esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Sunteţi mereu in iubire

Mesajul Arhanghelului Uriel - Sunteţi mereu in iubireIubirea va inconjoara, ea este peste tot in jurul vostru, patrunzand totul in Univers. Voi sunteţi iubire, iubirea este voi si sunteti intotdeauna in iubire. Aceasta nu este iubirea emotionala pe care ego-ul o cauta,care are nevoie de o reamintire constanta ca este vrednic de iubire. Aceasta este octava cea mai inalta a iubirii, iubirea care este si poate fi simţita doar in chakra cea mai inalta, inima, iubirea care vindeca si nu are nevoie de vindecare, iubirea care iubeste si care nu are nevoie de iubire, iubirea care este vesela, dar care nu are nevoie de veselie. Este iubirea in care ca aflati intotdeauna,indiferent care sunt situatiile sau circumstantele voastre, va inconjoara in fiecare moment deoarece este structura Universului.


Aceasta iubire nu implica parteneri, relaţii sau emoţii ce le inconjoara. Ceea ce experientati ca iubire in aceste situaţii este o reflectare a nevoii voastre de validare a iubirii spirituale in planul material. Cautaţi iubirea din ego si ignorati iubirea care este in jurul vostru, deoarece nu aveţi o alta persoana in viaţa voastra, care sa va reflecte iubirea. in calatoria umana pentru iubire, stiţi ca aveţi iubire si sunteti iubiti atunci cand altcineva va iubeste. in calatoria spirituala a iubirii, stiţi ca sunteţi iubit,pentru ca voi sunteti iubire,iubirea este peste tot in jurul vostru si voi sunteti mereu in energia iubirii.


A fi iubit si a fi in iubire sunt diferite aspecte ale acestui principiu. Stare de a fi in iubire este modul in care recunoasteţi ca sunteţi mereu in energia iubirii. Exista doua aspecte de a fi in iubire, unul este spiritual si are la baza energia, celalalt este material si este emoţional. A fi in iubirea din spiritul vostru cere pur si simplu sa recunoasteţi iubirea care este in jurul vostru, din aceasta iubire proveniti voi, si este in voi, ca lumina voastra divina. A fi in iubirea din ego inseamna ca lumea trebuie sa dovedeasca ca sunteti iubit, fie ca asta inseamna a avea o relaţie de iubire, a fi iubit de prieteni si de familie, sau de a fi evaluat si apreciat pentru cine sunteti si pentru ceea ce faceti. Toate acestea impartasesc o singura caracteristica, ele fac parte din lumea voastra exterioara si tot ce pot face este sa oglindeasca starea voastra interioara de a fi in iubire inapoi la voi.


Cand va uitaţi la lumea exterioara pentru a valida nevoile voastre interioare,sunteti adesea nemultumiti de rezultate, deoarece realitatea exterioara nu poate fi mai mult decat fiinţa launtrica. Ceea ce sunteţi pe interior, este intotdeauna reflectat in realitatea voastra, in oameni si situaţii care fac parte din calatoria voastra interioara. A infrunta lumea in fiecare zi, stiind ca sunteti iubire si a fi intotdeauna in iubire , creeaza rezonanţa, care va permite iubirii sa se desfasoare pentru voi, in fiecare relatie, cu fiecare etapa a calatoriei. A fi iubire inseamna a cunoaste iubirea; a fi in iubire inseamna a avea iubire si a trai in prezenţa si confortul iubirii neconditionate inseamna a cunoaste raiul pe pamant.

www.urielheals.com
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine