esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Varsatorul si alte zodii

Varsator--Berbec


Cand Berbecul si Varsatorul se intalnesc, combinatia dintre viziunea Varsatorului si actiunea Berbecului face din aceasta pereche una foarte creativa. Aceasta relatie nu este una statica si nu este niciodata plictisitoare. Partenerii pot fi foarte buni prieteni; aceste semne sunt foarte diferite si acest lucru poate sa-i faca foarte compatibili si poate sa-i faca sa comunice foarte bine. Amandoi sunt idealisti si privesc viata cu entuziasm si amandoi apreciaza experientele noi si neobisnuite. Amandoi sunt atrasi de ceea ce este nou si de aventura.


Multe relatii Berbec-Varsator se bucura de atRactie reciproca. Berbecul admira viziunea unica si caracteristicile inovatoare ale Varsatorului, in timp ce Varsatorul admira energia Berbecului si initiativa lui -- Varsatorul are intotdeauna idei noi, dar nu are aceeasi energie sa le duca la capat ca Berbecul. Ambele semne apreciaza independeta, dar conflictele pot aparea atunci cand Berbecul este prea posesiv, iar Varsatorul este prea rece. Ambii parteneri trebuie sa invete sa vada lumea si cu alti ochi. Varsatorul poate fi mult prea imprevizibil pentru Berbec. Atata timp cat fiecare isi asigura partenerul ca relatia este foarte importanta pentru ei totul este OK.


Berbecul este guvernat de Marte, iar Varsatorul este guvernat de Uranus si de Saturn. Aceste trei planete formeaza un cerc care demonstreaza compatibilitatea dintre Berbec si Varsator. Uranus este planeta noilor idei si a creativitatii. De la aceasta planeta Varsatorul isi ia ideile marete, in timp ce prin Marte isi pune aceste ideile in practica si initiaza proiecte. Saturn este planeta care completeaza acest proces.


Berbecul este un semn de foc, iar Varsatorul este un semn de aer, aerul fiind cel care intretine focul. Varsatorul poate tine pasul cu actiunea si energia Berbecului, iar acesta din urma are tendinta de a incepe proiecte bazate pe ideile Varsatorului. Cand ei actioneaza ca o echipa, nu exista limite. Varsatorul face in asa fel incat sa-si foloseasca inteligenta pentru a inspira actiunea Berbecului. Ambele semne au interese foarte variate, iar dorinta Berbecului de a participa fizic la ceea ce se intampla se completeaza cu dorinta Varsatorului de a avea o activitate mai mult mintala.

Berbecul da Varsatorului increderea sa actioneze, decat sa stea in laborator clocind idei. Varsatorul il poate ajuta pe Berbec sa fie mai stabil, sa duca la bun sfarsit un proiect decat sa inceapa unul nou. Ambii se respecta si se admira si cand fiecare intelege ca nimeni nu trebuie sa fie seful, pot obtine multe impreuna.


Cel mai bun aspect al relatiei este abilitatea de a obtine multe lucruri impreuna. Aceasta este formula de succes pentru relatia lor.


Varsator--Taur


Cand Varsatorul si Taurul se intalnesc pot misca muntii din loc. Taurul priveste viata dintr-o perspectiva practica, iar Varsatorul priveste aproape tot dintr-un unghi neconventional! Ei pot parea ca au putine interese comune, dar sunt uniti de o puternica dorinta de succes. Cand aceste doua forte se unesc, sunt de neoprit.


Ambii sunt implacabili si incapatanati. Le place sa fac lucrurile in maniera proprie, cu cat mai putina durere de cap. Taurul apreciaza rutina si este conservator, in timp ce Varsatorul este modern si gaseste rutina plictisitoare si banala. Taurul il gaseste pe Varsator interesant, dar va fi frustrat in incercarea de a-i patrunde mintea acestui inovator. Varsatorul nu apreciaza posesivitatea Taurului, dar va gasi baza solida pe care acesta i-o ofera confortabila.


Taurul este condus de Venus, iar Varsatorul de Uranus si Saturn. Venus este calda si emana energie feminina, in timp ce Saturn emana o energie masculina rece. Uranus reprezinta toate lucrurile ciudate si neobisnuite. Venus reprezinta romantismul. Saturn reprezinta munca, disciplina in atingerea scopurilor, iar Uranus gandire inovatoare. Taurul va invata pe Varsator ca viata este bazata pe sentimente si-l va invata sa iubeasca frumusetea si confortul.


Varsatorul va invata pe Taur sa urmareasca ceea ce doreste si sa fuga de ceea ce nu merge.


Taurul este un semn de pamant, iar Varsatorul un semn de aer. Varsatorul este intelectual, iar Taurul este practic, punandu-si intrebarea :"Ce bun imi aduce mie asta?", in timp ce Varsatorul se concentreaza asupra a ceea ce-l intereseaza indiferent de utilitate. Sunt vremuri cand acesti parteneri nu inteleg natura celuilalt. Conflictele pot aparea cand Taurul este prea atasat de Varsator, iar acesta din urma este prea rece si detasat.


Atat Taurul cat si Varsatorul sunt semne fixe. daca au un plan, il vor urma pana cand vor obtine rezultate. Deci, daca fiecare partener se dedica celuilalt, acest cuplu va fi ca o stanca. AtRactia reciproca nu va pieri, dar daca au idei opuse in care cred cu inversunare, pot fi intr-un conflict etern. Taurul nu se va schimba, pentru ca vede in asta un colaps al autoritatii , iar Varsatorul poate vedea Taurul ca fiind prea inflexibil, plictisitor si banal. Taurul este mult mai determinat decat Varsatorul si poate avea abilitatea de a ceda pentru a evita conflicte.


Cel mai bun aspect al relatiei Taur-Varsator este ca atunci cand isi propun sa fie un cuplu, nu mai pot fi despartiti. Ambele semne au personalitati puternice; nici unul nu va domina pe celalalt, indiferent de cat de mult incearca. Daca incearca sa isi elimine controversele, acest cuplu poate fi unul minunat.


Varsator--Gemeni


Cand Gemenii si Varsatorul se alatura, perechea se poate bucura de o conexiune mintala foarte buna. Varsatorul are un spirit vizionar care-l atrage pe Geaman care apreciaza un bun concept sau o idee interesanta si ambilor partenri le place independenta. Conflictele pot aparea daca Varsatorul se supara cand Geamanul este prea prins de rutina sau daca Gemenii simt ca Varsatorul este prea incapatanat. Ei se potrivesc foarte bine; Varsatorul este cel care face pasii necesari pentru a transforma visurile partnerului in realitate, iar Geamanul va fi de acord cu actiunile Varsatorului. Acest parteneriat poate obtine mari succese daca va reusi sa-si concentreze energia.


Atat Gemenii cat si Varsatorul au foarte multa energie, iar muncind impreuna pot veni cu noi idei si pot descoperi teluri comune. Nici unei zodii nu-i place sa piarda timpul. Varsatorului ii place libertatea de a initia noi proiecte si de a planui tot ce urmeaza. Gemenii doresc libertate intelectuala si sunt capabili sa priveasca problema din toate punctele de vedere si sa gaseasca explicatia pentru alegerea pe care a facut-o Varsatorul. Cand Gemenii oscileaza, Varsatorul este cel care-l ajuta sa ia o decizie, trebuind sa fie totusi atent sa lase un spatiu de gandire Gemenilor.


Varsatorul este condus de Saturn si Uranus, iar Gemenii de Mercur. Aceste planete reprezinta comunicarea si viziunea radicala si, mai ales in cazul Varsatorului, abilitatea de a se concentra pe o anumita problema. Din cauza acestui contrast Varsatorul si Gemenii lucreaza foarte bine impreuna, mai ales datorita dorintei de a se concentra asupra noilor planuri.


Atat Varsatorul, cat si Gemenii sunt semne de aer. Gemenii apreciaza spiritul inovator si plin de energie al Varsatorului. Acesta din urma este cel care aduce idei, lucru care-l incita pe Geaman. Acesta se lasa condus de Varsator si-l urmeaza in proiectele sale. Ambele semne au interese variate.


Varsatorul este vizionarul zodiacului, plin de idei, iar Gemenii vor accepta aceste idei. Daca lucreaza in echipa, nu se vor certa niciodata in legatura cu cine va fi cel care va lua laurii victoriei lor. Aceasta relatie va merge foarte bine daca Gemenii vor permite Varsatorului sa conduca.


Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Varsator este abilitatea de a lucra ca un tot. Buna comunicare existenta intre ei face ca aceasta relatie sa fie una foarte sanatoasa.


Varsator--Rac


Cand Racul si Varsatorul se intalnesc poate fi vorba de atRactie intre opusi. Racul vede viata prin spectrul sentimental, iar Varsatorul are o opinie neconventionala in orice situatie. In timp ce Racul se poate retrage in propria crusta, Varsatorul este gazda perfecta intre prieteni si exceleaza in situatii sociale. Daca acesti doi pot invata sa-si combine calitatile intr-un mod pozitiv, pot face orice impreuna.


Atat Racul cat si Varsatorul sunt ambitiosi si hotarati. Le place ca lucrurile sa fie facute cum vor ei si sa nu intampine rezistenta. Racul apreciaza traditia, rutina si are forme morlae conservatoare. Varsatorul este modern si plictisit de rutina. Racul poate vedea pe Varsator ca fiind incitant desi se poate simti frustat cand incearca sa penetreze mintea acestui revolutionar. Varsatorul nu va aprecia posesivitatea Racului dar va gasi un mare sprijin in baza solida pe care Racul o poate oferi, desi probabil nu o va recunoaste.


Racul este guvernat de Luna si Varsatorul de Saturn si Uranus. Luna este o energie feminina in timp ce Saturn este o energie masculina rece. Uranus prefera lucrurile anormale si inovatoare. Luna este sentimentala si caracterizata de crestere si domsticitate, ambele foarte importante Racului. Saturn e caracterizat de munca si discipina pentru atingerea scopurilor, iar Uranus gandire spre viitor. Racul il va invata pe Varsator despre viata bazata pe sentimente si influentele lor feminine vor aduce frumusete si confort in casa. Varsatorul il poate invata pe Rac sa fie mai detasat, sa evite situatiile incontrolabile si sa-si reevalueze telurile daca se pierde in ele.


Racul este un semn de apa si Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul trece prin viata intr-un mod intelectual in timp ce Racul este mai pragmatic. Racul intreaba "Ce sentimente imi creaza asta ?" in timp ce Varsatorul se concentreaza pe propriile interese si intreaba "Altceva mai e ?". Acesti parteneri isi pot gasi dificila intelegerea originii gandirii celuilalt. Confilctele pot aparea in aceasta relatie daca Racul cere prea multe sau daca Varsatorul pare prea rece si nu-i ofera Racului siguranta sentimentala de care acesta are nevoie. Ambii parteneri trebuie sa inteleaga ca vad lumea in feluri diferite si sa-si accepte diferentele decat se simta amenintati.


Ambii parteneri au tendinta sa persevereze cand lucreaza pentru scopuri comune. Daca au o cale stabilita o vor urma pana la capat. Odata ce s-au convins ca relatia merita, nu se vor intoarce asupra acestei decizii si se vor gandi constant la celalalt. Daca au idei contradictorii, vor afla ca Racul este mai tenace si dogmatic si nu se va da inapoi de la manipulare sentimentala. Varsatorul il poate vedea pe Rac ca fiind mai sentimental. Daca inteleg ca muncesc pentru acelasi scop, relatia va merge mult mai usor.


Cel mai bun aspect al relatiei Rac-Varsator este ca atunci cand se hotarasc sa lucreze impreuna sunt o forta de nebatut. Odata ce perechea isi poate rezolva diferentele de opinii, dinamicitatea relatiei poate oferi un echilibru bun.


Varsator--Leu


Cand Leul si Varsatorul se alatura, combinatia dintre viziunea Varsatorului si creativitatea Leului atrage atentia tuturor. Acest parteneriat este vibrant si viguros si, chiar daca poate aparea competitia intre ei, acest lucru nu le displace! Ei pot fi atat foarte buni prieteni, cat si asociati. Ambii privesc viata cu entuziasm si idealism, fiind atrasi de tot ceea ce este nou si incitant.


Multe relatii Leu-Varsator se bazeaza pe admiratie reciproca. Leul admira unicitatea si caracteristicile vizionare si inventive ale Varsatorului, in timp ce acesta admira energia si sarmul Leului -- Varsatorul are mereu idei noi, dar nu are aceeasi ambitie de a le transforma in realitate ca Leul. Ambii parteneri iubesc independenta, iar conflictele pot aparea atunci cand Leul poate parea prea coplesitor si Varsatorul prea impersonal si distant -- partenerii trebuie sa vada ca privesc viata cu alti ochi. Leul poate fi prea dramatic pentru gustul Varsatorului, iar acesta din urma poate parea prea imprevizibil pentru gustul Leului. Atata timp cat isi vorbesc deschis despre valoarea relatiei, lucrurile merg foarte bine.


Leul este condus de Soare, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Aceste trei planete formeaza un ciclu care este indicat pentru relatia Leu-Varsator si le da abilitatea de a face multe lucruri bune impreuna. Uranus este planeta noilor idei si a creativitatii; de la aceasta planeta Varsatorul isi ia viziunile marete. Soarele este cel care da identitate si viata ideilor acestui cuplu, Saturn fiind cel care ii indeamna sa duca planurile la bun sfarsit.


Leul este un semn de foc, iar Varsatorul este un semn de aer -- aerul este cel care intretine focul; Varsatorul poate tine pasul cu energia Leului si poate crea efecte speciale de la panoul de comanda unde se afla care-l fac pe Leu ca o stea stralucitoare. Pot ajunge pe culmile succesului impreuna. Varsatorul isi foloseste intelectul pentru a inspira ambitia Leului si pentru a-i hrani cu noi idei pe care acesta sa le puna in practica. ambele zodii au interese largi si dorinta Leului de creativitate ii face sa fie bucurosi cand duc ideile la final. Atat Leul si Varsatorul sunt semne fixe. Leul este cel care-i da curaj Varsatorului sa actioneze in loc sa stea sa cloceasca idei. Varsatorul il impresioneaza pe Leu cu viziunea unica si original asupra vietii. Ambii sunt devotati si loiali, iar cand isi dau seama ca ambii pot fi conducatorii relatiei in acelasi timp, vor avea parte numai de succese.


Cel mai bun aspect al relatiei Leu-Varsator este abilitatea de a obtine foarte multe lucruri cand lucreaza impreuna. Aerul fix si focul fix umplu toate spatiile in care se afla -- acesti parteneri pot cloci o idee, o pot face sa mearga si o pot transforma intr-un succes.


Varsator--Fecioara


Cand Fecioara si Varsatorul se alatura este foarte posibil ca acest cuplu sa scoata fie ce e mai bun din ei, fie ce este mai prost. Fecioara are o viziune mai prozaica si stiintifica asupra vietii, in timp ce viziunea Varsatorului sfideaza aproape orice limita. Cuplul se dezvolta pe masura ce invata unul despre celalalt. Varsatorul poate fi temperamental si Fecioarei ii lece sa faca lucrurile metodic cu cat mai putina chinuiala. Fecioarei ii lce organizarea si este incapatanata. Varsatorul este modern si crede ca rutina este plictisitoare si banala. Fecioara il va gasi pe Varsator intrigant si se va simti frustrata incercand sa inteleaga aceasta minte de artist. Varsatorul nu va aprecia criticile aduse de partenerul sau, dar apreciaza baza solida pe care Fecioara i-o asigura.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Varsatorul este condus de Saturn si Uranus. Atat Mercur cat si Uranus sunt energii masculine, in timp ce Saturn genereaza o energie traditionala, rece. Uranus reprezinta lucrurile ciudate si atipice. Mercur inseamna comunicare si este concentrat pe organizare si eficienta, lucruri care sunt importante pentru Fecioara. Saturn inseamna munca grea si disciplina in a atinge telurile, in timp ce Uranus se concentreaza pe lucruri noi. Fecioara va arata Varsatorului ca viata este bazata pe organizare, rationalitate si confort. Varsatorul poate invata pe Fecioara sa fie mai deschisa spre nou.


Fecioara este un semn de pamant, iar Varsatorul un semn de aer. Varsatorul se misca prin viatra cautand stimulare intelectuala, in timp ce Fecioara este mai practica. Fecioara cauta raspunsurile la intrebarile "cum? si de ce?", in timp ce Varsatorul este concentrat doar pe ce-i stimuleaza indiferent daca acel ceva este practic sau nu. Sunt vremuri cand partenerii se pot intelege cu greu. Conflictele pot aparea atunci cand Fecioara este concentrata in a obtine o relatie perfecta sau cand Varsatorul este prea capricios. Ambii parteneri trebuie sa stie ca privesc viata cu ochi diferiti si ca au multe de invatat unul de la celalalt.


Varsatorul poate fi nerezonabil, incapatanat si inflexibil. Ambii parteneri pot persevera atunci cand urmaresc acelasi tel. Fecioara se poate adapta oricarei situatii sociale si se bucura sa lucreze cu Varsatorul atata timp cat i se ofera un rol convenabil. Conflictele sunt rare si sunt rezolvate de felul Fecioarei de a se acomoda oricarei situatii. daca inteleg ca lucreaza pentru un scop comun, este mai usor sa-l atinga. Fecioara este mult mai realista decat Varsatorul.


Cel mai bun aspect al relatiei este ca atunci cand lucreaza impreuna sunt o pereche ambitioasa. Aceasta relatie tinde sa fie una foarte placuta pentru ambii parteneri.


Varsator--Balanta


Cand Balanta si Varsatorul se apropie, relatia stimuleaza puterea si constiinta partenerilor. Relatia lor nu va cunoaste stagnare. Varsatorul si Balanta impart o dragoste pentru arta si un dezgust fata de restrictii in stilul de viata. Varsatorul este mai practic, in timp ce Balanta este satisfacuta citind o carte buna. Atat Varsatorul cat si Balanta au foarte multa energie si cu putin efort pot descoperi impreuna idei noi si teluri comune. Varsatorului ii place libertatea de a experimenta multe idei. Balanta doreste libertate intelectuala si este capabila sa priveasca din toate puncetele de vedere si sa vada toate motivele pentru care Varsatorul a ales proiectul cu care isi ocupa timpul. Cand Balanta este in dubii, Varsatorul o poate ajuta sa ia o decizie.


Balanta este condusa de Venus, iar Varsatorul este condus de Uranus si Saturn. Aceste planete reprezinta placere si o viziune radicala si, in special in cazul Varsatorului, abilitatea de a-si necaji dusmanii intr-un mod diplomatic. Datorita acestor combinatii, Varsatorul si Balanta lucreaza foarte bine ca echipa - au multa indemanare in a-si atinge telurile in diferite moduri. Pot aparea divergente, dar Balanta va aplana orice conflict care poate aparea din cauza tachinarii constante a Varsatorului. Sunt un duo extraordinar in impunerea de schimbari radicale pentru comunitate.


Atat Balanta cat si Varsatorul stau sub semnul aerului. Puternica legatura intelectuala si emotionala ii tine impreuna. Balanta si Varsatorul impart aceeasi tendinta de expansivitate si aceeasi dorinta de a participa la noi proiecte pe care le initiaza Balanta. Ambele semne au interese foarte largi, iar dorinta Balantei de a mentine armonie reda inspiratie.


Cand lucreaza impreuna, cu siguranta nu se vor certa in legatura cu cine strange laudele pentru succesele lor, vanitatea nefiind o trasatura a nici unuia.Cel mai buna aspect al relatiei Balanta - Varsator este abilitatea lor de a lucra in echipa. Impreuna vor invata mai multe decat ar invata fiecare separat.


Varsator--Scorpion


Cand un Scorpion si un Varsator se intalnesc are loc o imbinare de idei diferite si filozofii diferite. Scorpionul face fata vietii cu ajutorul unei intensitati sentimentale puternice. Varsatorul are o privire asupra vietii extrem de idealista si de neobisnuita. Cand Scorpionul prefera sa fie mai introvertit si sa ramana singur cu persoana iubita, Varsatorul vrea sa iasa in oras cu prietenii. Poate parea ca au putine interese comune dar amandoi poseda o dorinta puternica; cand isi unesc fortele pentru un scop comun, succesul este asigurat.


Atat Scorpionul cat si Varsatorul pot fi neascultatori si incapatanti. Le place ca lucrurile sa mearga asa cum dicteaza ei, fara a se pune intrebari. Scorpionul cauta sa inteleaga lucrurile pana la cel mai mic detaliu pe cand Varsatorul este modern si uraste detaliile. Scorpionul va gasi pe Varsator ca fiind incitant, desi se poate simti frustrat incercand sa penetreze mintea acestui revolutionar. Varsatorul nu va aprecia posesivitatea Scorpionului sau nivelul de atentie de care acesta are nevoie, dar va gasi devotamentul Scorpionului ca fiind un mare suport.


Scorpionul este guvernat de planetele Marte si Pluto, iar Varsatorul este guvernat de Saturn si Uranus. Marte este o energie masculina, radicala, agresiva si curajoasa si Pluto lumineaza aceste impulsuri adaugand renasterea. Saturn este o energie rece si Uranus este caracterizat de neobisnuit. Marte este sentimental, reactionand fara sa se gandeasca la consecinte; aceasta este natura Scorpionului. Pentru Varsator, Saturn este caracterizat de munca si disciplina pentru atingerea scopurilor in timp ce Uranus determina gandirea inovatoare. Scorpionul va invata pe Varsatoru in legatura cu viata realizata pe implusuri sentimentale si ce inseamna sa treci de suprafata lucrurilor. Varsatorul poate invata pe Scorpion sa fie mai detasat si sa nu se bage in situatii incontrolabile, reevalunandu-si scopurile daca s-a pierdut.


Scorpionul este un semn de apa iar Varsatorul este un semn de aer. Varasatorul trece prin viata prin explorare inventiva, in timp ce Scorpionul este mai analitic. Scorpionul cauta motiv iar Varsatorul cauta stimulare. Poate fi dificil pentru parteneri sa inteleaga originea gandirii celuilalt. Problemele pot aparea daca Scorpionul este prea posesiv sau daca Varsatorul pare prea rece si nu-i ofera Scorpionului asigurarea sentimentala de care acesta are nevoie. Ambii trebuie sa inteleaga ca vad lumea intr-un mod diferit si ar trebuie sa accepte aceste diferente.


Ambele semne pot fi rigide si incapatanate. Ei tind sa persevereze cand lucreaza pentru un scop comun. Daca au un plan se vor tine de el pana cand vad rezultate. Odata ce si-au dat seama ca sunt prieteni buni nu-si vor schimba niciodata parerea, dar daca au pareri diferite pot descoperi ca Scorpionul este mai tenace, mai dogmatic si nu se va da inapoi de la manipularea sentimentala a celuilalt. Daca amandoi cred in valoarea relatiei vor trece Peste orice diferenta de opinie.


Cel mai bun aspect al relatie Scorpion-Varsator este capacitatea de succes prin uniunea lor. Ambele semne au personalitati foarte puternice asa ca nici una nu o va domina pe cealalta pe fata. Odata ce isi rezolva diferentele de opinie si se pun de acord asupra rolului fiecaruia in echipa, pot da rezultate foarte bune.


Varsator--Sagetator


Cand Sagetatorul si Varsatorul se intalnesc, combinarea intre viziunea Varsatorului si cunostintele Sagetatorului are tendinta sa creeze o pereche extrem de inventiva si originala. Aceasta legatura este lipsita de constrangeri si desi poate aparea competitia, nu va fi niciodata plictisitoare. Pot fi prieteni extraordinari, fiind capabili sa comunice foarte bine. Ambii au o privire idealista si entuziasta asupra vietii si pot zbura fara frica de a cadea.


Multe relatii Sagetator-Varsator se bucura de un sentiment de aderatie reciproca. Sagetatorului ii place unicitatea, viziunea si inventivitatea careacteristica Varsatorului. In schimb Varsatorul admira stralucirea si initiativa Sagetatorului - Sagetatorii au mereu idei noi dar rareori au ambitia sa le duca la capat cum are Varsatorul. Ambelor semne le place independenta si de aceea nu apar multe conflicte. Cateodata Sagetatorul poate fi prea indulgent cu sine pentru preferintele Varsatorului, care la randul lui poate parea prea excentric pentru Sagetator. Cat timp sunt deschisi in legatura cu sentimentele pozitive ale relatiei, vor putea trece Peste cele negative. Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter si Varsatorul este guvernat de Saturn si Uranus. Aceste planete formeaza un fel de ciclu care este caracterstic relatie Sagetator-Varsator si abilitatii acestora de a se uni pentru a crea noi institutii. Uranus este planeta noilor idei si a creativitatii; de la aceasta planeta capata Varsatorul viziunea extraordinara. Apoi Jupiter adauga influentele spre invatare, expansiune si abundenta. In cele din urma Saturn duce la bun sfarsit proiectul dupa ce inspiratia lui Uranus s-a terminat si energia lui Jupiter a trecut la lucruri noi.


Sagetatorul este un semn de foc si Varsatorul un semn de aer. Aerul este combustibil pentru foc si il tine in viata. Sagetatorul poate tine pasul cu tendinta Varsatorului de a initia noi experimente bazate pe idei futuriste. Cand lucreaza impreuna formeaza o echipa interesanta si inventiva. Varsatorul si Sagetatorul folosesc intelectul si aventura pentru a stimula noi idei - ei isi gasesc creativitatea unul in celalalt. Ambele semne au o gama de interese si dorinta Sagetatorului de a participa fizic le ofera posibilitatea de a pune in aplicare planurile Varsatorului.


Sagetatorul poate initia sau opri proiecte. Varsatorul e cel care poate sustine orice proiect pana la terminare cat timp este pasiont de acesta. El poate stabiliza si termina lucrurile decat sa sara la altele noi fara a le termina pe cele vechi, in timp ce Sagetatorul poate foarte usor sari dintr-o arena in alta dupa cum simte. Ambii sunt loiali si devotati celuilalt si pot realiza multe impreuna.


Cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Varsator este abilitatea lor de a realiza lucruri extraordinare cand lucreaza impreuna. Acesti parteneri pot veni cu o idee, pot planui cum sa o implementeze si se pot tine de ea pana are succes. Aceasta combinatie formidabila face din relatia lor una dinamica si plina de resurse.


Varsator--Capricorn


Cand Capricornul si Varsatorul se alatura, rezulta o uniune intre doi oameni care scot ce-i mai bun din ei. Capricornul are o precauta si sensibila abordare a vietii, iar Varsatorul are o abordare vizionara. Ar putea parea ca aceste doua zodii sunt absolut opuse, dar daca isi indreapta fortele catre acelasi obiectiv sunt o forta de neegalat.


Atat Capricornul cat si Varsatorul pot fi incapatanati. Capricornul apreciaza organizarea si doreste intotdeauna rezultate. Varsatorul este modern si gaseste rutina ca fiind plictisitoare. Varsatorului nu-i va placea natura dominanta a partenerului, dar va descoperi ca baza solida pe care Capricornul i-o ofera este un mare sprijin.


Capricornul si Varsatorul sunt condusi de Saturn, iar Varsatorul este condus de asemenea si de Uranus. Saturn este rece, plin de energie traditionala. Aceasta planeta este orientata spre teluri si devotata gandirii progresive. Capricornul si Varsatorul isi unesc puterile pentru a reusi in proiectele pe care le incep. Uranus este o planeta a lucrurilor neobisnuite. Capricornul il va invata pe Varsator ca viata se bazeaza pe organizare, rationalitate si confort. Varsatorul il poate invata pe Capricorn sa fie mai visator si sa aiba mai multa incredere in sine.


Capricornul este un semn de pamant, iar Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul are o gandire independenta si exploratoare, in timp ce Capricornul se uita mereu la rezulta. Uneori acesti parteneri pot intelege cu greu perspectiva celuilalt. In aceasta relatie pot aparea conflicte in cazul in care Capricornul vede prea drept sau Varsatorul este prea prins in propriile ambitii. Ambii parteneri trebuie sa afle, trebuie sa vada ca ei trec prin viata in moduri diferite.


Ambii parteneri sunt foarte bine orientati. Daca au un plan se tin de el pana il duc la bun sfarsit. Capricornul prefera sa aduca ideile si sa dea ordinele in timp ce Varsatorului ii place sa se implice in proiectele Varsatorului. Pot aparea conflicte din cauza incapatanarii ambelor zodii. Tot ce trebuie sa faca este sa incerce sa fie in aceeasi echipa.


Cel mai bun aspect al relatiei Capricorn - Varsator este ca atunci cand se hotarasc sa isi uneasca fortele, sunt o echipa de neinvins. Aceasta relatie va aduce placere ambilor participanti.


Varsator--Varsator


Cand Varsatorii se alatura, ei contempleaza binele omenirii. Aceasta pereche se concentreaza pe lucruri ca: sa-si faca prieteni, sa faca bine celor din jur, sa ajute societatea in general. Sunt activi si dezinvolti. Acest cuplu se intelege foarte bine, poate din cauza faptului ca sunt foarte putini gelosi. Impreuna se pot bucura de activitatile mondene si de ideile progresive.


Independenti si cosmopoliti, dorinta lor de a se socializa ii face sa fie putin detasati emotional. se concentreaza in principal pe lucruri alaturate vietii casnice si lucreaza foarte bine impreuna cat si separat ca o parte dintr-un mare intreg. Din cand in cand pot avea dificultati in a da piept cu sentimentele reale pe care le au ei, partenerii lor sau oamenii din jurul lor. Ei au in comun ideile abstRacte privitoare la comportamentul uman.


Varsatorul este condus de Saturn si Uranus. Uranus controleaza ideile noi si radicale. Intotdeauna au viziuni profetice, intelectul Varsatorului poate fi excentric, astfel incat este considerat un Einstein al zodiacului. Opiniile lor sunt geniale si deseori sunt interpretate in mod gresit de oamenii din jur. saturn reprezinta munca, tenacitate si responsabilitate si-l indeamna pe Varsator sa lucreze mult pentru a obtine ceea ce-si doreste. Aceasta influenta face cuplul sa fie foarte productiv si foarte respectat.


Varsatorul este un semn de aer. Confruntarile sunt pentru ei un lucru care incita. Acelasi intelect face ca perechea aceasta sa fie foarte increzatoare, dar este si o sursa de detasare psihica si emotionala. Ei sunt o echipa fantastica si au parte de conversatii extraordinare, dar pe plan intim trebuie sa lucreze foarte mult. Ei sunt de asemenea reci cu persoanele pe care le considera banale, si care sunt impotriva progresului.


Varsatorul este un semn fix. Natura lor fixa poate face din ei o echipa foarte productiva si ingrozitor de incapatanata. Ei au intotdeauna foarte multe planuri si ambii parteneri respecta contributia celuilalt pentru telul comun. Totusi, cand au pareri care nu pot fi schimbate cu usurinta, se poate ajunge la conflict.


Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Varsator este faptul ca sunt foarte creativi. Ca vizionari si individualisti, Varsatorii fac un pas in fata pentru omenire aducand multe inovatii. Atata timp cat partenerii isi aduc aminte sa presare relatia cu romantism, totul va fi extraordinar.


Varsator--Pesti


Cand Varsatorul si Pestii se alatura, rezulta o pereche plina de compasiune si creatie. Acesti parteneri sunt idealisti, atat separat cat si in calitate de cuplu. Pestii trec prin viata visatori, iar Varsatorul este cel care aduce inventii si progres. Aceasat relatie lupta pentru adevar si idei preogresiste si ambii parteneri cauta aventura si solutii noi. Amandoi au o privire introspectiva. Varsatorul este cel care judeca imediat persoana care nu este de acord cu ideile lui si Pestii sunt plini de compasiune si pentru cei care nu merita.


Varsatorul si Pestii sunt atat foarte buni prieteni cat si amanti. Problemele sunt rare, dar uneori Varsatorul poate fi prea intelectual pentru Pesti, iar acestia din urma se sacrifica foarte usor si sunt prea creduli pentru gustul Varsatorului.


Parerile diferite pe care le au in legatura cu o situatie ii pot pune in pozitii ciudate; Varsatorul este rapid in a inlatura orice persoana care nu este de acord cu parerea sa, iar Pestii se reped in a fi de acord cu orice idee. Din cand in cand pot aparea conflicte intre ei, dar ei sunt capabili sa uite si sa ierte foarte usor.


Varsatorul este condus de Uranus si Saturn, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Uranus inseamna inovatie, iar Saturn da posibilitatea de planuire pana la cel mai mic detaliu. Jupiter inseamna filozofie, pedagogie si intelegere, iar Neptun reprezinta spiritualitate, astfel incat Pestilor le place sa inteleaga lucrurile noi si interesante. De cate ori Varsatorul vine cu o idee, Pestii sunt dornici sa-l inteleaga. Acest duo se completeaza foarte bine, mai ales ca au foarte multe resurse intelectuale si emotionale.


Varsatorul este un semn de aer, iar Pestii sunt un semn de apa. Parteneriatul acesta este motivat de gandire si sentiment si este unul flexibil si progresist. Cand este bine este bine, iar cand este rau ei trebuie sa mai lucreze la comunicare. Pestele este acolo unde sunt si ideile Varsatorului, iar Varsatorul invata de la Pesti cum sa fie mai cald si mai tolerant. Conflictele pot aparea atunci cand Pestele are nevoie de mai multa caldura si sprijin emotional, iar Varsatorul doreste sa fie mai mult orientat spre idei decat spre romantism.


Varsatorul este initiatorul de noi proiecte si idei, iar Pestele va fi de acord cu acestea, atata timp cat i se asigura un rol important. Acesti parteneri lucreaza foarte bine impreuna si nu au certuri privitoare la cine ia laurii victoriei lor. Acestui cuplu ii place mai mult sa inceapa lucrurile decat sa le termine; daca Varsatorul se plictiseste de o idee, va incepe un proiect, iar Pestii vor lua exemplul Varsatorului si-l vor urma.


Cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Pesti este interesul reciproc pentru idei moderne si cosmopolite. Se potrivesc foarte bine datorita entuziasmului, energiei si dorintei pentru o relatie sincera. Interesel;e comuna si personalitatile similare fac din aceasat relatie una foarte compatibila.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine