esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Prima dovada ca universurile paralele exista, descoperita de cercetatori

Prima dovada ca universurile paralele exista, descoperita de cercetatori
Oamenii de stiinta spun ca au descoperit dovezi ca universul nostru a fost "lovit" de alte universuri paralele, in trecut.Afirmatia incredibila a fost facuta dupa ce ei au studiat modelele radiatiilor cosmice de fond (CMB), cunoscute drept efectele Big Bang-ului.


Cercetatorii spun ca ar fi gasit dovada ca patru modele circulare gasite in CMB reprezinta "vanatai cosmice" rezultate in urma ciocnirii universului nostru cu altele, de cel putin patru ori.


Descoperirea se bazeaza pe teoria potrivit careia universul nostru se va extinde la infinit. Teoria cosmologica a inflatiei eterne presupune aparitia din nimic a unor bule inflationiste. Unele se pot extinde si pot dura la infinit, iar altele dispar.Aceste bule reprezinta fiecare cate un univers. Acestea au legi fizice diferite de al nostru si exista toate in acelasi timp. Cand aceste bule se ciocnesc unele de altele, lasa urme in radiatii, cred unii oamenii de stiinta.


Descoperirea lui Stephen Feeney, de la Departamentul de Fizica si Astronomie de la University College London, este una controversata.


Mai multi cosmologi au raspuns ca aceste concluzii sunt trase mult prea usor din ceea ce s-a observat in CMB. Echipa recunoaste acest lucru, insa spera ca ciocnirea dintre bule sa poata fi verificata in viitor.


Studiul, publicat online , vine la doar o luna dupa alt studiu similar asupra radiatiilor de fond care sustine ca a gasit dovezi ca universul exista si inainte de Big Bang.

din revista
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine