esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Arhanghelul Uriel – Lumina cuiva poate schimba lumea

Arhanghelul Uriel – Lumina cuiva poate schimba lumea
Orice limitare care simtiti ca blocheaza calea voastra este o expresie a unei memorii ce o purtati adanc in corpurile voastre fizice, emotionale si energetice atunci cand eforturile voastre au fost limitate de situatii in care lumina voastra a fost respinsa. Acestea sunt adesea expresii ale constiintei voastre de martir si victima cand voi insiva v-ati oferit ca o lumina de vindecare grupului vostru de suflete stiind ca nu au fost inca pregatiti pentru transformarea lor. Nu a fost niciodata misiunea voastra de a schimba lumea, rolul vostru in lume este sa straluciti lumina voastra in toate expresiile sale. Şi voi puteti face asta, indiferent de ceea ce face lumea in raspuns. Lumea se va intoarce in cele din urma la lumina atunci cand a experimentat suficient intuneric. Cand lumea poate gasi putere in iubire nu va mai trebui sa se teama. Dar trebuie sa le experimenteze pe amandoua pentru a face aceasta alegere. Puteti fi iubirea de care are nevoie lumea, ca o alegere intre mai multe.


Toti Lucratorii in Lumina au avut vieti de serviciu in lume, pentru a fi forte pentru schimbare si transformare. Lumina a fost mereu extinsa, chiar daca au existat multe vieti cand a fost stinsa, deoarece lumea nu era pregatita pentru a elibera frica sa. În acele timpuri v-ati simtit tradati de catre Sursa si convingerea ca ati fost abandonati si nesustinuti ca sursa de lumina si iubire a fost creata. Aceasta credinta a rasunat de-a lungul vietilor si este puternic exprimata in grupul vostru de suflete. Prin ego ati tradus acest rol de aducatori ai luminii in intelesul ca ati venit pentru a schimba lumea. Dar ati venit pur si simplu sa fiti o sursa de lumina, o conexiune la lumina, iubire si Sursa pentru cei care sunt dispusi sa vada, sa o recunoasca si sa o accepte in propriile lor inimi si fiinte.


Din aceste experiente voi insiva ati redus intensitatea propriei voastre lumini, limitand expresia darurilor voastre, si nealegand calea crearii puternice pentru voi insiva. Daca lumea nu se schimba si va accepta pe voi si darurile voastre, credeti ca nu sunteti vrednici de bucurie, iubire, abundenta si succes care sunt dreptul vostru divin din nastere. Va martirizati, in numele luminii si totusi asta este doar o expresie a propriei frici ca fiind puternici sunteti o amenintare, mai degraba decat o sursa de inspiratie. Puteti fi tot ceea ce dorinti si vreti sa aveti, fiecare vis este posibil pentru voi, atunci cand straluciti lumina voastra si sunteti dispusi sa acceptati binecuvantarile pentru voi insiva.


Calea de martir si victima nu este cea mai inalta expresie a energiilor voastre si limitarea abundentei voastre nu este in integritate cu adevarul vostru. Puteti fi toate lucrurile in viata voastra pe masura ce exprimati cine sunteti intr-o lume care poate sau nu accepta. Fiti adevarul vostru, este tot ceea ce puteti face, si permiteti lumii sa-si urmeze calea pana cand este gata sa faca transformare proprie. Ati venit pentru a aduce adevarul divinitatii si ascensiunii lumii, exprimati asta in viata voastra si veti fi schimbarea pe care lumea o cauta. Fiecare dintre voi poate schimba lumea, atunci cand incepeti cu propria voastra realitate si straluciti lumina voastra in voi, iluminand umbrele voastre, eliberand frica voastra, conectandu-va la resursele voastre interioare si fiind lumina in viata voastra astfel incat sa puteti, de asemenea, i-lumina lumea.


www.urielheals.com
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine