe Pamant, care sa poata manui toate nevoile si cerintele oamenilor care se trezesc si ale celor care aleg sa nu treaca prin procesul de trezire. Simtim ca este foarte important sa lucram impreuna. Multumesc! Este o intrebare excelenta!


LINDA: Multumesc!


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (un barbat la microfon): Salut Tobias! Am facut un dreamwalk (n.t. a conduce o persoana dupa ce moare prin taramurile non-fizice) in urma cu aproape un an de zile si nu-mi amintesc nimic, am un sentiment ca si cum n-as fi realizat vreunul. Am vrut sa fac dreamwalk pentru tatal meu, insa primul lucru care ni s-a subliniat a fost „fara sinucideri”. Exista ceva ce imi poti spune despre dreamwalk-ul meu?


TOBIAS: Desigur. A avea de-a face cu sinucideri si cu cazurile dificile inseamna a avea de-a face cu o constiinta si cu dimensiuni foarte diferite, atunci cand ii insotiti pe ceilalti in celelalte taramuri. Nu sunt surpins ca iti amintesti putin sau nu ai nici o amintire. Amintirea lui exista insa o parte din tine nu vrea sa se conecteze cu el si o parte din el se petrece intr-o frecventa sau un taram foarte diferit.


Dreamwalk-ul a fost oprit undeva. Persoana nu a vrut sa treaca peste Podul de Flori. Au intervenit unele fiinte angelice, care lucreaza la alte nivele, datorita energiilor din spatele lui - incerc sa gandesc cum sa spun asta – ei nu au vrut ca tu sa fii afectat mental. A existat acel potential. Important este ca tu esti aici. Important este ca tu faci ceea ce faci. Iti cerem sa-l eliberezi, chiar acum.


SHAUMBRA 10: Ar trebui sa fac un alt dreamwalk, sau…?


TOBIAS: Un alt dreamwalk ar fi nimerit. Acesta va fi – vedem ca apare unul, nu prea departe in viitor – va fi mult mai usor, comparativ cu cel prin care ai trecut inainte. Tu ai o abilitate naturala pentru dreamwalk, ai o energie foarte ferma, foarte linistita. Tu esti un DreamWalker natural, insa tu ai intrat in unul foarte, foarte dificil inainte, asa cum stii.


SHAUMBRA 10: Multumesc.


TOBIAS: Multumesc.


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (un barbat la microfon): Este cumva ciudat faptul ca ne intalnim, in sfarsit. N-as fi crezut ca acest lucru se va intampla vreodata. Ma consider o persoana creativa, vreau sa spun sunt un fel de artist. Am un gen de interes pentru a juca, pentru teatru si acest gen de lucruri.


Dar, n-am ajuns cu adevarat in zona teatrului. Vreau sa spun ca este mai mult dorinta. Dar, dupa ce am ajuns in America am terminat cu succes multe din incercarile mele artistice pe computer. Vreau sa spun ca am lucrat mult cu computerul, in directia motivatiilor mele artistice. Totusi, observ ca n-am ajuns in profunzime cu lucrurile creative, ci doar omodalitate de a ma folosi de asta. Am aceste idei, dar ele nu se materializeaza exact. Eu cred uneori, ca acestea sunt idei foarte bune…LINDA: Bine ai venit in clubul nostru! (hohote de ras)


SHAUMBRA 11: Corect, corect!


TOBIAS: Sa ne oprim pentru un moment! Ele se manifesta. Acum, unde se manifesta ele, este o alta poveste. Energia creativa – de cate ori ii permiti energiei creative sa curga, tu creezi undeva. Ar putea fi intr-un alt taram. Ar putea fi intr-o alta galaxie. Ar putea fi la jumatate de pas de tine, intr-un taram diferit. Niciodata insa energia creativa nu se risipeste. Poate ca nu o manifesti pe Pamant, acum, din diferite motive. Unii dintre voi alcatuiti modele si realizati o testare secundara in alte taramuri, pana cand sunteti pregatiti sa le aduceti in acest taram. De fapt, tu esti foarte activ in alte taramuri si uneori, oh, energia ta este peste tot.


Exista si o alta dinamica aici. Au existat unele lucruri in viata ta – nu din partea trecutului familiei tale actuale, ci din trecutul tau – unde ai fost indrumat sa crezi ca, creativitatea este pentru neseriosi si uneori pentru bogati, ca era o activitate pentru lenesi, deoarece se presupunea ca trebuie sa lucrezi cu muschii si cu mintea ta. Orice altceva era considerat o perdere de timp. Prin urmare, ai adus asta cu tine iar acum, cand exprimarea creativa incearca sa iasa la suprafata, exista acele – acele aspecte vechi, precum un aspect de grup – care incearca sa-ti spuna ca esti lenes si ca n-ai valoare. Tu auzi asta mereu, ca esti lenes si fara valoare, daca nu faci ceva practic.


As spune ca una dintre provocarile pe care ti le-ai dat este sa vazi daca poti trece dincolo de asta. Poti sa intelegi ca energia creativa este una dintre cele mai stralucite? Este energia Creatorului. Muschii si mintea sunt simple cai de a manifesta energia creativa. Iti poti oferi darul de a fi foarte, foarte creativ, incat sa manifesti unele dintre lucrurile de acest nivel, nu doar din celelalte?SHAUMBRA 11: Sper ca da!TOBIAS: Ei bine, una dintre provocarile din trecut… si nu este vorba ca ar trebui sa urmezi o cale karmica, este ca tu ai fost un om de stiinta/un inventator.Tu ai avut multe idei extraordinare, insa a existat o retinere de a le aduce aici. Ai avut cateva esecuri si ai fost marcat atunci. Iti poti imagina libertatea pe care ai fi avut-o, daca ti-ai fi eliberat energia ta creativa?


SHAUMBRA 11: Doar din curiozitate, care a fost una dintre inventiile pe care am incercat sa o manifest?


TOBIAS: Nimic extraordinar! (rasete)


LINDA: Asta a fost ultima ta intrebare.


SHAUMBRA 11: Multumesc!


TOBIAS: Desigur, multumesc!


LINDA: Multumesc! Ultima intrebare! Stiu ca timpul nu conteaza. Am un dosar plin, daca mi-ai permite sa citesc mai multe.


TOBIAS: (razand) Noi deja le-am citit. Noi deja am raspuns.
LINDA: Multumesc!


INTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Salut, Tobias! Intrebarea mea este legata de fiica mea cea mai mica, care este implicata intr-o problema legala. Ma intrebam daca exista vreun rapuns din Energia Noua, deoarece am fost la avocati, insa exista un judecator care nu este foarte favorabil, iar ea este dispusa sa plateasca pe oricine


TOBIAS: Desigur. Ei bine, iti voi pune si eu o intrebare: Care este cuvantul care ar descrie energia – doar stai in spatele zidului scund, pentru un minut – care este unicul cuvant pentru a descrie energia din toate acestea?SHAUMBRA 12: (pauza lunga)


TOBIAS: Doar un cuvant! (pauza) Un cuvant. Ce se intampla aici? Tu esti o fiinta iluminata. Tu te-ai lasat prinsa in asta, insa ce se intampla?


SHAUMBRA 12: (pauza)


TOBIAS: Iti oferim un indiciu. Incepe cu „D”.


SHUAMBRA 12: Drama.


TOBIAS: Desigur, drama! Drama! Stii, este ceva uimitor! Poate ca urmatorul film va fi despre drama. (rasete) Sunt dependent acum, domnule! M-ati adus aici. Drama. Stii, in pofida tipetelor si a vaicarelilor umane, stai in spatele zidului scund si raspude-ti la aceste intrebari: de ce a ales ea asta? De ce face asta? Ce realizeaza fiica ta prin asta? Este vorba despre drama.


Poate ca suna rece si fara intelegere, insa incercam sa fim realisti. Exista un motiv pentru care incearca sa creeze drama. De ce creaza oamenii drame?SHAUMBRA 12: (pauza) (rasete) Ca sa afle ca sunt vii?TOBIAS: Desigur. Astfel stiu ca sunt in viata. Si care este rezultatul dramei in care sunt prinsi? (pauza) Iti dau un indiciu: atentia din partea celorlalti. Deoarece nu se iubesc, creaza drama care ii face sa se simta vii, sug energie de la oamenii din jur, de la cei care ii iubesc si care le acorda atentie si ajung acolo incat nu trebuie sa se mai iubeasca si astfel minunata creatie continua. O, ei tipa si bat din picioare, va trag in asta, dar ce-ar fi daca te-ai fi intors acasa, te-ai fi intalnit cu ea si ai fi aplaudat-o – ai fi aplaudat-o (Tobias bate din palme) – pentru ca a creat o extraordinara drama in viata ei.


Ma intai, se va simti terbil de iritata de tine. (rasete) Ce-ar fi daca ai spune, „Este o creatie extraordinara, pe care tu o continui; esti pregatita sa te opresti? Ai vrea sa incetezi? Ea va inceta pentru mine, eu nu mai pot sa iau parte la ea.” Ea nu este… nu este ceea ce am numi creatie a constiintie superioare. Este o creatie, insa nu va merge nicaieri, decat spre mai multa si mai multa drama.


Nu vrem sa te necajim pe tine sau pe fiica ta – insa oamenii creaza evenimente in viata lor, din anumite motive. Nimeni nu vrea sa o necajeasca. Nu putem spune ca este vorba despre vreo entitate intunecata de cealalta parte, desi oamenilor le-ar placea sa dea vina pe ea. In acest caz, este vorba doar despre drama pura. Ea are nevoie de atentie, intr-un mod disperat. Iti vom cere, ca inainte de orice, sa te duci la ea si s-o aplauzi, fara exagerare!


SHAUMBRA 12: Ok..TOBIAS: Apoi, pe 20 septembrie intreab-o daca vrea sa ajunga in Casa Trezirii. Intreab-o daca vrea sa invete cum sa-si creeze o cale putin diferita, cum sa inceapa sa se trezeasca si sa devina constienta de faptul ca ea isi creaza aceste evenimente in viata. Trebuie sa-si asume responsabilitatea fata de sine insasi. Uita de lupta cu legea. Nu te ingrijora in legatura cu rezultatul. Iti voi spune, ea nu va crede asta acum, insa iti vom spune ca aceasta chestiune se va rezolva, nu prin vreo miscare de bagheta, nu prin interventia noastra a celor din cealalta parte.


As dori sa-ti observi viata ta, si sa te intrebi de ce ai intrat, in mod repetat, in drama altor oameni. Tie iti apartine foarte putin din asta, insa tu intri in drama altora, in mod constant. De ce? De ce ai ajuns acolo? Iti dau un indiciu, trei litere – n-u-n. (in engleza, nun inseamna calugarita, sora) Mama Care Are Grija de Lume. Sora Compasiune. Tu ai o lunga pregatire, pentru a avea grija de altii. Ai intrat in asta. Esti atrasa in mod natural de drama si simti ca este calea ta spre rai, spre a te descoperi pe tine. Va trebui sa faci un pas mare, un pas imens, insa este momentul sa eliberezi asta, draga Sora!


SHAUMBRA 12: Multumesc!


TOBIAS: Multumesc! (audienta aplauda)


Acestea fiind zise, Shaumbra, reamintiti-va, ca ar pute fi un cui in roata masinii voastre (Tobias chicoteste), ceva legat de constructii, in urmatoarele 30 de zile – va fi o reamintire ca ati ajutat la construirea Casei Trezirii. Marea deschidere, marea deshidere, atat a Casei cat si a website-ului va fi pe 19 Septembrie.


http://www.crimsoncircle.com

(C.M.)
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine 

 
O comunicare de la Tobias


esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


O comunicare de la Tobias

O comunicare de la Tobias.


(comunicare facuta in cadrul Cercului Crimson, in data de 06.aprilie 2008)


Este o onoare si o placere sa fiu cu voi toti la nivel de grup dar si la nivel individual. Intr-un fel, este ciudat pentru ca voi sunteti invatatorii. Dar voi m-ati rugat sa raman pe partea cealalta si sa va amintesc cine sunteti din cand in cand, sa va fac sa constientizati unele lucruri.


Sa va amintesc de ce sunteti aici, care va sunt posibilitatile.


Mult m-am gandit daca sa vin si eu acolo printre voi, daca asa v-as putea servi mai bine. Si, atfel am ales nu de mult sa vin prin Sam (un baiat nascut cu cca 7 ani in urma in SUA si in care s-a reincarnat un aspect al sufletului total lui Tobias n.m.)


Este foarte interesant, caci voi nu sunteti mai prejos decat noi, cei din partea cealalta. Voi simtiti la fiecare nivel ca nu sunteti ceea ce credeti uneori despre voi, ca nu aveti destine prestabilite, ca NU GRESITI, ci sunt toate doar experiente umane.


Shaumbra (numele cursantilor de la aceste cursuri n.m.), noi am lucrat mult, mult timp impreuna, si inainte de perioada lui Iisus.Am devenit atat de apropiati, discutam noaptea, am legat prietenii, incat imi este putin ciudat sa ma intorc pe Pamant ca si Sam. Ganditi-va cate secole si ani am lucrat impreuna !


Compasiunea mea pentru voi m-a dus la alegerea de a ma reincarna pe Pamant. M-am tot gandit mult timp ca poate ar fi mai bine sa stau aici, sa va ajut de aici decat de pe Pamant. Apoi, m-am gandit si la frumusetea si libertatea de a fi un inger in forma umana. Capacitatea de a atinge un alt om, de a bea un bun pahar de vin, ah este irezistibil. Si mai este un alt motiv, dar nu indraznesc sa-l rostesc prin Geoffrey. (channel-rul n.m.).


M-am gandit mult la aceasta alegere.Va spun acum sa va faceti temele pe care vi le dau. Indiferent unde sunteti, fie ca este noaptea sau dimineata cand cititi acest mesaj, luati-va un moment pentru a celebra ceea ce ati facut.Va spun ca este greu sa masurati constiinta. Este greu sa va dati seama cat de insemnata e munca voastra de oameni si de ingeri in aceeasi masura. CELEBRATI-VA ! Sa creem si sa onoram spatiul sacru.


Spatiul sacru este un concept simplu. Atunci cand permiteti crearea spatiului sacru, acest lucru detensioneaza atmosfera. Si puteti permite sa va eliberati prin alegere. Alegeti spatiul sacru (adica sa va imaginati un spatiu asa cum il doriti n.m.) pentru constiinta voastra si, apoi, aduceti-l in voi prin respiratie. Si aduceti-va pe voi toti aici, nu numai partea voastra shaumbra, ci si toate aspectele care sunt foarte umane, sa se echilibreze si ele.Voi v-ati facut treaba foarte bine, ati fost umani, ati comunicat cu umanii, ati rezolvat situatii umane, ati comunicat cu ingerii, a trebuit sa va confruntati cu emotii. Dar asta a faut si este treaba voastra, munca voastra.


Voi nu sunteti doar un vindecator sau un zidar sau oricare va este meseria pe Pamant, caci adevarata vostra munca este cea de invatator spiritual (shaumbra). Munca voastra este sa dezvoltati constiintele si sa va confruntati cu tot felul de sentimente si situatii. Ele vin in corpul vostru si cateodata raman acolo, de aici, depresii, stari de tot felul, pe care, chiar daca le eliminati, tot mai ramane ceva. Prin tehnologia standard, totul se curata (tehnica de respiratie profunda, predata la curs n.m.).Vad ca majoritatea deja ati luat totul in corpul vostru in ultima luna.


Sa respiram si sa lasam reintinerirea naturala a corpului sa lucreze. Acordati corpului vostru permisiunea de a se reintineri. Sa lasam dezechilibrele sa se spele. Nu incercati sa blocati procesul. In acest spatiu sacru permiteti corpului sa reintinereasca si aspectelor voastre sa se echilibreze. Treaba voastra este foarte grea. Nu este un lucru foarte neobisnuit sa va raniti, sa aveti cateva cicatrice. Curatati-le aici.Avem doi oaspeti in aceasta seara. Primul este un grup de 7 suflete de copii de cristal ce trebuie sa apara acum pe Pamant, care s-au documentat mult in ceea ce inseamna Noul Pamant si Noua Constiinta. Ele vor sa va simta energia, sa simta cum este sa fii intr-un corp, cum este sa ai dubii. Indoiala este un virus. Este predominat la oameni sa aiba indoieli, dar nu este obligatoriu. Ele vor fi cu voi pentru mai multe zile; vor studia cum este sa fii intr-un corp, nu vor pune multe intrebari, doar vor simti.


Si inca un invitat care a cerut sa vina de mai mult timp. El deja are un aspect al sau reancarnat pe Pamant. El vine sa invete de la shaumbra, vine sa se elibereze. El este Dr. Freud.


El vine sa observe noua constiinta. El a trait in secolul al 18-lea si s-a sinucis inaintea celui de-al doilea razboi mondial. El s-a preocupat de psiho-analiza. In viata lui anterioara aceast aspect l-a acaparat complet. Aceasta munca insa l-a stresat puternic. A crezut ca nu se poate trata singur.


A avut multe idei bune in domeniul tratamentului prin regresie pana la nivelul copilariei pacientului. Dar cand a vazut ca nu se poate trata pe el insusi nici macar mental, a simtit ca a esuat si s-a sinucis. Si-a parasit corpul deprimat, simtea ca toti sunt mult mai puternici decat el.


Cand a trecut dincolo, a vazut multe suflete dezechilibrate, fosti pacienti de-ai lui pe Pamant, suflete care erau in agonie, care inca mai credeau ca sunt pe Pamant, dominati de latura mentala a corpului lor total ; el nu a mers mai departe de acel loc intunecat ; a simtit ca si cum s-ar fi uitat intr-o oglinda.


El a hoinarit pe Pamant mult timp ca fantoma, pana nu demult, atata timp cat si-a pastrat corpul mental si ego-ul. In final, a vazut ca este inconjurat de fiinte angelice care-l iubeau pentru tot ce a facut pe Pamant, in ultima sa viata. Freud se indoiesteinca de el insusi. L-am adus aici sa vada oameni care au inteles conceptul.


El a discutat cu entitatile despre aspectologie, despre multidimensionalitate, dar el nu a iesit inca din limitari si din psiho-analiza pe care a practicat-o. O parte din sufletul sau s-a incarnat. Va dati seama ce conflicat este in acea fiinta incarnata. Ea simte frica, indoiala spiritului. Este un tanar care traieste in Elvetia intr-o fabrica.


El vrea sa se deschida, stie ca exista unele principii simple. Dar se indoieste de el insusi si nu vorbeste despre asta ; se restrictioneaza singur din teama si neincredere.Va imaginati, desigur, ce sentimente traieste cand simte ca poseda, parca, toate cunoasterea intr-un domniu, dar nu este capabil sa si-o, exprime !? Acesta este iadul. Indoiala il macina. Freud a venit sa vada ca oameni care nu au diplome pe pereti, care nu au studiat mecanica mintii, stiu cine sunt. El vede in voi ceea ce a simtit in el. Lucrurile petrecute in tinerete, cu sexualitatea, sunt un virus, nu o vinovatie si pot fi eliminate iubindu-va pe voi insiva. Respirati si aratati-i cine sunteti.


Aratandu-i Inima inimii il ajutati, el se poate dezinhiba. Poate ca aceasta eliberare a lui Freud il poate elibera si pe tanarul reincarnat care se indoieste de el insusi. Poate ca tanarul se va alatura shaumbrei si va deveni invatator si se va deschide catre adevarul sau. Freud poate ca va va vizita, inconjurat de unii dintre ingerii nostri.


Respirati ! Tema pentru acasa este simpla. Asta nu inseamna ca nu are provocari. Simplitatea poate insemna sfarsitul unui proces complex. Tema este ca in urmatoarele 30 de zile sa spuneti la 4 persoane cine sunteti. Sa spuneti ca sunteti un invatator al noii constiinte. Nu va balbaiti ! E timpul sa nu va mai prefaceti. Nu va cereti scuze. Oamenii va vor intreba: si ce mare scofala mai inseamna si asta? Iar voi veti raspunde ca ati facut scoala shaumbra. Ca ati avut mii de vieti in care ati avut si esecuri si succese. Ca ati venit sa va bucurati pe voi in aceasta viata. Daca nu gasiti macar 4 persoane, inseaman ca sunteti prea inchisi. E timpul sa iesiti afara. Voi stiti totul dar va abtineti.Luna trecuta s-a masurat constiinta umana de pe Pamant de catre Kryon.E greu de explicat cum se face aceasta masuratoare. Fiecare entitate intra in campul umanitatii. La noi nu exista numere, ci un spectru de lumina care ne ajuta sa vedem unde se afla constiinta la acest moment, sa vedem cum sa va ajutam. Exista entitati care vin pentru a aduce energii necesare deschiderii portalurilor.


Masurarea constiintei este foarte importanta si in taramurile angelice. Masurarea constiintei s-a facut si in timpul lui Yeshua (Iisus n.m.). Atunci erau 2 milioane de oameni pe Pamant si masurarea constiintei avea valoarea, in numerele voastre, de 1.


In anii 600 dupa Hristos era de 0.8. Exista o trinitate, aspecte ale sinelui.


Exista o corelare intre masurarea constiintei si anii vostri calendaristici.


In anul 1000 valoarea constiintei era de 1000.
In 2007 era de 2007. Asta ar trebui sa insemne evolutie. Un punct culimant a fost in 2000. In 2007 s-a creat un punct care a permis saltul cuantic.


Populatia a crescut mai repede decat constiinta. Acum sunt aproximativ 6.5 miliarde de oameni. In prezent realizam extensia constiintei pentru oameni. E necesar sa creasca constiinta pentru ca a crescut si populatia. Portalurile si structurile create pana in prezent pot face ca Pamantul sa suporte maxim 10 miliarde de oameni. Aceasta cifra va deveni realitate in anul 2035. Pana atunci mai sunt doar 25 de ani. Pentru ca Pamantul sa nu fie in pericol, constiinta trebuie sa se extinda mai mult, tehnologia trebuie sa avanseze. Prin aceasta, eu nu vreau sa sperii pe nimeni, dar constiinta trebuie sa creasca mult mai repede. Oamenii in general sunt pregatiti.


Exista mai multe potentiale (straturi energetice n.m.) care inconjoara Pamantul, dar care nu sunt accesate si utilizate. Acum, oamenii cauta raspunsuri noi. Cauta ceva nou in ei insisi dar inca nu au suficienta incredere in ei. Cand se inchid in ei, blocheaza expansiunea constiintei. Este timpul deschiderii potentialelor care exista si care asteapta sa le accesati. E ca si cum ati primi marfa dar o depozitati intr-o magazie. Constiinta este blocata, intr-un fel. Potentialele nu sunt folosite.


Voua, shaumbra, va revine sarcina sa faceti oamenii sa inteleaga caci ei vor sa invete ceea ce ati invatat voi in lectiile noastre (cum ar fi alegerea, respiratia, iubirea de sine). Dar cine sa le spuna, daca nu voi, shaumbra !? Cand va spun acest lucruri, constiinta voastra se ridica la valoarea de 3000.Voi sunteti constienti ca exista un Dumnezeu si o constiinta unificata, ca exista ceva dincolo de constiinta umana.Constiinta voastra este un lucru minunat si chiar foarte inalt. E simplu sa va masurati constiinta: folositi o combinatie a apei pure, cu anumite vibratii ale internetului. Internetul reprezinta constiinta umana.


Nu incercati sa ganditi pozitiv, daca nu simtiti. Puteti fi negativi si sa nu va indoiti de voi. Cand va permiteti sa va indoiti de ce ati venit aici, nu vedeti adevaratul sine al vostru. Indoiala opreste curgerea. Este un virus care vine si va fragmenteaza, creaza bariere. Singura cale e sa va intoarceti la ceea ce ati simtit cu adevarat despre voi si sa manifestati.


Indoiala este valul. Exprimati-va adevarul. Fiti constienti cand le spuneti celor 4 persoane cine sunteti ; priviti-le reactile. Pe unii ii vor trezi afirmatiile voastre. O parte dintre ei se vor indoi, dar esenta lor va dori sa mai asculte.


Va dori sa stie ce este in inima voastra. Modul cum exprimati ceea ce este in inima voastra, va poate muta in afara influentei acestui virus. Stiti ca acel potential este acolo. Stiti ca visele se pot indeplini. Daca impartasiti cine sunteti, constiinta voastra va fi capabila sa faca acel salt. Mergeti dincolo de indoiala. Si asa este.


(C.M.)

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine