esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Voi sunteti tribul violet

Voi sunteti tribul violet – Germain
Tribul Violet(comunitatea Violet); oamenii se intreaba ce este asta. Ce tip de concept e asta? Lasati-ma sa va spun ca toti care sunt atrasi de Shamballa sunt toti fiinte din raza 7, toti in mod predominant lucreaza cu energiile razei 7 si culoarea acesteia este Violet. Rezulta asadar tribul Violet. Dar mai este. Nu doar ca aceste fiinte lucreaza cu raza Violet sau raza a 7-a dar multe dintre aceste fiinte sunt implicate in evolutia planetei inca de la inceputuri, inca de la creatia planetei.Aceste fiinte sunt cunoscute d.p.d.v multidimensional sau esoteric ca facand parte din adevaratul popor al lui Istrael. si cand vorbim despre poporul adevaratului Istrael si despre energia adevaratului Israel, nu confundati cu locul din Estul Mijlociu care este Palestina. Istrael a fost o alta iluzie creata pentru a mentine confuzia, certurile si lupta pe planeta.


Aceste ratiuni nu sunt importante in acest moment, in aceasta discutie. Sunt multe fiinte pe planeta care sunt cunoscute drept adevaratul Israel. Acest Istrael nu este fizic sau istoric. Este Istraelul tuturor nivelelor de lumina. Îl puteti numi adevaratul Israel, Veritas Istrael, cel despre care au vorbit marii invatatori ai Kabbalei mult timp. Adevaratul Istrael este cunoscut drept Copiii Luminii. Ei nu sunt oameni care se agata de o traditie sau religie ci un grup care lucreaza cu emanatiile de lumina ale Razei a 7-a a Creatiei. Cu aceasta lumina ei schimba continuu forma creatiei in acord cu Vointa Divina. Sunt cunoscuti ca si rasa primordiala, Adamica a luminii. Munca lor consta in a demonstra adevaruri inalt spirituale oamenilor de pe pamant. Ei sunt semintele imprastiate ale rasei Adamice (primordiale) a luminii care a fost prin preajma de eoni. Acesti oameni au ajutat la formarea de noi directii ale evolutiei pentru acei eoni in colaborare cu Marea Fratie a Luminii(Maestrii Ascendenti si altii).


Ghidati de Fratia Luminii, adevaratul Israel a adus scripturile luminii la fiintele care au trait in Qumran, Alexandria, Tibet si Marea Moarta. Acest Israel este simbolizat de cele zece triburi pierdute ale lui Israel. Aceasta energie este cunoscuta ca si Spectrul YOD. Adica cei zece centrii care radiaza ai sufletului. Spectrul Yod este codul pierdut care ne conecteaza la planul originar al Tatalui sau Floarea Vietii, Samanta Blueprint a Creatiei. Cand energia acestui spectru este adusa impreuna ca si Lumina Divina, dualismul stiintei si religiei este rasturnat. Apoi ne putem conecta la cele 12 canale de lumina pentru a fi in interconexiune cu tot ceea ce este. Fiintele non-spirituale isi vor muta atentia si focalizarea de la Israelul din carne si oase catre Israelul de Lumina. Fiintele de lumina sunt fiintele care impamanteaza inteligenta Galactica, care tin programele de intregire in unitatile biochimice care sunt de fapt corpurile umane. Ei sunt mandale vii de lumina prin care totul va fi ajutat sa treaca
de ciclurile nasterii si mortii in viata eterna si sa devina membrii ai Fratiei Galactice. Cand intr-un final ancoram aceste coduri de lumina, lumea se va schimba si va deveni un loc al daruirii, schimbului, grijii fata de ... si de lumina.Asadar, fiintele razei a 7-a a tribului Violet – multi vor spune acestui canal pe care il folosesc, cand va lucra in parti diferite ale lumii, in diferite culturi, cu diferite rase si oameni, in diferite comunitati, ei vor spune: "De unde te cunosc? Îmi pare ca te cunosc deja. Am mai lucrat impreuna inainte?". Toti ati mai lucrat impreuna inainte, toti lucrati din nou acum, indiferent ca stiti asta sau nu. De aceea, atunci cand ati auzit cuvintele Shamballa, Shamballa Multi-dimensional Healing, Hari Das, Hari Baba, ati fost atrasi de ele.Dar ce fac oamenii din adevaratul Istrael? Ce sunt fiintele din Raza Violet, care este locul vostru, serviciul pe care il oferiti, de ce v-ati incarnat acum pe planeta intr-un numar asa de mare? Pentru ca momentul pentru schimbare este cel potrivit. Cand timpul este cel corect pentru schimbare si constiinta fiintelor de pe planeta este pregatita pentru schimbare.


Dar cum este aceasta schimbare facilitata? În multe feluri: prin transmiterea de informatii de la centrul galactic, prin transmiterea de informatii de la sistemele planetare pe care le cunoasteti ca fiind semnele astrologice sau transmiterea de informatii de la grupurile de fiinte pe care unii le numesc Maestrii Ascendenti. Dar credeti-ma, Maestrii Ascendenti nu sunt singurii care exista in realitatea multidimnesionala. Nu faceti aceasta greseala. Ei nu sunt singurii care au cunoastere, energie si iubire. Sunt si multi, multi altii. De fapt, acest termen pe care il folositi pentru a numi aceste fiinte drept Maestrii Ascendenti este incorect. Cel putin folositi termenul de Maestrii Multidimensonali. Multi de pe planeta asociaza aceste energii cu respectivul termen/cuvant asadar doar vom ajusta un pic lucrurile dpdv energetic atfel incat, atunci cand va referiti la Maestrii Multidimensionali, sa va conectati la aceasta constiinta colectiva ascensionala a acestor fiinte pe care le cunoasteti si le iubiti.


Asadar, care este locul vostru, misiunea voastra? V-am spus ca este acea de a ajuta planeta si fiintele de pe aceasta planeta sa treaca de la sclavia in care se afla in libertatea care este dreptul lor din nastere. Unii vor sta in fata grupurilor de oameni si ii vor incuraja sa devina liberi. Altii doar vor fi, calatorind pe planeta, doar fiind, locuind in satele lor, orasele lor avand locuri de munca normale. Chiar si asa veti putea aduce energia schimbarii. Nu este potrivit pentru toata lumea sa calatoreasca in jurul lumii si sa strige in gura mare despre libertate. Daca toti cei din Tribul Violet ar face asta, toate avioanele ar fi supraaglomerate. Nu ati mai putea cumpara bilete la niciun zbor. Nu vrem asta, nu cerem asta de la nimeni. Ceea ce in schimb va cerem este sa intelegeti ca voi, fiecare dintre voi, aveti misiunea vostra, ca sunteti un membru al Tribului Violet si ca voi sunteti cei care formati adevaratul Istrael. Sa ramaneti centrati si sa indepartati, sa scoateti frica din constiinta voastra.


Frica nu este opusul iubirii, prieteni. Aceasta idee, ca frica este opusul iubirii este o alta parte din iluzia colectiva. Lasati-ma sa va spun ce este cu adevarat frica: iluzie.Va gandeati ca va voi oferi o splendida explicatie a ceea ce este frica. Splendoarea a ceea ce v-am spus se datoreaza a ceea ce au generat in constiinta colectiva fiintele implicate in sclavia din aceasta dimensiune. Daca intelegeti ca frica este o iluzie, de ce ea continua sa fie atat de puternica? De ce va afecteaza atat de tare? Pentru ca aveti programari in cristalele din corpul vostru. Va amintii ca v-am spus ca totul din creatie este cristalin, nu neaparat precum quartul, dar totul este cristalin si prin urmare poate deveni un subiect al programarilor cu informatie. În corpurile voastre aveti o matrice energetica pe care o numesc core fear matrix ( matricea fricii). Aceasta matrice rezoneaza cu vibratiile fricii. Energia pe care o creaza, rezonanta pe care o produce intra in conexiune cu mintea constienta. Declanseaza hormoni si alte reactii in corp. Cu alte cuvinte, vi se determina reactii specifice datorita secretiei de hormoni din corpul fizic si frica manifesta prin intermediul mintii voastre.


Un alt motiv pentru care matricea fricii se mentine activa este lipsa oxigenului. De aceea va spunem sa respirati adanc. Cand nu respirati adanc programarile de frica sunt declansate din nou si sunt foarte puternice pentru ca multi dintre voi, cand ati fost nascuti ati fost separati de mama voastra prea repede. Și dupa cum va puteti imagina este si mai traumatic daca medicamente si substante au fost introduse in corpul mamei pentru a determina nasterea sau daca s-a facut cezariana, adica burta mamei a fost taiata si ati fost efectiv scosi afara, lucru care este si mai dramatic.


Dar nasterea este o situatie traumatica oricum. Va pot spune ca procesul mortii este mult mai usor decat nasterea. Oamenii nu obiecteaza in general impotriva nasterii pentru simplul motiv ca uita rapid trauma acestei situatii caci memoria copilului inca nu este dezvoltata. În schimb memoria lor celulara este programata. Sunteti nascuti cum sunteti nascuti. În trecut, in familiile extinse, femeile stiau cum sa nasca. Știau ce trebuie sa fie facut. Aveau experienta; li se spunea ce sa faca de cei care asistasera la nasteri, stiau specificul fiecarei situatii si cum sa actioneze. Știau cand sa nu se impotriveasca, stiau cand sa permita copilului sa moara daca asta era necesar. Amintiti-va, la nivel de constiinta ei stiau ca asta nu este o problema. Toata constiinta se incarneaza pentru o perioada de timp.


Poate fi necesar doar sa se petreaca 9 luni in pantecul mamei si sa se treaca prin procesul nasterii pentru ca experienta de care avea spiritul nevoie sa se incheie. Ei stiau toate aceste lucruri. Ei stiau cand sa separe bebelusul de mama, copilul de mama. Știti ca acum lucrul acesta se intampla prea repede. Asadar, la un moment dat te simti rezonabil de confortabil desi cam restrans in pantecul mamei pentru ca ai crescut si esti cam mare. Hormonii sunt declansati in pantecele mamei, procesul de nastere e declansat si incepe. Esti scos in lume dar esti inca atasat de mama ta de cordonul ombilical; inca iti vine oxigen in sange prin acesta. Esti inca sustinut de mama ta, desi nu esti in ea. Apoi cordonul ombilical este taiat si esti fortat sa respiri daca nu ai facut-o deja. Poate ca gura ta si naasul este plin de mucus, poate ca ai fost chiar si tinut de picioare in jos si raspunsul emotional la asta este frica, frica, frica: "Voi muri, nu pot sa respir!". Și respiri.Dar e posibil sa incepi sa respiri. Asta te ajuta sa incepi sa respiri mai bine. Dar trauma aceasta, sentimentul ca esti pe cale sa iti pierzi corpul imediat ce te-ai nascut ramane cu tine pentru totdeauna, doar daca nu il cureti, te eliberezi de el. Ai observat ca atunci cand esti in frica respiratia ta este rapida si superficiala? Asta declanseaza raspunsuri hormonale in corp. De aceea va spunem sa respirati adanc. Mai e ceva ce trebuie sa va spun despre oxigen. De ce se taie copacii? De ce ei distrug plamanii mamei pamant, de ce sunt distruse padurile ? Padurile sunt plamanii mamei pamant. Ea inspira gazele care sunt otravitoare pentru voi si expira oxigenul dataror de viata. Copacii se afla aici pentru acest proces de transmutare. Distrugeti plamanii mamei pamant, taiati padurile si va fi mai putin oxigen pentru a respira. Majoritatea oamenilor nu realizeaza ca de abia daca mai exista suficient oxigen pentru a respira, deabia daca se mai produce suficient oxigen.Nivelul de oxigen e poate cu 60% mai scazut decat era acum 100 de ani ; nu sunteti constienti ca acum sunteti in pericol sa va distrugeti ca specie datorita lipsei de aer pentru a respira. Doar datorita lipsei oxigenului. O alta dilema pe langa cataclisme si schimbarile planetare, pe langa razboiul nuclear este daca nu cumva va veti autodistruge datorita pierderii si lipsei oxigenului necesar respirarii. De aceea este important ca fiecare sa planteze copaci. Ati putea incepe prin a realiza ca este foarte important sa respirati profund ca sa puteti absorbi cat mai mult oxigen din gazele care sunt in atmosfera sau din gazele care compun atmosfera lumii voastre.


Asadar, tocmai pentru ca voi sunteti adevaratul Israel, tribul Violet, tocmai de aceea aceasta NU este Shamballa Reiki sau vreo forma de Reiki. O alta situatie este faptul ca multa, multa lume se focalizeaza pe acest lucru pe care voi il numiti vindecare. Multa, multa lume traieste in iluzia ca ei sunt vindecatori. Aceasta este o iluzie totala. Este o alta parte a sclaviei ego-ului : "Sunt un vindecator!". Nu exista asa ceva, vindecatori pe planeta. Cand intalniti persoane care se numesc vindecatori, v-as recomanda sa ascultati cu atentie la ceea au de zis. Nu judecati, doar ascultati. Doar si numai asta si va va ajuta sa intelegeti nivelul constiintei lor.


Minunata veste este ca pe planeta sunt bilioane de facilitatori ai vindecarii. Nimeni nu vindeca pe nimeni. Fiecare se vindeca pe el/ea insusi/insasi. Nicio persoana nu vindeca pe altcineva, ceea ce fac fiintele este ca ele faciliteaza. Cu alte cuvinte, ele fac posibil pentru ca altii sa devina intregi prin mentinerea unui spatiu energetic sau prin acordarea la energii care sa-i ajute sa paseasca in propria intregire de sine. Acesta este un alt motiv pentru care aceasta nu este Shamballa Reiki, nivelul 7,6, 10, 13. Sa intram in ego si sa zicem ca avem 13 nivele de Reiki si ca noi suntem Shamballa: Suntem mai buni vindecatori ca voi pentru ca avem 13 nivele. Binenteles ca nu suntem. Ceea ce vom face este ca ne permitem noua insine sa facem servicii pentru altii, facilitam pentru altii daca altii cer sau daca le este necesar. Nu are rost focalizarea pe oricare cale filosofica de vindecare (n.t. system de vindecare) pentru ca vindecarea, respectiv facilitatea vindecarii altora, este dreptul vostru din nastere,
la fel ca si channelingul.Este construit odata cu sistemul, precum faptul ca masinile au roti. Daca indepartati rotile de la masina aceasta nu va merge. De fapt, este adevarat ca multe fiinte umane si-au dat jos rotile, asadar ei nu pot merge. Ei isi neaga abilitatile, cu alte cuvinte. Nu este nici sfant nici fantastic; sunteti voi, dreptul vostru ca indivizi, ca fiinte umane. Totul a fost construit si adaugat in voi atunci cand ati fost creati. Toate acestea au fost adaugate la model. Ce potential vor avea aceste fiinte dupa ce vor fi create? Sa vedem… constiinta multidimensionala, capacitatea de a facilita armonia si echilibrul pentru altii, pentru ca daca aveti nevoie de vindecare sunteti in diz-armonie. Aceasta capacitate a facilitarii vindecarii nu este altceva decat un produs secundar al propriei imputerniciri de sine. Un efect secundar al propriei imputerniciri! E simplu!Va vom cere doar sa intelegeti ceea ce se intampla, in ce sunteti implicati si cine sunteti. Binenteles, aveti puterea de a alege. Nu-i asa ca planeta pamant este minunata? O planeta a liberului arbitru. Puteti sta in propria putere acum sau puteti sta in propria putere mai tarziu. Nu-i asa ca alegerile sunt minunate? Și puteti avea cate aventuri doriti pe parcursul negarilor. Și nu-i asa ca aventurile in negare sunt uneori distractive, mai ales atunci cand realizati ca sunteti in negare si puteti rade despre voi insiva? Vrem distractie, si ce distractie! Puteti avea toate tipurile de aventuri. Nu pot sa incep sa le explic, dar sunt sigur ca multi ati avut aventuri in interiorul negarilor, si ati vazut rezultatele negarilor.


Rezultatul negarii este dezimputernicirea. Începeti sa credeti ca sunteti o fiinta mizerabila, nu o fiinta multi-dimensionala cu toata puterea pe care Dumnezeu, Mama-Tatal Dumnezeu o are. Nu este oare mai bine/usor sa intelegeti ca aveti toata puterea pe care Mama-Tatal Dumnezeu o are decat sa credeti ca sunteti o fiinta mizerabila? Care este alegerea voastra? De fapt, nici nu va ia mult sa va ganditi la asta, nu?Stau in puterea Mamei-Tatalui Dumnezeu, Sunt Mama-Tatal Dumnezeu si imi pretind propria putere ACUM. Și deoarece o pretind, nu imi este teama de ea. Pretinzand-o, nu imi este frica sa o folosesc. Nu imi este frica de puterea altora. Sunt in armonie si echlibru si iubire asadar….ce mi se poate intampla? Sunt in armonie, echlibru, iubire si non-judecata, asadar nu voi folosi puterea proprie impotriva altora. Aceasta este frumusetea vietii umane, frumusetea creatiei.


Aveti o extraordinara oportunitate pe planeta acum, o extraordinara oportunitate. Da, ati putea determina extinctia speciilor in cativa ani datorita lipsei de oxigen. Da, ati putea distruge planeta cu echipamentele nucleare. Aveti multe posibilitati. Sau ati putea crea raiul pe pamant. Aveti posibilitatea de a alege. Creati raiul pe pamant si, ca membrii ai tribului Violet si ca fiinte din adevaratul Israel, sunteti aici sa ajutati la crearea acestui rai, sa ajutati oamenii sa paseasca in libertate si in Noua Era. Aceasta este cu adevarat New Age: raiul pe pamant, un loc al libertatii si iubirii, armoniei si echilibrului; un loc al abundentei.Despre asta este vorba cu adevarat in Noua Era. Unii poate ca va ganditi si aveti intrebari legat de faptul ca, acum cativa ani, cand am vorbit cu acest canal despre adunarea tribului Violet (si am vorbit cu el in multe, multe diferite feluri), am amanat discutarea diferitelor concepte ale reunirii tribului Violet. Datorita intelegerii sale limitate din aceasta
realitate dimensionala am decis intr-un final sa abordez acest subiect printr-un mod prin care multa lume sa poata relationa cu asta. I-am spus intr-un final "Okay, ceea ce vom face este de fapt incarnarea intregului spectru al energiei Reiki pe planeta". I-am spus ca Eu, Germain, am fost persoana care a incorporat reiki [ceea ce in parte ulterior a devenit Reiki] in Atlantida si ca el a facut parte din trib. Replica lui a fost: "Reiki? Uita. Nu vreau sa am nimic de a face cu asta. Uita!"Mi-au trebuit doi ani sa-l conving ca era vorba despre ceva cu mult mai mult decat mica parte din Reiki pe care o re-manifestase el insusi pe planeta sub acel nume, ca era mai mult acolo decat focalizarea pe vindecare, accentul pus pe vindecare care fusese pus in Reiki la acea vreme. I-am atras atentia ca numele "Reiki" incepuse sa devina foarte cunoscut pe planeta si unii oamenii chiar cheltuisera bilioane de dolari pentru publicitate. Oamenii puteau vedea cuvantul Reiki la acel moment si se gandeau: "Oh, Reiki, este ceva ce se merita facut". Într-un final l-am convins ca vom folosi cuvantul Reiki. Asa se putea demara lucrurile. Reiki Multidimensional, Shamballa Reiki, cum il vom numi? Usui Reiki Traditional + Shamballa.Îndeajuns de sigur pe asta, desi, Eu, Germain, nu sunt un expert in relatiile publice si publicitate, cu toate asta, conceptul si procedeul a functionat. A adus lume, dar oamenii acestia cautau Reiki. Canalul pe care l-am folosit noi (caci am fost mai multi implicati in a-i explica si a-l face sa inteleaga cum stau lucrurile ), singurul lucru care l-a convins sa preia conducerea la nivel fizic a tribului Violet din aceasta realitate dimensionala a fost sa-i spunem "Nu te preocupa, nu-ti face griji, Hari, aceasta nu este de fapt despre Reiki. Este de fapt despre imputernicirea oamenilor, despre conectarea oamenilor la Prezenta lor Sunt si la tot ce inseamna aceasta Prezenta". Imediat ce i-am explicat asta, el a spus "Sa-i dam drumul". Ne-au trebuit ani sa-l convingem sa faca asta, sa-l facem sa inteleaga. Și chiar si dupa ce l-am convins ca este un proiect foarte, foarte bun pentru umanitate, tot nu i-am putut da decat 1% din informatia despre ceea ce se va intampla, pentru ca ar fi spus "Nu pot sa fac asta,
nu pot, cum, cum, cum, nu pot. Ce, eu? Nu, nu pot."Asa ca i-am dat piesele pe rand, incet, incet, incet si pe rand. Chiar si acum nu ii spunem totul pentru ca inca are un aspect in caracterul sau "Nu pot sa o fac, nu pot. Nuu, e prea mare, nu pot, nu, nu!". Voi credeti ca acest canal este pe deplin imputernicit (n.t. pe deplin in propria putere). Va spun, are mentalitatea lui "nu pot" ascunsa bine in ungherele mintii. Tot timpul incerc sa-i scot asta din minte. E ca si cum as folosi un burete. Da, inca mai avem mult de lucrat la negare. Este un proces pentru noi toti.


Asadar, aici a inceput. Poate voi pune o patura si voi curata totul chiar acum. Asta e. Retineti, daca folositi curatarea mentala in fiecare zi, asta previne decaderea adevarului. Ati putea face un cantecel "Curatarea mentala zilnica previne decaderea adevarului".Voi parasi acest canal acum. Îl folosim de ceva vreme. Avem nevoie sa folosim acest canal din nou, asadar suntem atenti ca sa nu ia foc sau altceva de genul asta si sa ascensioneze prea repede. Asadar, iata-va. Acum intelegeti de ce asta nu este "13 multidimensionl Reiki", de ce este "Shamballa Multi-dimensional". Ati mai adaugat un pic la intelegere. Poate ca v-a declansat mintea, memoria locului vostru in tribul Violet, a fi una dintre aceste fiinte cunoscute drept adevaratul Israel.


Nu va recomand ca in acest moment sa iesiti in lume si sa strigati in gura mare "Noi suntem adevaratul Israel!". Pentru ca stiti ce se va intampla. "Cine sunt lunaticii astia? Cine sunt ametiti astia, sunt cumva vreo noua secta evreiasca?" si multe multe altele de felul asta. V-am dat informatia doar sa va ajute la declansarea memoriilor/amintirilor din constiinta voastra. Pentru moment vreau doar sa va multumesc ca m-ati ascultat. Binecuvantarile mele si multumesc.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine