esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Misteriosul tunel extraterestru de la Iasi

Misteriosul tunel extraterestru de la Iasi
Amatorii de mistere se vor bucura afland ca exista o descoperire uluitoare in Iasi, chiar in "inima" orasului, anuntata in urma cu 24 de ani de o echipa formata din profesori universitari si studenti, care au publicat stirea intr-o revista locala. "Povestea" a fost insa rapid "ingropata" si ascunsa publicului...


O intamplare de-a dreptul șocanta s-a petrecut in toamna anului 1989 la Iași, unde o echipa de muncitori lucra la renovarea unei case. În momentul in care au darmat un perete interior a fost descoperit un puț care era acoperit cu o placa metalica ieșita din comun. Autoritațile au fost anunțate și mai mulți cercetatori au fost aduși la fața locului pentru a analiza placa metalica.


Concluzia a fost una ciudata pentru ca aceasta placa metalica era facuta dintr-un aliaj necunoscut, mai mult de atat era ornata cu 14 ființe dintre care 4 erau asemanatoare cu oamenii. Acești oameni stranii aduceau mai mult cu niște roboți, care erau dotați cu o coada destul de lunga.


Ansamblul de simboluri se compune din 2 randuri inelare: cel interior compus din motive asemanatoare gliptelor mayase si cel exterior continand posibile reprezentari ale saurienilor din mezozoic.


Dupa ridicarea placii metalice a aparut gura unui puț. Specialiștii au coborat in puț, la capatul caruia au descoperit o camera cu pereții din granit, cu o suprafata de 17-18 mp si o inaltime de 3 m. Totul parea extrem de ciudat și nefiresc, camera era goala, dar conform spuselor oamenilor de știința inca se mai simțea prezenta unor fiinte stranii.


Dintr-un perete al camerei se facea un alt tunel. Pasajul are o inaltime de 2.40m, o latime de 1.60m , o lungime de 450m si o inclinatie de fix 30 grade. Pasajul se termina intr-o camera imbracata in blocuri de granit si tavanul glazurat. Diferenta de nivel intre aceasta camera si placa de metal este de 90m.


În aceasta camera, intr-unul dintre pereți, s-a descoperit o scobitura in forma de palnie. Pe aici trecea apa unui izvor. Nimic ieșit din comun pana in clipa in care apa a fost prelevata pentru a fi supusa testelor de laborator.


S-a dovedit a fi o apa magica, unii susțineau ca este vorba despre apa care prelungește viața cu foarte mulți ani. Astfel, mai mulți bolnavi cu diverse boli au fost tratați cu aceasta apa și spre surprinderea tuturor ei s-au facut bine intr-un timp record.

Povestea placii misterioase și al celor doua incaperi din granit din Iași a fost uitata și in prezent nu se știe ce s-a intamplat nici cu apa magica, dar nici cu restul descoperirilor. Probabil ca "lipsa de interes" a autoritaților a facut ca aceasta descoperire impresionanta sa ramana lasata sub semnul tacerii.Comentariul unui cititor confirma uimitoarea descoperire in care au fost implicati un grup format din profesori universitari si studenti, dar care a fost prompt "ingropata" si "data uitarii" pentru a nu "deranja":


"La acea vreme, o editura studentesca si ceva profesori universitari au facut cunoscuta aceasta descoperire, dar au fost redusi la tacere cu editura cu tot ! Locatia nu este la o casa, ci este exact langa policlinica cu bolta, de pe strada Lapusneanu (este alaturi de fostul Cinema Tineretului), unde este o parcare si are cel putin 3 m de beton pavat".


"Dar ati omis sa mentionati si acele obiecte geometrice din camera, ce levitau in pozitii nefiresti ! Mai sunt multe de spus, dar poate chiar si in ziua de azi ne depaseste cu mult ceea ce cred ca este acolo (comentariul este doar ceea ce imi amintesc ca am citit din [revista publicata de] editura studentesca)..."


Preluat de la efemeride.ro
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine