esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Un prezicator celebru a prezis cum va incepe al Treilea Razboi Mondial

Un prezicator celebru a prezis cum va incepe al Treilea Razboi Mondial
Autor: Alina Costache2014 este anul in care lumea se va confrunta cu cel de-al treilea razboi mondial! Este profetia cutremuratoare facuta de mai multi prezicatori. Mai mult, un celebru astrolog rus spune ca a treia conflagratie mondiala va porni de la granitele Romaniei, din Ucraina vecina.


Pavel Globa, un renumit astrolog rus, este convins ca in acest an va incepe cea de-a treia conflagratie mondiala si a prezis acest dezastru inca de acum 10 ani. Totul va porni de la actuala criza din Ucraina, departe de a se fi sfarsit. Iar Ucraina nu va mai exista, spune Globa. Ţara se va rupe in trei, iar doua regiuni vor fi alipite Rusiei.


Profetiile sale au legatura cu marele poet si prozator Mihail Lermontov, de la a carui moarte se implinesc 200 de ani in 2014. Toate datele legate de comemorarea acestuia sunt nefaste pentru Rusia, spune Globa, care crede ca nu intamplator Lermontov a scris poemul Demonul.


Īn anii in care s-a celebrat nasterea ori s-a comemorat moartea scriitorului, Rusia a avut parte de dezastre. Lermontov s-a nascut in 1814, iar o suta de ani mai tarziu s-a declansat Primul Razboi Mondial. A murit in 1841, intr-un duel. Dupa exact o suta de ani, Rusia era atacata de Germania.Profetiile sale sunt luate in serios, pentru ca multe dintre ele s-au adeverit. Globa a prezis cu exactitate atentatele cumplite din septembrie 2001. Astrologul rus a mai prezis destramarea URSS si venirea lui Putin la putere, dar si apusul dictaturii lui Fidel Castro.


Profetul rus nu se opreste aici. Globa spune ca presedintele Obama va fi asasinat, sistemul politic si cel economic se vor schimba, iar aproape fiecare tara va fi condusa pana in 2020 de o femeie.


Nici Baba Vanga, profeta oarba din Bulgaria, nu a fost optimista in ceea ce priveste anul 2014. Şi ea a prezis inceperea celui de-al treilea razboi mondial in acest an, conflagratie ce va dura 10 ani. Şi asta nu e tot, profetiile sale si mai infricosatoare. Molima va decima populatia europeana, iar cancerul de piele va face ravagii in lumea civilizata.


Baba Vanga a fost cea care a prezis ca Statele Unite vor avea un presedinte de culoare, dar si ca acesta va fi ultimul, pentru ca tara se va destrama in timpul mandatului sau! Şi ea a prezis atentatele din 11 septembrie, spunand, cu 12 ani inainte, ca doi frati americani se vor prabusi dupa ce vor fi atacati de pasari!


Şi parintele Iustin Parvu a spus, cu cinci zile inainte sa moara, ca mai sunt 12 luni si incepe urgia.


,,Vin cutremurele, mai mici, mai mari. Acum, apropierea sfarsitului va fi cand Dumnezeu o sa vrea. Faptul este ca nu ne miscam deloc, ramanem in amortire. Nu se face nimic, parca suntem stapaniti de un duh al indaratniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile si nu credem. Asa ca nu stiu ce o sa mai fie, dar deocamdata stam pe o pozitie foarte critica si primejdioasa pentru mantuirea noastra".

Şi profetia parintelui Arsenie Boca ne da fiori reci. Vor veni vremuri foarte grele pentru omenire, inclusiv pentru tara noastra, spunea parintele care a prevestit ca, intr-un viitor apropiat, Romania va fi ocupata de Rusia.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine