esoterism.ro
site de esoterism, metafizica si astrologie

 
Metafizica
Astrologie
Articole diverse
Comunicari
Consultatii
Modalitati plata
Servicii online
Oracol Sabian
Linkuri
Despre mine
English version
Angels
Astrology
Dictionnary
Energetic Healing
Legends
Lost Civilizations
Magic
Metaphysics
Mysteries
Natural Therapies
Recommendations
Religion
Sabian Oracle
Science
Secret Societies
Spiritual Beings
Spiritual Paths
Traditions
UFO and Aliens


Despre umanoizii zburatori

Despre umanoizii zburatoriDe-a  lungul secolelor au fost semnalate cazuri de monstri si de creaturi ciudate de tot felul.


Incepind cu animalele asemanatoare dinozaurilor si pina la zine sau corcituri stranii ca diavolul din Jersey pare sa nu existe nici o limita a varietatii de creaturi misterioase pe care oamenii pretind ca le-au vazut in carne si oase.


Una din cele mai misterioase aparitii (de altfel, destul de rare) este cea a umanoizilor zburatori. Umanoizi pentru ca, per ansamblu, in afara faptului ca au aripi, arata asemenea noua. De cele mai multe ori aceste creaturi ciudate nu sint considerate a fi  nici ingeri, nici diavoli (asa cum au fost prezentate in trecut ca fiinte umane inzestrate cu aripi), ci altceva. Ceva destul de neobisnuit.


Omul paianjen din BrooklynCu 100 de ani in urma, un barbat numit W.H. Smith a povestit ziaristilor de la NY Sun ca a vazut o creatura umana inaripata care zbura deasupra cartierului  Brooklyn din New York pe 18 septembrie 1877. Dupa trei ani, in Coney Island Brooklyn, s-au inregistrat mai multe sesizari in legatura cu un barbat cu aripi de liliac care zbura la aproximativ 304 metri deasupra solului. Martorii au povestit ziarului New York Times ca barbatul zbura spre coasta orasului New Jersey, iar pe fata lui se citea cruzime si hotarire.Ingerul fara aripiEste usor sa respingi asemenea aparitii ca fiind pasari neidentificate sau himere provocate de consumul de alcool atunci cind o persoana sau doua le raporteaza. Dar, atunci cind circa 240 de persoane afirma ca au vazut acelasi lucru, este mult mai dificil sa le pui la indoiala. O asemenea aparitie a avut loc timp de citeva zile din iunie in localitatea Voltana din Spania. Relatarile au descris o femeie imbracata in alb care zbura prin aer fara aripi. Uneori femeia zbura impotriva vintului, iar o femeie a afirmat ca ar fi auzit-o cintind cind trecea pe deasupra capului ei.


Robotul zburatorEra iarna lui 1936, in regiunea Pavlodar din Kazakhstan, in fosta URSS, cind s-a produs aceasta aparitie. Doamna E.E. Loznaya avea 15 ani cind, intr-o zi, in timp ce mergea spre scoala pe un drum linistit, i-a atras atentia o fiinta stranie de deasupra ei. Pe cer zbura repede o creatura asemanatoare unui om imbracata in negru. in ciuda vitezei fata a putut sa-l vada si sa-l descrie in amanunt. Era de inaltime medie, iar hainele lui negre il acopereau in intregime ca o salopeta, a povestit fata. Facea un zgomot asurzitor si i s-a parut ca poarta un fel de casca. In loc de fata avea o suprafata neagra, iar in spate avea un fel de rucsac.Alte legende din fostul spatiu sovieticAu existat legende despre omul zburator in Uniunea Sovietica, dar nu ca cea prezentata mai sus. Vinatorii din muntii Sikhote de linga Vladivostok pretind ca au dat peste urme ale unui om descult care sfirseau brusc ca si cum acesta si-ar fi luat zborul. O asemenea creatura a fost vazuta de scriitorul V.K. Arsenyev in iulie 1908. Am vazut urma pe carare care semana foarte mult cu urma lui. Apoi ceva a tisnit in apropiere, tropaind prin tufisuri. Imediat m-am oprit, am luat o piatra si am aruncat-o spre animal. Apoi ceva neasteptat s-a intimplat: am auzit filfiitul aripilor. Ceva mare si negru s-a ridicat din ceata si a zburat peste riu.Oamenii-pasare brazilieniLa inceputul anilor ’50 un cuplul facea plimbarea de seara in apropierea casei lor de linga mare, in orasul  Pelotas din Brazilia, cind doua umbre care se deplasau rapid le-au taiat calea. Cei doi s-au uitat in sus sa vada creaturile pe care, la inceput, le-au crezut a fi doua pasari enorme ce zburau la 9,144 metri de pamint. Era evident ca nu erau pasari cind au coborit vertical si au aterizat in apropierea cuplului. Era limpede ca aratau ca niste oameni  de aproximativ 1,82 metri. Dindu-si seama ca sint urmariti de catre cuplu, cei doi oameni-pasare s-au cuibarit strins la pamint ca si cum ar fi vrut sa se ascunda.  La insistentele femeii cuplul a plecat de acolo cit de repede posibil.
Google


Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro
 

  Acasa | Metafizica | Astrologie | Consultatii cu PLATA | Servicii | Plata | Diverse | Comunicari | Linkuri | Despre mine