esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


David Wilcock - un interviu exceptional

David Wilcock - un interviu exceptionalDavid Wilcock a vorbit timp de 2 ore in emisiunea "Coast to Coast AM" la un post de radio american, avand ca subiect interventia divina, aici pe Pamant, a extraterestrilor benefici, si viitorul de aur al omenirii.


Wilcock aminteste ca Razboiul Rece intre SUA si URSS s-a incheiat atunci cand politicienii au constatat ca niciuna dintre focoasele nucleare ale celor doua super-puteri mondiale nu mai erau functionale, ele fiind inactivate si anihilate, rand pe rand, de catre OZN-uri, de-a lungul anilor.


Spre exemplu, chiar si rachetele nucleare care erau deja lansate au fost neutralizate cu anumite raze misterioase ce erau emise de OZN-uri care apareau imediat langa ele, iar apoi aceste bombe cadeau inerte la sol, ca niste bucati de metal obisnuite, fara nicio urma de radioactivitate!


El mai spune ca misiunea Apollo 13 a fost similar "defectata" pentru ca, de fapt, avea incarcatura nucleara ce era destinata sa ajunga pe Luna, iar extraterestrii nu doreau ca Luna sa fie poluata cu radioactivitate. David afirma ca in aceste zile, pe partea mereu ascunsa a Lunii este o activitate (extraterestra) non-stop, exact ca intrun mare aeroport international... unde sute de nave cosmice sunt parcate, sau vin si pleaca in mod continuu.


David vorbeste in acest interviu despre interventia extraterestrilor benefici care continua si astazi, ei contracarand orice efort al Puterilor Ascunse de a incepe un al treilea razboi mondial. Aceasta interferenta, acest ajutor binevenit, face parte dintro miscare organizata prin care pe Pamant se va instaura o noua si adevarata Epoca de Aur.


El subliniaza insa ca acesti extraterestri actioneaza mereu dupa o prima directiva galactica, si anume aceea de a nu se amesteca in treburile interne ale planetei decat atunci cand este absolut necesar (adica atunci cand, spre exemplu, pericolul nuclear este iminent).


Conform afirmatiilor lui Wilcock, aceste nave extraterestre binevoitoare actioneaza contracarand eforturile unui grup malefic de pe Pamant numic Cabala (Illuminati, etc) care a planuit instaurarea unei Noi Ordini Mondiale.


Exista deja dovezi stiintifice evidente care arata ca in urma cu 13.000 de ani s-au inregistrat numeroase explozii atomice in zona marilor lacuri din America, ceea ce a determinat prabusirea crustei Pamantului din acea zona, ducand la destabilizarea planetei si la scufundarea Atlantidei (care era o colonie extraterestra).


Wicock spune ca semnase un contract cu o retea de televiziune din SUA prin care urma sa realizeze un documentar despre subiectul "Atlantida - o colonie extraterestra", dar acest contract a fost anulat in ultimul moment datorita faptului ca bancile care urmau sa acorde imprumuturile de bani necesari finantarii filmului, nu au fost de acord ca o astfel de idee sa fie popularizata!


În lumina acestor noi informatii, devine limpede ca acest ciclu solar de 26.000 de ani nu mai poate fi facut raspunzator pentru dezastrele de pe Pamant. Sa ne amintim ca in celebra lucrare hindusa Mahabharata, se vorbeste despre "care de foc" mai stralucitoare de 1.000 de ori decat Soarele, si despre masini zburatoare!


Asadar, dezastrul de atunci nu a avut deloc cauze naturale, asa cum suntem astazi fortati sa gandim!


Ca o paranteza, Wilcock afirma ca extraterestrii care se aflau pe Atlantida aveau un craniu mai mare decat al oamenilor (resturi de astfel de cranii uriase, mai alungite, se gasesc in multe locuri de pe glob, dar sunt catalogate ca fiind "erori genetice").


Atlantida era o mare insula inconjurata de ape (dupa cum scria si Platon), iar cercetatori independenti din zilele nostre au identificat-o ca fiind de fapt Antarctica, care pe atunci nu se afla la Polul Sud, si beneficia de o clima temperata. O alta civilizatie se afla pe teritoriul de astazi al Siberiei, care in acelasi mod avea o alta clima, mai propice vietii.


Conflictul de atunci a fost declansat de cei din Atlantida, care erau ceva mai agresivi, aruncand in "joc" cele mai distrugatoare arme ale lor. Astfel, miscarile tectonice declansate au generat inundatii de proportii uriase pe tot cuprinsul globului, Atlantida a migrat spre Polul Sud unde apa a inghetat formand calota glaciara a Antarcticii, iar Siberia a inghetat similar, foarte rapid (sa ne amintim ca in Siberia a fost descoperit recent un mamut congelat care avea in gura ierburi congelate - practic s-a determinat ca in curs de numai 3 minute temperatura a scazut cu 30 de grade).


Odata ce au descoperit acest teribil secret, cei din Cabala criminala au inceput sa-si faca planul de a repeta si ei acelasi scenariu, dar protejandu-se in baze subterane si submarine pe care au inceput sa le construiasca ajutati de "prietenii" lor, extraterestrii "micii cenusii" si reptilieni. Acesta este deci motivul pentru care exista atat de multe baze subterane in toata lumea.


Dar, odata cu distrugerea primelor baze subterane de catre extraterestrii benefici, acesti criminali (Illuminati) au vazut ca infailibilele lor adaposturi, care erau proiectate sa reziste la orice urgie s-ar fi declansat la suprafata Pamantului, nu mai pot fi folosite, astfel incat planul lor a suferit anumite modificari.


Wilcock afirma ca acesti manipulatori macabri ai evenimentelor de pe aceasta planeta cauta in prezent modalitatile de a face ca pe continentul american sa se instaureze un haos general urmat de o violenta dusa la extrem, pentru a obtine astfel "justificarea" instaurarii Noii Ordini Mondiale, care este de fapt un fascism deghizat.


Toate aceste dezvaluiri fac sa se clatine visul colectiv orchestrat din umbra cu mare dibacie de Cabala criminala pentru a "adormi" continuu imensa majoritate a oamenilor de pe Pamant, care in simplitatea lor cred ca lumea in care traim este o lume buna!


Wilcock descrie aceasta situatie ca fiind "efectul de turma": desi se stie ca lupul da ocoale turmei de oi, niciuna dintre ele nu vrea sa se uite la lup, nimeni nu vrea sa recunoasca ca acest "lup" este pregatit sa atace turma de "oi". Acest comportament este foarte bine inradacinat in mentalitatea "de turma" a oamenilor din ziua de azi, datorita numeroaselor programe de "spalare pe creier" la care suntem supusi zi de zi, si care sunt implementate prin mass-media, prin educatia scolara, si in general prin paradigma la care suntem fortati sa aderam inca de mici copii.


Acesta este motivul pentru care majoritatea celor care afla de aceste lucruri ingrozitoare aleg (fara sa isi dea seama de aceasta alegere) sa respinga toate astea, spunand ca nu poate fi adevarat. Este de fapt un raspuns disociativ (din punct de vedere psihologic), un comportament automat care a fost "implantat" de foarte mult timp in constiinta lor, si pe care ei nici nu-l mai constientizeaza: practic, ei reactioneaza ca niste roboti vii.


Una dintre simptomele acestui "implant" psihologic este ca de indata ce aud astfel de adevaruri, ei devin brusc foarte obositi, in mod efectiv. Ei cu adevarat pierd foarte multa energie atunci cand incearca (inconstient) sa asimileze acest fel de informatii, iar rezultatul esecului lor este acela ca ei ataca mesagerul. Aceasta este tot o reactie "programata" in psihicul lor. Vor incerca sa gaseasca un motiv de a ridiculiza aceste informatii impreuna cu mesagerul lor.


Dovada ca acest comportament este unul implantat, este faptul ca de indata ce subiectul inceteaza sa se mai gandeasca la informatiile deranjante, totul revine brusc, ca prin minune, la normal: omul este din nou plin de energie!


Atunci cand aflam lucruri noi, fiecare avem tendinta naturala de a le "ingloba", de a le "cuprinde" in sfera constiintei noastre. În mod normal, printro detasare profunda, oricine poate face asta. Dar daca, datorita unor programari psihice subconstiente, omul intampina o bariera sub forma unei reactii psihice de respingere, atunci efortul de a "cuprinde" informatia este sortit esecului: cu cat incearca mai mult, cu atat el devine mai obosit, pierzand energie mentala. "Reparatia" in acest caz nu poate fi decat o acceptare constienta, prin detasare, a informatiei "buclucase".


Motivul pentru care majoritatea oamenilor nu accepta astfel de adevaruri este ca ei nu constientizeaza deloc cine sunt ei cu adevarat. Astfel, ei se lasa in continuare "ganditi" de visul colectiv la care participa, neavand o baza solida pe care isi traiesc viata.


Odata cu descoperirea faptului ca fiecare dintre noi suntem de fapt o scanteie divina, o mica parte din Dumnezeu, face ca sa se darame tot acest esafodaj al manipularii la care am fost supusi de la nasterea in aceasta lume.


Oamenii nici macar nu pot sa gandeasca la o solutie pentru a contracara actiunile criminale de genocid planificat pe care Cabala il pune acum in aplicare. Ei sunt programati psihic sa nu poata gandi in acest fel, intocmai ca in cazul unei hipnoze. Numai ca aici este vorba de o hipnoza abil pusa in scena prin intermediul mass-mediei de propaganda, aservita Cabalei criminale.


Desigur ca nu ne putem astepta de la marile concerne mass-media si de la marii producatori de filme ca sa isi schimbe dintro data modul de a ne educa: ar fi prea frumos ca sa vedem filme pozitive, care ne invata cum sa ne putem educa singuri, cum sa reactionam constructiv (si nu distructiv), cum sa fim fericiti cu adevarat...


Unul din scopurile principale ale Cabalei, pe care il urmaresc de cateva sute de ani, este acela de a instaura religia Luciferica pe intreg Pamantul. Multi dintre membrii Illuminati si ai francmasoneriei, cred sincer ca Lucifer este cel bun, iar crestinismul nu este decat o inrobire a omului. În definitiv, fiecare e liber sa creada ce vrea, chiar si faptul ca Luna e facuta din branza dulce!


Realitatea este ca marea majoritate a membrilor francmasoneriei habar nu au cui se inchina, habar nu au cine este cu adevarat acest Lucifer. Ei sunt de fapt pacaliti si abil manipulati de catre conducatorii lor care prefera sa ramana ascunsi publicului.


Conducatorii acestui grup criminal interactioneza in mod direct si deschis cu multe specii de extraterestri. Ei stiu ca toate eforturile lor de a incepe un nou razboi mondial le sunt sabotate cu persverenta si eficienta de anumiti extraterestri benefici care sunt tot oameni, care se aseamana foarte mult cu noi, si care sunt - de fapt - rudele noastre indepartate.


Conducatorii Cabalei stiu de mult ca specia umana de pe Pamant este rezultatul implicarii diverselor civilizatii extraterestre la nivel de genetica umana. Practic, specia umana de pe Terra a fost tinta a numeroase interventii genetice, de-a lungul timpului, realizate de diverse civilizatii extraterestre, inca de acum 200.000 de ani.


Mai mult, acesti conducatori malefici dispun de mult timp de anumite portaluri energetice speciale ("stargate") care le permit sa plece oricand de pe Pamant, teleportindu-se instantaneu in alte locuri din Univers. Din acest motiv, si datorita faptului ca ei interactioneaza de foarte mult timp cu diverse specii extraterestre, ei nici macar nu mai simt ca Pamantul este casa lor, si sunt gata sa plece de aici oricand, fara regrete.


El spune ca acest conflict intre extraterestrii benefici si Cabala criminala va creste continuu pe masura ce planeta noastra face tranzitia spre o noua era de aur, asa cum a fost anuntat in diverse profetii de pe tot cuprinsul globului. Totusi, David spune ca aceste profetii au fost in mod inteligent exprimate prin cuvinte care sa pacaleasca pe cei malefici si sa-i faca sa creada ca aceasta trazitie va fi una violent


Bazandu-se pe cercetarile sale, Wilcock a explicat ca aceasta trecere in noua era de aur nu este doar o schimbare instantanee, peste noapte, ci necesita o evolutie spirituala. Prin aceasta ascensiune spirituala, rasa umana va avea acces la o intelegere superioara a rolului sau in acest Univers privit ca intreg.


Wilcock si-a exprimat optimismul in legatura cu faptul ca aceasta evolutie spirituala a rasei umane, impreuna cu ajutorul extraterestrilor benefici, va creea conditiile ca grupul Luciferic al Cabalei criminale sa fie infrant.


Aceste transformari spirituale necesare sunt acum in plina desfasurare. Fiecare om de pe planeta are la dispozitie tot ce-i este necesar pentru a se pregati asa cum trebuie. Fiecare va face tranzitia numai atunci cand este pe deplin pregatit.


Desigur, aceasta evolutie nu este obligatorie. Fiecare dintre noi avem un cuvant de spus in aceasta privinta. Daca ne place asa cum suntem acum, daca ne place in starea (deplorabila) in care suntem acum, daca nu suntem dispusi sa ne schimbam, daca suntem prea lenesi sa facem eforturile necesare, atunci nu se va schimba nimic, iar alegerea noastra va fi respectata. Vom ramane la fel.


Dar daca insa vom gasi resursele interioare necesare, daca vrem sa avem o viata mai buna, mai implinita, daca vrem abundenta si fericire, atunci este necesar sa evoluam spiritual. Iar ca rezultat, viata noastra se va schimba radical, pana la cote care acum sunt deocamdata inimaginabile.


Beneficiile acestei evolutii spirituale sunt enorme: vom putea sa calatorim in galaxie, sa ne vizitam rudele de pe alte planete, vom putea sa comunicam telepatic, sa manifestam diverse obiecte prin puterea vointei... practic va fi "un nou cer si un nou pamant" pentru noi!


Wilcock mentioneaza numele unui cercetator, Harold Aspden, care a reusit sa demonstreze prin anumite ecuatii matematice (pornind de la ecuatiile lui Maxwell din fizica cuantica), ca "urma" lasata de spatiile dimensionale superioare trebuie sa se afle in domeniul de frecventa al microundelor. El a gasit astfel anumite numere specifice care ar trebui sa constituie "urmele" in lumea noastra fizica a acestor Universuri superioare.


Conform acestui cercetator, dimensiunile superioare chiar exista, si ele "emit" anumite frecvente pe care noi in aceasta lume fizica le putem masura si detecta cu tehnologia de care dispunem, iar noi ca oameni chiar putem sa traim in aceste dimensiuni superioare!


El a fost apoi uluit de descoperirile unui alt cercetator, astrofizician, William Tifft, care a reusit sa detecteze prin masuratori directe, concrete, in spatiul cosmic, exact aceste frecvente de vibratie aflate in domeniul microundelor!


Dar cel mai interesant este faptul ca aceste frecvente specifice, isi au originea in centrul galaxiei, si se pliaza sub forma de straturi concentrice, ca foile de ceapa, miezul avand frecventa cea mai mare, iar periferia - frecventa cea mai mica (sa ne amintim ca sistemul nostru solar se afla undeva la periferia Caii Lactee).


Aceste frecvente sunt un fel de "semnatura" specifica acelui spatiu din Univers. Interesant este ca fiecare stea din galaxie are o astfel de semnatura, care este deci o anumita frecventa bine determinata matematic. Aceasta "semnatura" nu poate avea orice valoare, ci doar acea valoare specifica care denota ce fel de spatiu dimensional "hraneste" acea stea.


William Tifft a constatat ca aceste "zone" specifice de frecventa nu sunt fixe, ci ele expansioneaza treptat spre marginile galaxiei.


Sa ne amintim si de faptul ca alti cercetatori independenti au gasit in probele, fotografiile si masuratorile furnizate de NASA ca toate celelalte planete din sistemul nostru solar sufera de acelasi tip de crestere a temperaturii generale, acelasi tip de intensificare a activitatii pe suprafata planetelor, ca si Pamantul.


Asadar, iata cum, pe baza unor masuratori cu tehnologie de care dispunem astazi, se demonstreaza ca procesul de evolutie spre o dimensiune superioara a sistemului nostru solar este real si detectabil!


Wilcock mai aminteste in acest interviu despre scrierile hinduse care, dupa ce fac o descriere a unor dezastre spre care se indreapta lumea, apoi amintesc de sosirea aici a asa-numitului Kalki Distrugatorul, o fiinta din dimensiunile superioare, cu puteri supraumane (telekinezie, puteri incredibile), si care va distruge toate fortele negative de pe Pamant, instaurand Epoca de Aur!


De asemenea, David afirma ca aceste schimbari profunde pe care oamenii le asteapta, trebuie sa inceapa de la ei insisi: fiecare om trebuie sa-si asume in mod constient si responsabil propria evolutie spirituala, pentru ca aceasta trecere intro dimensiune superioara nu se face fara un efort personal. Este vorba despre o evolutie la un grad mai mare de "uman", anume acele caracteristici care definesc in mod unic "a fi uman", in tot acest Univers plin de o varietate uluitoare de forme de viata.

Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine